![]() |
Nie no mlecz@k jestem Twoim najwiekszym fanem hahaha. Nie ma to jak do*******ac wszystkim dookola bez zadnych skrupulow. Jeszcze ten poziom intelektualny ponizej kury i evanne razem wzietych - mistrz.
|
Cytuj:
|
MiŁoŚĆ Wporst Unosi Sie W Powietrzuuuuuuu!!! Yeaaaaaaaa!!
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootttttttt t. |
Co tam Zizka widze ze wsciekli rolnicy cie z widlami pogonili :d
|
Cytuj:
|
Wow, umiesz uzywac Wikipedii. Brawo, zaskoczyles mnie :)
|
Mleczak skad Ty takie zielsko bierzesz? Powiesz mi ?;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ogólnie powiem tak, lepiej chyba nie karmić trolla forumowego jakim jest Mleczak, bo dzieciak poczuł moc przez kabel i będzie 'ciskał' w stylu gówniarza z piaskownicy na prawo i na lewo, któremu odebrano łopatkę. Więc lepiej po prostu nie zwracajcie na niego uwagi. :) Pociskanie mu nie robi, bo to przecież za bardzo obciążyło jego szare komórki, które przecież muszą pojąć jak się robi babki z piasku.
|
Lavio jestes noobem
<napina> |
Cytuj:
|
Cześć co u Was słychać? Dobrze że ostatnio nie widziałem postów tego Mleczaka, jakoś tak fajniej bez Niego :)
|
prawda kakej?:d od razu przyjemniej, spamu nie ma i w ogóle, aż chce się czytać to carlin.pl
|
Gówno prawda! Do okulisty zapraszam.
|
Widzisz Bardol, pierwszy raz się z czymś zgadzamy :)
A Ty Robercik to czaisz czasami klimaty spod koncertowego wachlarza pełnego przygód z gorączki ostatniego popołudnia ? |
Kakej, pogramy sobie później trochę na battle necie? :)
|
Skoro juz przy temacie to gra ktoś w Dota League tutaj?
Od Protossa słyszałem że gracie na Garenie,często tam ludzie wychodzą? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale za to Grzesiek finezja swoich zagrań niejednego starego wyjadacza wprowadza w zachwyt.
|
W wowa byscie pograli
/cry |
Nie podoba mi się outland :P
|
Cytuj:
A co do WowA to rządzi ! :D |
Pasjans rządzi ;)
|
żadna z tych gier nie jest tak fajna jak fifa 10 <333 jeszcze nie grałem, ale jeszcze chwilaaaa ;d
|
Nie wiem jak wy ziomy, ale ja to pogrywam czasami w komputer
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zgadzam się z Wiszem, Bardol kup piłe i na podwórku pograj! niesamowita zabawa ! :D
|
jak ja śpie przy grzejniku, pod pierzyną i jeszcze w kurtce zimowej to na pewno będzie ciepło na piłke ;|
|
na syberii mieszkasz?
|
Cytuj:
|
Spoko Zwisu, ale nie kręci mnie mieszkanie w Warszwie tak czy siak ;d wolę swoje małe miasto Bełchatów :]
|
Cytuj:
|
a twoj stary robi gale miedzy nimi ?
|
Cos dlugo tutaj czystki nie bylo xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |