![]() |
Cytuj:
H@H@H@H@H@H@ Ten The Best Pvp zaliczyl Glebe:baby: DOBRZEEEEEEEEEE:cup: Gz Panowie ;):cup::evul::cup: |
Cytuj:
-.- |
Kolegow od klotni to moze zaprosimy na inny temat np klotnie Obsidia i tam beda wrzuty flamy itd :D a jak nie to plx spokoj thx i pozdrawiam :)
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1991014
:o:o:o CZy tych ludzi naprawdę już pojebało , boże święty , co wam Natalia zrobiła ze takie rzecyz piszecie (używam formy WY , gdyż niewiem kto to napisał // No offense) |
Ma ktos cama z dzisiejszej akcji na pustynii?
|
A co sie dzialo na pustyni?:>
|
Milosz : nie no prosze jaka kurwa natalia :D co ty pierdolisz :D dajcie juz spokoj z ta sciema :P bo mnie jzu krew zalewa :D tak znam prawde !!! kurwa ja k widac ta sciema nie zaprowadzila " natalie z jajkami " na sam szczyt obsidii !! kurwa nvm dosyc !!
|
Cytuj:
|
Wt
Jezeli ktos jest zainteresowany WT z obsidii na askare ( czyli moja askara Twoja obsidia) to niech napisze tutaj nick jakeigos noobchara cyz tam chara z tych swiatow :p okolo 100k;)
|
madeverkus
Jan 20 2008, 02:58:06 CET Killed at Level 106 by Xertizo and by Kiroy Wind |
Madeverkus
Jan 20 2008, 02:58:06 CET Killed at Level 106 by Xertizo and by Kiroy Wind tenlecore Jan 20 2008, 02:58:09 CET Killed at Level 125 by Yunichi and by Exor Vashi |
andrzej wygraL!
|
Cytuj:
|
Hahaha ciekawsze rzeczy dzialy sie pod pustynia ;p
"noobattle" wymiotło 8o sam jestem pod wrazeniem ile supplies NG laduje w nooby btw. mam cama ale nudny... |
:D mialem kogo wymiatac na pustyni ^^ normalnie best frager :D
|
@Omni daj cama :P ch*j ze nudny ale to zawsze war :P
|
nasze zlotka przejebaly : (
|
Nedo~ ty z tymi orderami przesadzasz juz xD
|
"Swieci" pekuja
Czesc ,
Serdeczne gratulacje dla grupy noob charow z saint , swoja postawa jednocza sobie wielu zwolennikow, buduja morale ( swoje etc : D). Przez chwile uwiezylem ze walczycie dla lepszej obsidii , ale takie bajki to widac dla dzieci, jestescie takimi samymi PA jak i ng walczycie o swoje dopisujac ideologie (niepotrzebną , zaklamaną). Nie wrzucam do tego worka wszystkich ale znaczna wiekszosc. Kazdy wie o co chodzi . Malo kogo stac tutaj na szczerosc , Prorokując - dodam ze nie wygracie tej wojny , powod, prosty- nie zaslugujecie na to . ) |
@romas
glupio mi bez guild chata, a ze lagi mi pograc nie daja ostatnio - to wchodze na tibie tylko pogadac. vent odpada ze wzgledu na jebniete moje lacze 3 ordery - glory, night, justice - chodzilo o zakony. just orders - "tylko rozkazy" w wolnym tlumaczeniu. |
Duba'Evil i ziomki jego w visious ; O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jakies nabsy co zdzialaja mniej niz ten waleczny noobchar co zaatakowal don foozie na edron. pewnie bylby tam tez morindel vel. 'englash bro offf azered' angelo ale cos mu exp nie idzie i go ktos 24h/7dni sledzi w tibii po kazdym dp i pinguje!!!11111 duba smiszny chlop. pamietam jak kijek padl od rotana aka arikaby x2 to duba grozil co on to nie zrobi w dp venore, jak rotan przelogowal z arikaby to juz gacie mokre, grozby off lizanie dupy on. |
?
Jeszcze cos ciekawego , czyli to cie zaciekawilo ?
Czy to tylko ironia , no bo jak ktos moze was obrazac , przeciez zeby wygrac wojne to i popekowac czasami trzeba ) |
no to daj nick kogos kogo zabilismy ;)
cos dlugo ci to zajmuje ... normalnie porazka ;) HAHAHA i wyszedl z forum ... zal mi takich osob... poprostu wy*******aj ;) |
Cytuj:
|
|
Jan 20 2008, 22:36:54 CET Killed at Level 110 by Mannow
and by Hedvenkka a mialem nadzieje ze przypomnicie sobie jak juz sie dorobie jakiejs kaski :PP |
|
zgadnijcie kto wygral w gre na vencie ?XD
gra byla taka ze rzeka->analfabeta->anafora wiecie o co chodzi ;) JA XD |
@up
Schowaj sie.... |
@up
Signed. ;D |
[CHAR]Kleyton[/CHAR]
Jan 20 2008, 21:20:46 CET Killed at Level 158 by Xevro |
Chłopaki jak i w czym odpalic ten plik ~.cam ?? z góry dzięki ;)
|
Cytuj:
Mikrofalówka ewentualnie toster |
Jaki ty ku*wa jesteś smieszny :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przecież pephy wrzucił cama to po co miał się pytać ??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |