![]() |
i chuj ze nie byl, podczas deklaracji tej "wojny" byl czlonkiem
irme liczy po swojemu, zebysmy chcieli liczyc ile im noobcharow zajebalismy to by to troche inaczej wygladalo. poza tym wyjebane w te fragi, zwlaszcza ze liczy je opozniona umyslowo osoba |
Cytuj:
PS:) gratuluje siejnikom zdobycia fraga Orzeszko Druid : Jul 18 2009, 15:53:37 CEST Killed at Level 25 by Bob Wiglles, Dard Vizaegi and Vito Coorleone. W 6 osob to nie tak łatwo 25 druida zabic w kazoo, zabraklo waszego fullteamu :)) Troche sie nabiegaliscie ale zdobyliscie fraga wojennego i za to chwala wam! Co łatwo zdobyc, nie cieszy :) Siejnik rox rox go war go war \,,/_ i mialem irme pozdrowic i zeby do pieca trafil to pozdrawiam tu z miejsca ;) |
haha to ty ten orzeszek jestes
jak myslisz ze na serio cie ktos oral to hehe |
LaresCotton z ta osoba opozniana umyslowa to chodzi ci o mnie ??
P.S. to irme liczy te fragi :D:D www.tibia.com forum ;] @upp nie wierze ze w 6 osob nie mogli 25 lvla ujebac |
mowilem o irme
|
a to ok :D
@Decade Fajnie expisz tym swoim Orzeszkiem Jul 14 2009, 13:42:46 CEST Died at Level 24 by a dwarf guard. Jul 13 2009, 01:44:11 CEST Died at Level 24 by a dwarf guard. Jul 11 2009, 17:16:47 CEST Died at Level 25 by a dwarf guard. taki net czy skill ?? @Lares Widze ze stare chary dalej w uzytku. |
To ja nie mowie ze mnie nie zabili bo mnie zabili przeciez w koncu :)
A z tym expem to skill. Dawno nie gralem, nie mam bota, a biegam sobie po guardach tych najnizszych, bic moge w zasadzie tylko z tej rózgi co po 30 hp bije bo frigo hur rzadko kiedy jest mozliwosc zajebac;] kupilem sobie hmmy to mi wypadly ;) wyszedlem z thais i zajebal mnie jakis narwany 81 sorcer :) poszedlem po klucz od pokoiku to padlem od siejów :) oj i tak nie mam grac czasu bardzo, jakbym mial to bym cos kupil i dopiero gral. |
Ja nigdy nie trace skilla po przerwie, widocznie ten twoje wczesniejsze chary porobione na bocie ;].
Dawaj do Carlin Orzeszkiem to moze ci cos kopsne. Ale bez bota masz grac ;] |
stracilem wene na w*****anie bitelsa i znowu nudno tu
|
Cytuj:
Czy kłamie czy nie to maja sprawa pozatym ty nie jesteś tego w stanie stwierdzić. ;] Nie porównujesz to daj dobry przykład bo ten to ni chu... hu... nie pasuje. |
no bitels ma racje jak sie jest najbeanym i nawzuca sie komus to ten ktos nie bieze tego zabardzo do serca xd
trzymam z bitelsem !! |
@Trol
Po to go przeprosiłem żeby sie nie czuł urażony. Pozatym to oni zaproponowali takie rozwiązanie nie ja. |
to jak ketoprom dalej retired ??
|
3. Ketoprom Torg Elysia online
|
@ ketoprom: mnie to w sumie po takiej akcji nie wybaczyli nigdy :) tak scigali mojego palka, nawet po 4 miesiecznym retiredzie, ze az nowego chara musialem zrobic, co mi na dobre wyszlo :)
Cytuj:
a moje poprzednie chary byly niemal full wybotowane, od kiedy zdobyłem elfa to nie expilem ręcznie w ogole. jedynie cos tam kiedys na ancientach sam smigalem okolo 50 levelu ale to i tak z autoleczeniem ;p a tak w ogole to ty mersok jakiego chara miales w grze, bo ja nie wiem z kim mam do czynienia?;p |
Cytuj:
P.S. nie lubie boterow :] |
AAAaaa Ketoprom Go War
Ketoprom Torg Jul 19 2009, 00:53:30 CEST Slain at Level 144 by Eleraryon Fufizukorn, Fenss Ryon, Kogaveg, Krizzek, Luciano Trafficante, Vytiaro and Wicked'Hunter. : << btw. ma ktos moze cama?:) |
srac mi sie chce
irme dedl xd siejniki w niebiosach :D |
"slained" czyli nie zabili go, tylko po prostu zajebali? :D
|
wise [6] vs [6] storm
Irme i Ketoprom zniszczeni. No ladnie wyruwnaliscie, macie jakiegos cam, prosilbym o wrzutke na forum bo chce zobaczyc jak irme polegl :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Trol To juz wiesz o co chodzilo z tym na forum :] A doszedlem tylko dlatego ze i tak juz nie gram nie chce wracac to przynajmniej sie pobawie ;] Cytuj:
|
Widzę kolejny poziom -
Jul 06 2009, 21:34:41 CEST Eliminated at Level 137 by Abbottonare, Andrezinhu Fidelis, Arzn, Detix Duid, Freza, Garmed, Karmig From Jamera, Koopado, Kot Klakier, Kubiks, Lith Tore, Mehland, Sir-Gohanon Phexen, Speed'Druid, Viron Mysta and Zultonheim. Czy to ostatni, czy może jest ich jeszcze więcej? |
chyba ostatni ^^ max frag. na liście może teraz być 20 a tu mamy 16 więc WYDAJE MNIE SIEM że tak.
potem już tylko słyszysz ryk 'finish him!' |
powinni kazdej profesji dodac fatality, ktore bedzie dzialalo na zasadzie, ze osoba ktora zadaje smiertelny cios musi nacisnac pol sekundy wczesniej kombinacje 15 klawiszy, ktora za kazdym razem sie zmienia. fatality bralo by 4k many.
|
killed by 1-4 players: "Killed"
killed by 5-9 players: "Slain" killed by 10-14 players: "Crushed" killed by 15-19 players: "Eliminated" killed by 20 or more players: "Annihilated" |
Cytuj:
|
Cytuj:
@decade- tak właśnie ; p @ketoprom- weź odejdź i nie przepraszaj xd |
@up
Wybacz :< |
Cytuj:
|
omg zawsze w*****alo mnie to ze sieje mysla ze sa tacy super pro elo camy za 100k nie wchodz do kazo bo zginiesz
jebac bitelsa |
Czyli teraz Killed bedzie najbardziej wartosciowym zabojstwem, bo co to za problem w 20+ osob na*******ac.
@Trol Masz racje siejnik za bardzo zacza sie chwalic i szczycic swoja sila. Bitels zyjesz !!! |
hahahahaah kto sie czym szczyci? przeciez zazwyczaj nigdy nie dajemy camow, a wszystko mozna obejrzec na wmv, wiec skonczcie sie juz zalic
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam dzis urodziny kto da mi buziola?
|
@up
JA ale tylko jak Trol mi pozwoli. |
ja ci pozwalam ale jutro :)
Ketoprom (już nie bitels - fell love in the air) weź sprzedaj chara a nie będziesz go marnował a i tak w tych stormach patałachach gówno zrobisz bo to nieogary ale co można się spodziewać po FL :baby: |
Trol w sumie mam taki zamiar bo znalazl sie ktos kto by chcial kupic Ketoproma zobaczymy jak wyjdzie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |