![]() |
Cytuj:
Nie, nie zmieniles sie :D:D:D:D:D |
Girni co ty taki negatywny :<
|
Cytuj:
|
@neo
Może ci się wydaje, że się zmieniłem, bo ty się zmieniasz?xD idk |
Co z tym otsem?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
już jednego otsa zrobiłem i był tam keylogger już pisałem.Może spróbuje zrobić otsa ale rl map odpada bo mi się będzie włączał ten ots z pół godziny i powiedzcie w końcu pod jakiego klienta 7.6 czy 8.1? ja chyba bym wolał pod 7.6 większy fan by był xD i może lepiej by chodził
|
Juz naprawde mi cie zal, zalosne jest to co wymyslasz ;/ kazdy olewa te twoje posty i ma cie w dupie a ty to dalej ciagniesz, nie masz lepszego zajecia? np botowanie ekiem albo stanie w pz acem?
|
@Shaka
Pewnie ze sie zmieniles, nie grasz juz Shaka :-o |
@destrojerka
81 lepiej bo mozna pocwiczyc do dzialan na rl |
Tibja ssie goł cs plx?
|
Cytuj:
|
Znow cisza.
>.> A co do spamera tego forum, rostrzygniecie na stan 12 sierpnia godz. 22.00~ Mam zaszczyt pogratulowac uzytkownikowi Poredzie zwyciestwa w tej kategori. Odstawil on przeciwnikow jak Michael Phelps w pływaniu (on to jakiegos bota ma do tego plywania :x) Drugie miejsce i tytul vice-spamera otrzymuje Mendolina. Natomiasta trzecie zasluzone miejsce zajmuje niejaki oVvN3eR, takze brawa dla niego. Poza podium na nieszczesnym 4 miejsc uplasowal sie Kost123. Gratulacje do 3 miejsca zabraklo 42 posty a warto wspomniec ze oVvN3eR juz tu nie pisze. Trzymajcie tak nadal. Gonimy forum Furory w postach <3 przed nami dluga droga ale damy rade. A oto cala tabela ( ToP 10 \o/ ) 1. poreda 417 :cup: 2. Mendolina 313 3. oVvN3eR 242 4. Kost123 200 5. Michael Rzotkiewka 179 6. Kacperka 160 7. Shinhoshu 160 8. HellFrycek 148 9. DarkKZ 144 10.Dawergo 142 #edit nudno bylo xD! |
No i znowu Wam się milczeć zachciało. Ogarnijcie się i piszcie, bo nie ma to jak przeczytać kilka stron Waszych kłótni przed snem.
@up Sekundy! o_O @edit Jak na razie forum Silvery jest drugie pod względem ilości postów, ale do Furory potrzebujemy prawie 2 razy tyle. x\ |
No wlasnie
Oni to tam gadaja o bezsensach xD Damy rade heuheue xD edit ich temat zostal zamkniety w celu "sprzatania" jak to ujal modek wiec pojdzie delete kilku postow xD! |
Bierzcie ze mnie przyklad qrwa! I spammowac ile wlezie (tak czekam na bana) UHAuhAUHa
|
@up
Wolałbym zjesc kupe, niż brac z ciebie przykład... xD |
Zasczytne 5 miejsce : O
I juz nie moge tamtym acc pisac :\ |
DZIENDOBRY PURASKU. JAK SIE NAZYWASZ I JAK ZARABIASZ NA ZYCIE ? AH JA JESTEM MOPS, ROBIE LODA ZA E PLATE MOGE CI OBCIAGNAC PRZYSTOJNIAKU ZA 10 KRYSTAL KOINS. A ZROBILBYS TERAZ ZA E-PLATE LODA ? NO TO JASNE DAJESZ E-PLATE I CI ROBIE LODA NA ULICY TYLKO MUSISZ MOWIC JAKIEGO CHCESZ. UWAZAJ PSY JADA. JEBANE PIZDY ZAMIAST TO LODA ZA ITEMY CIAGNAC JAK JA TO PĄCZKI CIAGLE W*******AJA HUJE GEJASZKOWATE ! I JESZCZE SIE WOŻĄ PO MOIM OSIEDLU HUJE JEBANE SUKI OSRANE KURWY JEBANE. JOL SMIECIU. TY TAM LEPIEJ LOOKNIJ PRZEZ WINDOW CZY CAR STOI, BO ZAJEBIA I BEDZIE BIADA SKURWYSYNOM. OSTATNIO GEJ JAKIS PRZECHODZIL ROBILEM MU LODA ZA 20GP, ALE TO ZNAJOMY Z BLOKU NIE BIJE. OSTATNIO DORWALI MNIE PEDERASCI WE 4 DO KONTA ZACIAGNELI I MOWIA DAWAJ 100K ALBO JEDZIEMY CIE NA 4 BATY - A JA TO JEDZCIE. A DLUGO JUZ TAK ****U DAJESZ DUPY I CIAGASZ ? TO CO ROBISZ LODA ZA E-PLATE? NIE WIEM KUTASINO SPAC MI SIE CHCE, OJEBIESZ MNIE PEWNIE HUJOZERCO, POGON SE SWINIE W DUPE. TERAZ WAM NAJEBIE
|
....
i po co spamujesz.... zal ;))))))
|
Te qrwa up .Kup se pacca.
|
Cytuj:
|
". OSTATNIO DORWALI MNIE PEDERASCI WE 4 DO KONTA ZACIAGNELI I MOWIA DAWAJ 100K ALBO JEDZIEMY CIE NA 4 BATY - A JA TO JEDZCIE."
Hahaha padam.8o |
Cytuj:
|
Te up a zalatwic ci hanta ? Znam polowę guardii i gma
|
Cytuj:
|
hanta? hmmmm... zastanowie się :))) a czy ja gram na guardii noobku? :)) O ZaL :))
|
Cytuj:
|
elo elo 3 2 0
koniec bana nanana ;dd @Kosteeeeek ;d Mówiłem że ni chuja nie wyprzedzisz mnie :> @rafcio lol? |
@Up
Elo Elo 5 2 0* xd |
3 -,-
Sialala ;d |
Kurcze a ja juz chcialem podium .... :( ale wielki spamer powrocil ale no coz .. :)
@Gorti 5 -.-" XD |
<forum pancz w ryj kostiego> XD
|
Tempy chuj ! :D
Chodz na solo : D czekam na PKS XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wy nie wiecie o co mu chodziło... o zal :))))))))))))))))
|
Gogogogo Poreda - tepiciel forumowych troli & nuubow !
|
jusz muwilem rzal i bul mi waz i wogule rotfl xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |