![]() |
Cytuj:
|
lolnickiem nie ma co sie przejmowac moze mial trudne dziecinstwo i taifun mu pomogl huahuauhhahuauhauha ;D:D :D :D
|
217.153.221.57:1 korzysta z sieci ipartners.pl (osoba jest z Gdańska, no cóż bez skojarzen? ...)
Oto IP, ktore probowalo ukrasc moje konto, oraz wlamalo sie na moje gg. Osoba ta moze czuc sie stanowczo niepewnie, sprawa zostanie na dniach przekazana policji wraz w wykazem regularminu gg i innych dokumnterow prawnych. Takie pytanie... czy bylo warto? ^.^ |
Cytuj:
No i bardzo dobrze :) Konsekwencje msuza zostac wyciagniete :) |
Cytuj:
|
haha own3d
|
Cytuj:
|
Sohard jak to sprawdziles ?
|
Nie trzeba byc geniuszem.
Zalogowalem sie na drugi komputer zagadalem, koles mial otwarte porty wiec nie musialem nawet nawiazywac polaczenia bezposredniego (np wysylanie plikow itp) jego IP byl zaraz przy nicku. |
Cytuj:
P0zdrawiam. |
Cytuj:
|
Mam nadzieje, że policja zajmie sie tym hackerem. Ktos wie co grozi hackerowi za takie włamanie?
|
Jesli ktos jest natarczywy i zdecydowany to moze takiej osobie sie sporo stac... Kiedys o czyms takim slyszalem ale wtedy to chodzilo o wkrecenie na allegro(typu cegla zamiast aparatu) i naprawde moga byc tego spore konsekwencje :P Jeszcze jak np znajda u takiej osoby ze zassysa z neta jakies nielegalne pliki i ma muzyke z neta to juz wogole... A to to mysle ze kazdy z nas ma ;P
|
Cytuj:
P0zdrawiam. |
Cytuj:
Omfg nie zabrali Ci czasem plate seta? Akurat nasza zajebista policja coś z tym zrobi ,możesz spać spokojnie. ---------------------------------------------------------------------- Jeżeli myślisz że mundurowi coś z tym zrobią, to prędzej ja włamie się do Microsoftu Bruteforcem niż ten koleś będzie miał lipe.. Stary to nie te realia. |
hehe
Mam nadzieje ze ci sie uda master go dorwac ! Pozdro ;P
|
No jakis pro hakier ze portow nie poblokowal i ip nie zamaskowal :D :D :D
|
Cytuj:
Albo mu utną jajka albo wyślą do Iraku z pistoletem na kulki |
W sumie racja z tym ze nasza policja nie jest za bardzo "ruchliwa" chyba ze chodzi o palowanie :( Ale wiadomo moze akurat mu sie trafic osoba ktora sie zainteresuje ta sprawa choc szczerze w to watpie :P
|
Harcesh plx??:(
|
Cytuj:
|
Co do "hackowania" postaci w tibii, to trzeba byc albo bardzo naiwnym albo trafic na prawdziwego hackera, a nie takiego co sie podszywa pod kogos zeby wyciagnac pass8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh
@upa ja mam funkcje wydalanie..
czlowieku takie bzdury piszesz ze poprostu dech mi w piersiach zapiera... zastanów sie nad swoimi wypowiedziami |
Cytuj:
@ozon jak ty to zrobiles ?? ze weszles na drugiego compa itp?? |
hmm
teraz kazdy wini gdansk , gdyz sa "niszczycielami" na furorze ;] z pomoca ludzi z innych miast , niektorzy jak widac mysla ze , w celu wygrania wojny owi ziomki siegają po samo "hakerstwo"? A na forum bez potwierdzenia inni uzytkownicy pisza Gdansk...to gdansk etc.. dajcie jakies dowody ludzie?!
|
lol xxDDDDDD
Gdansk stolica hackingu ? _/
|
nie
Cytuj:
|
;]
Cytuj:
|
I tu macie KARE !!! Czekamy na odpowiedz zerowce. HAHA
Cytuj:
|
Hehe dzieki za pozdrowienia :D
Jest ktos z koszalina w vision ?:evul: No kawalek nawet dobry a w poruwnaniu do kawalka duskow to WYPAS ;D |
Osoby nie majace pojecia o niektorych sprawach niech sie nie wypowiadaja, ok ?
Co do Polskiego prawa i organów sciagania wiem jak to wyglada. Nie oczekuje tez ze osoba ta zostanie skazana jakims wyrokiem czy cos, chodzi o sam fakt zeby nie czula sie anonimowa,a to juz cos. Dla mnie priorytet to zeby zlozyc sprawe na policji, a moze akurat cos w tej sprawie zrobia. W jakiejs w koncu musza, nie ? "teraz kazdy wini gdansk , gdyz sa "niszczycielami" na furorze" -bullshit, faktem jest jednak ze osoba jest z gdanska badz obrzezy miasta. "Gdansk stolica hackingu ? _/" -zeby wlamac sie komus na gg nie trzeba wielkiej sztuki :s, niestety "Ta się kurwa bulwersujecie, a nikt nie pomyślał o tym, że Sohard (Master Ozon) to poprostu jest psychicznie chory i potrzebuje leczenia, a nie policji. Izolatka, na pare miechów odstawić tibie i kurwa już go żadnen Harcesh z Gdańska hakować nie będzie." -nie bede tego komentowal, nie wiem komu bardziej leczenie jest potrzebne. "A na forum bez potwierdzenia inni uzytkownicy pisza Gdansk...to gdansk etc.. dajcie jakies dowody ludzie?!" -Czy nie umiesz wpisac sobie trackingu IP? Zobacz ze ostatnia bramka przez ktora przechodzi jest bramka w Gdansku hostowana przez firme GTS Polska [Ipartners.pl] NOOB -.- @ Tu nie chodzi o sam fakt wlamania. Bo mozna rozrozniac kilka rodzajow. Niektore osoby wlamuja sie zeby pokazac slaby system obronny, takie nawet mozna uznac za "pozytywne". Tu jednak chodzi bardziej o podszywanie sie w celu wyciagniecia roznego rodzaju informacji. Miedzy innymi dla korzysci materialnych. To wszystko mam udokumentowane i zgloszone na gadugadu.pl. Skad wiem o czym rozmawiala osoba? Otoz napisalem maila do serwius gadugadu z obszernymi wyjasnieniami i uzyskalem szybka pomoc wraz z archiwum rozmow z dnia 10/11 luty gdy to osoba "wbijala" kilkakrotnie na moje gg. Jakby nie patrzec samo konto w tibi - jest platne, ale jesli nawet nie to Konto w CS'a i kilka innych gier , tak ;) @up strasznie mnie glowa boli, jutro obslucham kawalek i ocenie ^.- |
Odrazu widać że cos zrobiliście samemu bo słowa poniżej krytyki a bit wsumie niezly :)
|
Cytuj:
Takie pytanie mam do Ciebie jak Ci ktoś tutaj na forum napisze ze będzie chciał Cie zabić to też zgłosisz i udokumentujesz to policji? bo przecież groźby są karalne, człowieku skończ i nie strasz na tym forum :/ bo tak naprawdę te wszystkie konta do gier są wirtualne jakby nie patrzeć i jesteś bezradny w takich sytuacjach .. chyba ze z GG coś wskórasz ale na Tibie, CS'a i etc. gierki nie licz naprawdę ;). P0zdrawiam. |
Cytuj:
Chodzi o to aby uswiadomic kilkunastu osobom ze nie sa anonimowe za ekranem komputera i NIE moga robic co im sie zywnie podoba. Taka jest prawda i tego bede dowodzil. " napisze ze będzie chciał Cie zabić to też zgłosisz i udokumentujesz to policji? bo przecież groźby są karalne, człowieku skończ" taka grozba nie ma pokrycia prawnego, ale wbicie na moje gg , rozmawianie i podszywanie sie pod inna osobe w celu wydobycia informacji juz tak. Zostawil po sobie slad, czyli dowod. Proste? |
Ok, nie chce znowu zapuscic tematu, wiec - skonczmy juz gadanie o tym, czy go znajda/nie znajda. Gadanie o hakerach jako-tako pasuje do tematu, ale pal licho - w koncu to jakas sytuacja. Jednak od teraz rozmowy o tym, jak kogo znalezc w sieci beda kasowane. Dziekuje za uwage ;)
|
Jaki bit - mezo na pewno jest z was dumny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |