![]() |
Cytuj:
Wpadasz, piszesz ze nic o aurea nie ma to qrwa napisz cos ciekawego moze...! |
Ninja są fajni, bo Ninja nikt nie jeździ :( A jeśli ktoś chce, to pogadamy jak Fag bedzie wygrywał :D
/Jojo |
Ehh...
Takie pytanie xP These people are free: [...] Piaty Jezdziec Apokalipsy. Each person paid or earned their freedom. Enjoy it! Piaty zaplacil? |
Dobra koniec tematu! :)
|
Cytuj:
|
eh szkoda :/
|
Cytuj:
i Cromak ma racje bo jak chcecie głupoty pisać to WON bo z takich postów to się cieszą tylko nooby jak wy |
Cytuj:
@topic Chyba nie za dużo się dzieje na tej Aurerze? Żadnych filmów z fragów nie widzę :baby: |
Ostatnie slowko na zakonczenie temaqtu x)
@Slait Jestes jakis niewyzyty? To o Twoich dwoch ojcach wyszlo...jakos tak z dupy... a Ty od razu musiales na bluzgatora włazić;> Cytuj:
Skoro sam jestes na takim poziomie, to czemu piszesz przymiotniki z "nie" osobno? @topic Piaty raczej zaplacil, skoro opuscil FaG ;) Piaty, why? Przeciez expisz na Neranie, czy gdzies tam.. |
Aff
Powstrzymam sie od komentarza tego ze Piaty~ zaplacil, nie spodziewalem sie tego.
/Jez Stasio |
Nie komentuj jak nie wiesz dlaczego sie wypłacił...
|
A powiesz nam ?;x
|
Czy to takie trudne do skumania, że Piaty Jezdziec Apokalipsy to nowy owner?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nieźle się teraz uśmiałem. Jeżeli dla ciebie słowo "Niewidzę" jest poprawne, to wyrzuć tą swoją ściągaweczkę z języka polskiego do kosza. Chciałeś wykazać się wiedzą (której nie posiadasz), ale ci nie wyszło. @up Tylko ludzie, którzy sharują obracają to w żart. |
@up
Nie znasz mnie, to się nie odzywaj ^^ |
Cytuj:
@Piaty Konto na forum Tibia.pl tez sprzedales?;x @Edit Sciagaweczke to Ty sobie w dupe wsadz. Idz moze lepiej na forum dla ciasnych dwunastek, ok? |
Cytuj:
Omg nie wcohdze na zadnego bluzgatora, widze ze ty chyba caly dzien sidisz przed komputerem |
[CHAR]Beznickos[/CHAR]
Apr 09 2007, 17:03:32 CEST Killed at Level 150 by Alrig and by Justys Druidka Apr 09 2007, 17:02:38 CEST Killed at Level 154 by Lecther Tirado and by Ninnix Apr 09 2007, 16:59:00 CEST Killed at Level 155 by Zevs Mighty Thunder Hack? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Współczucia dla bysza :/
|
Cytuj:
W 2 dni napisaliście ponad 10 stron, na których było kilka informacji.... o wypłaceniu się kogoś next oraz o hacku Bezia, reszta to pojazdy na Eloma, Asslickera i paru innych... żal.. |
szalalalala Kolirn zaliczył placka xDDDDDDD
Apr 09 2007, 20:16:25 CEST Died at Level 99 by an acolyte of the cult a było tak pięknie :) 40k do 100 ;< |
@up
Kondolencje ;(((( Sialalalala Kolirn 50k w dupe ma xD |
Ja jebie.. jak mogles pasc na tym syfe x) Przynajmniej lev nie spadl..
Pisliscie kiedys winko (jabola) Bycza Moc?XD HAHAH najebalem sie;/ ale haha fajnie blyo XD bycza moc XD |
Cytuj:
:D:D ogólnie to śmiechowo zanim się ogarnąłem że many na vite nie ma to stałem już w temple venore xP |
borky
Apr 10 2007, 02:17:12 CEST Killed at Level 72 by Zevs Mighty Thunder and by Natalon folari Apr 10 2007, 02:16:40 CEST Killed at Level 140 by Lecther Tirado xarcus Apr 09 2007, 23:50:57 CEST Killed at Level 115 by Druid Karolka ninnix Apr 10 2007, 00:50:05 CEST Killed at Level 118 by Akumes Aspi and by Vladislavus Dragulia i ten Akumes~ padl. Zapomniałem dodać ;) Chciało Wam sie o 2 w nocy walczyć??? |
Dla nich to normalka :P
|
Przynajmniej staraja sie cos robic.
Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Brawa za checi:) |
Cytuj:
Nie tak zle B) |
Cytuj:
z tego co wiem to zaczeli się bić przed 00:00 a to ze zeszło do 2+ to się zdarza :S |
Name: Zevs Mighty Thunder
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 152 World: Aurea Residence: Venore House: Salvation Street 1 (Shop) (Venore) is paid until Apr 23 2007 Guild membership: Demonic of the Aftermath Last login: Apr 10 2007, 03:12:31 CEST Comment: Here for Vanhalo. Account Status: Premium Account |
Cytuj:
|
łał wbiłem 74 lvl : > I znalazłem eq po hacku wow. I tak tu nie gram : P od czasu do czasu...
_/ Pandoria |
Fragi jak Borky i Akumes~ nie powinny byc wliczane..
Przeciez to nawet Raks by ich zabil . . . :D |
Ba, Knightem xD!!!
0 skilla pvp plx? :P Dzieci na 70 lvlach sie wbijaja w war żal :P /Jojo |
Cytuj:
HAHAHA co mamy zobaczyc?? Wchodze na allegro wpisuje Aurea i na samym dole prosze "91 knight AUREA" A kto to moze byc??? nikt inny jak ELOM~~ . Mam dwie akcjie w ktorych ELOM wysila swoj mozg i probuje oszukac ALLEGROWICZOW. Jedna z nich jest "Postać posiada Skile 85+/85+ oraz 7 mlvl" Nie wiem czy masz 7 mlvl ale 85+/85+ napewno nie masz bo masz 84/80- i teraz druga "I najważniejsze ! Postac nie ma hunta od Alliance (Guildie które rządza serverem) Wręcz przeciwnie ma tam dużo przyjaciól. " ELOM Tika :( zawiodles mnie myslalem ze jestes madrzejszy. Wszyscy z pewnoscia beda po tobie plakac :evul: :evul: P.S Jak mozesz to sprzedaj odrazu konto na tibia.pl 8o |
http://allegro.pl/item184003632_110_...ea_tibia_.html
Piaty~ pozbywa sie chara |
zapomniałem napisać :P
128 odrobione, jeszcze 2 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |