![]() |
Co wy sie tak czepiacie tego Imperka? Jak jestescie takie kozaki to zrobcie sobie swoje chary 100+ zrobcie taka gildie jak ma Imperek z zaufanymi ludzmi itp. i dolaczajcie sobie do wojny.Nie wpieprzajcie sie w jego gildie i w decyzje jego gildi. On nie chce walczyc i tyle. Taka polityke przyjol i za to trzeba go szanowac.
|
Cytuj:
respect |
Cytuj:
Lecz,ale azaliz..... Polityka to nie wszystko jesli chodzi o wojne, bo ty nie wybierasz kiedy ktos kogos zabije z powodem lub bez, nie masz wplywu na glupie wybryki czlonkow gildii. Chodzi mi o to ze wojna czasami dopada Cie z nienacka, i nie masz na to zadnego wplywu. Oczywisice mozna jej "unikac" bedac non stop poslusznym agresorowi, i wszystko wybaczac i usprawiedliwiac. czyli podsumowujac tez mog prowadzic taka polityke aby nie brac udzialu w zadnej wojnie, czyli: wychodzic z respa jak silniejszy mnie wyprasza, placic za zabicie botera ktory ma protekcje, przymykac oko na gnebienie moich przyjaciol. ale czy tkaie cos mozna wogole nazwac jakas polityka? PS. nie mowilem o nikim konkretnie tylko tak ogolnie |
Cytuj:
Artur Kurczyk itp, itd <tu był adres> III klasa gimnazjum prawda? ;) Nie tylko mi sie nie spodobalo ojebywanie na pacce. :D @down Ze co? ;) Nic nie napisalem oprocz tego ze nie lubie zlodzieji, tych chyba nikt nie lubi o ile sam nim jest. A to ze mysle o nim jak o zlodzieju to chyba wolnosc slowa tak? ;) |
Cytuj:
|
DAlarev
hah zabawny jestes . a co do mojego adresu to sie mylisz :> bo to akurat nie byl bym taki glupi zeby dawac swoje dane ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@komisarzyk Dokładnie tak jak mówisz... |
Eter nic osobistego ale czy ty masz jakis rodzaj więzi z RC?Jeszcze niedawno(poj. wzgledne) walczyles u boku z clubmasterem i reszta....dlaczego wybrales RC?Mam juz swoja opinie i czekam az ja potwierdzisz.(zawsze mozesz mnie milo zaskoczyc) ;)
|
otworzcie teraz vip liste i powiedzcie mi kto tu expi po nocach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
... ci ktorzy powinni wiedziec wiedza |
Okey, wiec za to co zrobiliscie zabawimy sie inaczje GL. Pilnujcie sie (nie mowie do Sibuny o Arpens) :)
|
Cytuj:
Niestestety musze sie z toba zgodzic. Maja sprzedal chara jakies pol roku temu. |
Cytuj:
|
Ah... Na ile szacowany jest czas tej wojny ;> ?:)
|
Cytuj:
nie prawda bo wersja jest ze 1 kk ;s |
Jessie Drestas
Apr 24 2008, 11:56:20 CEST Killed at Level 147 by Cria Andan |
Eter już chyba więcej straciłeś niż dostałeś tej kaski :o
|
Czas wojny? No ja zyje nadzieja ze jeszcze z roczek zebysmy jakas rocznice obchodzili xDDDD
Ehhh ta Jessie... Kogo ty chcesz w ch.ja robic :P:evul::evul::evul::evul::evul: |
|
Cytuj:
|
Trixtara
Apr 24 2008, 16:24:41 CEST Killed at Level 154 by Cria Andan and by Nightre Arcain Kuluja sie chlopcy xd |
Loke Mcspirit
Apr 24 2008, 16:26:18 CEST Killed at Level 150 by Cria Andan and by Fire Yoshi Victeron Apr 24 2008, 16:30:35 CEST Killed at Level 199 by Punzhete Arastis Apr 24 2008, 16:31:39 CEST Killed at Level 109 by Kinia Inferno and by Berig Mage Fire Knight of Morgana Apr 24 2008, 16:29:22 CEST Killed at Level 107 by Solle'Steinhold and by Lookeyy |
Male ob? :D
@Edit: Jakis filmik z tej akcji? |
a co to xD?
|
Cytuj:
A serio bija sie hehe :dance: |
Kuvok
Apr 24 2008, 17:30:09 CEST Killed at Level 106 by Berig Mage and by Punzhete |
Spie :p Alez oranka hahahahahaha :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul:
|
Lmao, myslalem ze juz po ob :o
@Edit: Eter - odpusc juz sobie te wojne ziąą |
Co Seith juz kolegii nie wkleisz?
Apr 24 2008, 17:30:01 CEST Killed at Level 170 by Cria Andan and by Zab'ster Eter |
Po prostu przeoczylem :P
|
hmmmmmm xD
Royal Darkeyes Apr 24 2008, 17:22:50 CEST Killed at Level 104 by Zirkov and by Cria Andan Arman Bloodhand Apr 24 2008, 17:41:30 CEST Killed at Level 176 by Zirkov and by Benito Versachi Keri Inferno Apr 24 2008, 17:43:20 CEST Killed at Level 105 by Zikss and by Zab'ster |
Arman Bloodhand
Apr 24 2008, 17:41:30 CEST Killed at Level 176 by Zirkov and by Benito Versachi |
Arman
Apr 24 2008, 17:41:30 CEST Killed at Level 176 by Zirkov and by Benito Versachi Sie dziejeeee :P |
keri
Apr 24 2008, 17:43:20 CEST Killed at Level 105 by Zikss and by Zab'ster |
Keri
Apr 24 2008, 17:43:20 CEST Killed at Level 105 by Zikss and by Zab'ster |
Trwa jeszcze openka ?
|
Haha kto pierwszy wpisze fraga? :p edytujac jest szybciej ;)
Chyba trwa Pensik na edron dragach co wiem. |
GOGO NPNP Shejq wracaj na pole bitwy XD ( chyba ze juz jestes )
Victeron wrocil? wogole gdzie sie kulujecie? Edit musze przyznac ze Zikss mimo tego ze jest idiotom nie zna ort itp w wojnie radzi sobie niezle :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |