![]() |
Kto Lubi Szwedów?!
|
Cytuj:
Magow mieli wiecej i byli przygotowani skoro sie zebrali i massloga zrobili. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurde Radek jak ty mozesz swe lubic kurde:\\\\\\
@ripper twuj stary hyba POZDRO |
Tyle że to wojna DD vs. Arc nie, nie pl vs. swe ;\
Ju łanabi fajny kuz ju sejd fak swe? no |
Lol, u "nas" w guild jest duzo "swe" wiec dlaczego mamy ich nie lubic?:o
Swe tez czlowiek :D:D |
:glupek: AHAHAHAHHA
Cytuj:
|
Rybnik-Rowień :D-Żory kto jest z tych okolic?:confused:
|
Tu napewno nie ma nikogo z Rybnika!!
Sry, double. |
Cytuj:
Do czego Ty mnie namawiasz?:O:O:O Sry, Double. |
A czemu ktokolwiek ma nie lubić Szwedów? Potop miał miejsce w XVII w., więc jednak "trochę" dawno. Nie rozumiem wzajemnej awersji ludzi różnych narodowości w tej grze ;s
|
|
:glupek: dedasz za nick
Cytuj:
1. Nie bedziesz bral srodkow odurzajacych cudzego pochodzenia. 2. Nie wymawiaj imienia dealera swego na daremno. 3. Pamietaj aby palenie zawsze skrecic. 4. Czcij zioma swego i ziolo jego. 5. Zawsze butle nabijaj. 6. Nie rozsypuj. 7. Nie wpadnij. 8. Zawsze wciskaj falszywe nazwisko dzielnicowemu swemu. 9. Nie pozadaj bucha blizniego swego. 10. Ani zadnej lufy ktora jego jest. Religii się nigdy nie uczyłeś?:o |
Ok, powrót na konto zbanowane przez Radzia :]
edit; albo nie |
Feav?
to twoja twarz? jesli tak to niezly z ciebie zielarz |
Cytuj:
@eetanz Paktofonika&K44_/ |
Cytuj:
Urodził się w rodzinie robotniczej, jego ojciec pracował w hucie, matka była sprzątaczką. Hip-hopem zainteresował się w 1990 r. Na początku rapował na podwórku z Abra dAbem i Jajonaszem. Na przełomie 1992/1993 r. powstał "Young rappers". Podkłady do swoich tekstów tworzył na Amidze 500. W 1994 r. powstała grupa Kaliber 44, w skład której wchodzili Magik, Abra dAb i Joka (brat dAba). Po wydaniu singla zatytułowanego Magia i Miecz w 1996 r. ukazał się pierwszy album zespołu Księga Tajemnicza. Prolog. Dużą popularność[potrzebne źródło] zdobył solowy utwór Magika z tej płyty - Plus i minus, którego treść dotyczy obaw przed tym, czy Magik ma wirusa HIV. Po wydaniu płyty Kalibra 44 W 63 minuty dookoła świata Magik odszedł ze składu. Magik, dAb, Joka i DJ Feel-x nigdy oficjalnie nie powiedzieli dlaczego. Niedługo później Magik wraz z Fokusem i Rahimem założyli Paktofonikę. Po dwóch latach współpracy, 18 grudnia 2000 r., wydali płytę Kinematografia, dużą popularność zdobył utwór Jestem Bogiem, który mówił o wierze w samego siebie. Osiem dni po premierze płyty, 26 grudnia o godzinie 6.15, Magik wyskoczył ze swojego mieszkania w Katowicach-Bogucicach przez okno, z dziewiątego piętra. Około godziny 6.45 zmarł w katowickim szpitalu, pozostawiając żonę Justynę i trzyletniego syna, Filipa. Podobnie jak w przypadku odejścia z Kalibra 44 motywy nie są jasne, mówi się o problemach z WKU i schizofrenią. Półtora roku później Paktofonika wydała płytę Archiwum kinematografii, na której zamieszczono m.in. nagrania z udziałem Magika, które nie znalazły się na Kinematografii. 21 marca 2003 w katowickim Spodku odbył się pożegnalny koncert Paktofoniki, po którym Fokus i Rahim ogłosili rozwiązanie grupy. |
tymczasem
Nowa wojna :) tzn huntuje North Brigade
filmik z ostatniego open battle : http://one.xthost.info/openka/jejku_open.rec zobaczcie jacy są zgrani podziwiajcie ich kunszt :) |
WON saimon, nie ma Cie.
|
Hahaha
Pocisne Cie tez :) szykuj sie ;*** Edord juz polecial ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aynama Rox HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Jebaniec wylozyl 850k na depo i smiecili mu az do restartu - pomiał plz @Saimon szkoda ze w kopalni nie byles taki kozak :< |
A Kwalle sobie zapłacił za wolność...
|
Cytuj:
|
A kto to Rostof, ktory tez sie wyplacil?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czas powiedzieć sobie prawdę. Arc rozpowiada jakie to PA sieje DD. Gówno prawda! TO ARCANIUM NA*******A LUDZI ZA NIC! I przekonałem się o tym na własnej skórze. Mam wielu qmpli w ARC, ba nawet jestem po ICH STRONIE (byłem), i co z tego mam? Expie sobie kulturalnie, wpada mi tu jakiś 80 ms, leave now. Why? I pada odpowiedź "Cuz I want hunt here". Dzień później expie, i nagle napotykam jakiegoś 130 ek bijącego mojego respa. Pytam kulturalnie co ty robisz? Pada odpowiedź, "expie", dlaczego na moim respie? Pada odpowiedź "Cuz I can hunt where I want". Wogóle inna sytuacja to że jakiś sojusznik ARC (nie jest w gildii, ale pomaga w wojnie) chciał mnie zabić za to że byłem pierwszy na GS Island... Oto cała prawda! Jeżeli ARC chce wygrać wojnę musi się nauczyć szanować ludzi i zdobywać sojuszników, a nie na*******ać każdego i robić z siebie BOGÓW SERVERA.
|
Cytuj:
Potrzebujemy waszej pomocy, nie wahajcie się więc ani chwili i dołączcie do wielkiej wojny przeciw złu!:cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Tak przegladalem to w arc nie ma zadnego ms an 80 lvl a z knightow to don toro ma 130, moim zdaniem jak cos takiego ma maijece to pisz do kogos z tej gildi o pomoc
|
Cytuj:
'ok' po 1, przeba bylo napisac do kogos z Arc, ze Ci pa robia. 'ok' po 2, "[...]musi się nauczyć szanować ludzi[...]" Mhm? zobacz na swoj "koment" z tego forum i zadaj to pytanie jeszcze raz :* |
Cytuj:
|
@Fev zapomniałeś o 2 najważniejszych ;]
11 Nie zamulaj. 12 pamiętaj kolego bakaj tylko z bonga grawitacyjnego. pozdro tak w ogóle :D Co do tego PA to dużo takich noobków biega po epxie z textami moi koledzy w arc albo dd wy*******aj to wtedy chyba możesz napisać co nie? Palce cię od tego nie zabolą?:( signed: Usar |
GUPKI aaaa !!!
|
lol
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
lol
Cytuj:
|
zgnoic nikogo nie mozesz bo jestes nikim. koniec rozmowy, nikt Cie tu nie chce wiec wypierniczaj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |