![]() |
gdzie expic ze skillami 45/42 lvl 17 ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ok fajnie brzmi EF, ale na czym dokladniej expic tam, lac tez arcany, dsy i dragi? A co do cycow na pohu to jaki jest tam mniej wiecej resp, i czy sa one rowniez w podziemiach, bo z tego co wiem to resp 3 gsow jest tuz obok tych cycow.
|
Ja mam pytanie dotyczące expania na dragach.
Expie tam moim 41 druidem, 40 mlvl. Często bywa tak, że po huncie ponad godzinnym musze wyrzucac co sie tylko da, ostatnio np. nie potrafilem uniesc dragon shield :o wyrzucilem buty (zwykle :P), wedke, robaki i jakos sie zmiescila. Ale zaświtał mi w głowie pewien pomysł, nie stać mnie na b robe i chodze w zbroi ważącej 120oz!!! Gdybym chodził bez niej pogłbym pomiescic wiecej run, wiecej mf'ów, a pod koniec hunta nie było by problemu z zebraniem loota... Co o tym sądzicie? Czy jezeli zostawie armor w depo to bedzie to robilo jakas duza roznice? Oczywiscie mowie o DRAGONACH. |
@up spoko, zrzuc armora do depo i jazda na dragony
dedniesz raz dwa to chyba oczywiste ze jak zostawisz armor dostaniesz wiecej hitow i nei tlyko na zwyklych potworkach uzywajacych atakow niemagicnych jak i do potworkow ktore uzywaja atakow magicznych... ja bym ci szybko zarobil obojetnie na czym i kupic se blue roba na takim lvlu to piwnna byc podstawa... @exeros przed wszystkim doskiluj do przynajmniej 60 dista i uzywaj kuszy. a expowiska to jak wbijesz ten skill to jest duzo ofert: ghostland molts ab'dendriel fortress hell gate kopalnie dc mount sternum jak znajdzisz jakis team idz na dragon lair, mintwallin lub EF |
Gdzie expić sorcem na 20 lvl z 15 mlvl (mlvl mogę potrainić trochę)?
|
Dołączam się do pytania kolegi wyżej
|
48lvl druid, 53m lvl, FACC, jaki w miare opłacalny exp polecacie (zależy mi żeby wbić 50+)?
|
Skile 60/60 gdzie expic 4 mlv guardian shield FS
|
Dzięki za pomoc Lirdej
EF zobacze później, ale teraz znalazłem extra miejsce w kopalniach ze slimiami. Jak nikogo nie ma to idzie nawet przeszlo 30k exp/h. Minus taki że nie ma z tego rzadnej kasy:( , ale narazie jej nie potrzebuję. |
Mam sorc i nie wiem gdzie expic mam 9lvl gdziie najlepiej?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to powiedział że guardy i poh.
KnightLordofDemons ja bym proponował dc slimy tarantki i ghule. No i ja się pytam gdzie expić sorcem na 20 lvl z 15 mlvl |
Skile 60/60 gdzie expic 4 mlv guardian shield FS i co moge blokować ??
|
Cytuj:
Blokować to co najwyżej możesz cyce dla low level sorc .... |
a mozna rozwinac te skroty i gdzie to jest
|
Gdzie expić pallem 16 lvl , 47/33 , 6 mlvl ?
|
Cytuj:
zamek ab'dendriel fortress na zachod od ab jest grota tam wchodzisz idziesz na wschod ciagle jak bedzie koniec idziesz na poludnie i sa schody TADAAAM ab'dendriel fortress soldy dwarf soldiery - kopalnie blisko kazio(kazzordon) mf - mana fluidy cyce - cyklopy duzo miejsc m.in. mount sternum najlepiej szybko sobie doskilluj do 70/70 albo lepiej na 75/75 lepsze eq(crown helmet, knight armor/crown armor, plate/crown/knight legs, crown/medusa shield, bright sword i giant sword i oczywiscie zalezne jest jaki masz lvl napisz) idz se z teamem na molts lub hell gate albo na dragony(wazne jaki masz lvl jesli niski mniejszy niz 35 zapomnij o tych miejscach dopoki nei wbijesz ten lvl) @up doskilluj do 55/xx(shielding dowolny) i sproboj na mount sternum, nizsze poziomy ghostlandu i na ancient temple... |
a bez pacca monza tam isc "ghostlandu i na ancient temple" nie mam teamu taczej sam musze jeszcze poskilowac mam 20 lv moze ktos hetny z amery
|
Jako, że będę grał sorciem rezydującym w Thais, pytam się, gdzie można szybko i bezproblemowo expić ;) . Żeby tylko daleko nie było.
|
Cytuj:
|
skille 16/16 lvl 8 najlepiej blisko thais knight
|
@UP
nie expic tylko skillować do 60/60 GDZIE EXPIC SORCEM NA 20 LVL z 15 MLVL>??? |
Cytuj:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A ja chce wiedzieć gdzie expić ze skilami 40/33 noble armorem,plate legami,stell helmetem,serpend swordem,dawen shieldem,15 lvle kinghtem ?? |
DCciągle zaludnione -.- , elf fortess rąbie podziemia(elfy,3 cyce, socut) i 2/4 innych pięter (22k/h ale mało kasy ;/) , zamek koło ab=pierwszy raz widze zeby na mino lecialy 3 osoby -.- , tak więc gdzie expic?? :
39 lvl , skille 67/65 , 5 mlvl , eq: Crus Helmet,Crown Armor,K-legi,V-Shield,Bright Sword,Giant Sword, bohy,botsy,platinum amulet , bez paccia ;/ Ps. próbowałem w 2 kopalniach , po 4 soldiery(banał), gorzej z guardem troche hity wali ;/ , reszta kopalń zaludniona Ps2.wiem wiem , skilować, robię to ;] 70/70 ale chodzi tak jakbym teraz chcial expic to gdzie?? |
Podobna sytuacja do pana up, ale ja mam PACC!
40 knight, 5 mlvl, 75/75, BS & GS. Potrzebuje expowiska na którym moge sporo zarabiac kasy (lootbagi itp.) mam postmana. Oraz expowiska zeby szybko wbijac lvl'e, nie patrząc na waste. Czekam na wasze porady, opinie. |
@up Możesz spróbować na mintwallin. W niektorych miejscach nie tylko sa mino. Exp spoko, a loot dobry, szybko wysyłasz na skrzynke dla gości ktorzy zrobili postmana. Reszta w poradnuiku o mintwallin, chyba o im slyszaleś i czytałes?
|
Gdzie exp :)
25LvL 4MLvL Skille59/59 K-arm, GS, P-legi Bez BOH bez PACC ale bede kupował raczej. MI sie fajnie expi na GH jak nikogo niema :) A tak na 30lvl gdzie iść?? |
Cytuj:
|
18lvl
54 dist |
O mintwalin wiem, ale u mnie na serwie wiecznie tam zatloczone. Moze jakies expowiska dla pacca?
|
Cytuj:
|
ale gdzie na poh czy mount sterum?Bo ja tam w poh sie nie znam:P ale jak wbije 20 to lece do 70 dista i chyba zaczne na guardach ale dzieki jak co:P
|
Poh napewno nie.
Poexpij na mount sterum lub mino city pod thais, a potem guardy od odpowiedniego lvlu. |
Mam 2 pytanie prosze o odpowiedz z goóy thx.
1.mam knighta 42 lvl skille 75/75. gdzie moge expic by w pełni wykorzystac pacca jezeli jakis tomby prosze screenmy jakie i jezeli ktos by mogl to ze screenami z respawnem potworow. 2.mam sorca 33 lvl 37 mlvl gdzie moge expic na pacc .eq slabe all na knigcie blue robe plate legi crus helmet crown shield Wand of inferno i cosmi energy prosze o odp :] |
Mino city mowisz mintwallin?:P
|
elo
siemaka wszystkim
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |