Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Lion_Lith 27-03-2010 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2746204)
szczerze? moga sie spotkac a reszcie powinien byc chuj do tego ;p a niektorzy co do tej napiny niepowinni sie nawet odzywac ;p ja tez zjebalem ze sam sie wrecalem i kilka razy zrobilem z siebie debila piszac te pojebane dissy xd a tak z innej beczki ja do nikogo nic niemam ale mateusz wg mnie bylo by kulturalniej jakbyscie sie nie napinali kto jak sie bije i by znow nastal pokoj. mowi wam to osoba ktora cwiczy... na wfie xD ale jak sie wszyscy chwala to i ja wam powiem ze cwiczylem 2 lata zapasy ale strasznie kregoslup siada

przyznaj sie od kogo dostales wpier ? ;D

Furor001 27-03-2010 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2746204)
szczerze? moga sie spotkac a reszcie powinien byc chuj do tego ;p a niektorzy co do tej napiny niepowinni sie nawet odzywac ;p ja tez zjebalem ze sam sie wrecalem i kilka razy zrobilem z siebie debila piszac te pojebane dissy xd a tak z innej beczki ja do nikogo nic niemam ale mateusz wg mnie bylo by kulturalniej jakbyscie sie nie napinali kto jak sie bije i by znow nastal pokoj. mowi wam to osoba ktora cwiczy... na wfie xD ale jak sie wszyscy chwala to i ja wam powiem ze cwiczylem 2 lata zapasy ale strasznie kregoslup siada

Dobrze ze to napisales jestes wporzadku;)

Zoodix 27-03-2010 15:48

haha myslisz sie kolego;p od nikogo ale poszedlem do glowy po rozum wkoncu :D a reszta jakby to samo zrobila co ja czyli poszla po rozum to by wiedzi ze sa pojebani xd

Lion_Lith 27-03-2010 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2746208)
haha myslisz sie kolego;p od nikogo ale poszedlem do glowy po rozum wkoncu :D a reszta jakby to samo zrobila co ja czyli poszla po rozum to by wiedzi ze sa pojebani xd

to sie przyznaj ze wyspowiadales sie dla cieciowca w sutannie ..
probki dissow tez mu zarzucales ?
i tak go nie ruszyly
po twojej spowiedzi wrocil na plebanie i konczyl gwalcic kolejne dziecko (na 70%) KSIEZA TO ANTYCHRYSTYYYYY

Furor001 27-03-2010 15:51

Nie znam Cie na tyle hehe ale widze ze z kazdym(prawie z kazdym) daloby sie pokonwersowac na jakims poziomie.
A dla Ciebie Lion nie ma miejsca na tym forum.

Jety 27-03-2010 16:11

[quote=Furor001;2746135]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syf_Zor_ (Post 2746131)

Gadac kazdy potrafi i juz k**wa 3ci raz Ci mowie nie widziales mnie w akcji to nie gadaj.
Co Ty bez uszu przyszedles?

czytasz uszami?

Nargo 27-03-2010 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2746104)
to teraz Ty sie pochwal;) jestes zwyklym przychlastem pewnie.
Sadzac po Twoim poscie jestes rlem wedellka i saversusa pewnie.
No to teraz ja pokaze jakich macie ludzi.

http://www.photoblog.pl/icotynato

Saveersus ten z prawej. Jednak to wy jestescie typowe pedaly :D

Bielsko-biala sie zatkala.

Gdzie niby masz Saveersusa?

Zoodix 28-03-2010 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lion_Lith (Post 2746210)
to sie przyznaj ze wyspowiadales sie dla cieciowca w sutannie ..
probki dissow tez mu zarzucales ?
i tak go nie ruszyly
po twojej spowiedzi wrocil na plebanie i konczyl gwalcic kolejne dziecko (na 70%) KSIEZA TO ANTYCHRYSTYYYYY

no niestety xD ale przypomniales mi sytuacje ktora pamietam do tej pory jak w podstawowce zakonnicy spadla ta czarna szmata z glowy i sie okazalo ze jest lysa xD

my tu o napince a tu sie gg odezwalo

XXXX: (08:03)
kurwa chyba mam jakis wstrzas bani
(08:04)
awanture wczoraj mialem
bylo nas 5
ja sie wjebalem w 3 typow
tu jednemu strzala drugiemu ciapla gdzies na kichy
patrze a za mna tylko (Pan X) leci

dopalacz.Vis 28-03-2010 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syf_Zor_ (Post 2746147)
Zapomniales podpisac ja to ten "najszerszy z zoltej koszulce" lol

Skoro kazdy tak spina to i ja zepne sie - s'il vous plaît.
http://img641.imageshack.us/img641/6...bakurwajes.jpg

Plecy jak swinia po sterydach.

@Kaloryfer

"Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/"
"Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd"

Kalarofyr pasożyt i jego nowy żywiciel montura HAHA Wez stąd wy*******aj dupowłaznie bo aż rzygac sie chce jak te twoje teksty sie czyta.

Jety 28-03-2010 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2746192)
Mozna zrobic maly meeting w Poznaniu;)
Albo mozna isc na mecz jak bedzie.

na lufe a nie mecz

Syf_Zor_ 28-03-2010 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2746473)
Plecy jak swinia po sterydach.

@Kaloryfer

"Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/"
"Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd"

Kalarofyr pasożyt i jego nowy żywiciel montura HAHA Wez stąd wy*******aj dupowłaznie bo aż rzygac sie chce jak te twoje teksty sie czyta.

No akurat nie po sterydach. Nawet jesli bym chcial nie moge brac sterydow, bo na zawodach mam kontrole antydopingowe.

Furor001 28-03-2010 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jety (Post 2746481)
na lufe a nie mecz

lufe mam codziennie hehe ide 11zl i jest teges;)
mozna i na to i na to:p

AwangardowyKaloryfer 28-03-2010 19:20

Dopalacz ,nie marudź mi tu : *
Nie podobają ci się moje posty -s*******aj./nie czytaj:)

Iron_Stysiek 29-03-2010 00:22

Kurde Syf Zor zmobilizujesz mnie chyba (tym zdjęciem) do powrotu na regularną siłkę po latach, bo z roku na rok jestem coraz większym plackiem i w te wakacje, jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie kupić koszulki na plażę bo siara : P

Seba błagam, tylko nie Lecha! Nie mogłeś wybrać innego klubu? Co to sie na Bułgarskiej porobiło przez te lata : (

Lion_Lith 29-03-2010 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek (Post 2746642)
Kurde Syf Zor zmobilizujesz mnie chyba (tym zdjęciem) do powrotu na regularną siłkę po latach, bo z roku na rok jestem coraz większym plackiem i w te wakacje, jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie kupić koszulki na plażę bo siara : P

Seba błagam, tylko nie Lecha! Nie mogłeś wybrać innego klubu? Co to sie na Bułgarskiej porobiło przez te lata : (

przestan , ladnie wygladasz ;D

http://img707.imageshack.us/img707/8632/stysmerf.jpg

Iron_Stysiek 29-03-2010 01:47

Ale wolę być na górze : P

Fan_Dzidzi2 29-03-2010 07:24

ahahahahahahah

Zoodix 29-03-2010 17:44

to co napinac sie skonczyliscie i juz nikt postow nie pisze?;p

Lion_Lith 29-03-2010 19:34

http://img707.imageshack.us/img707/8632/stysmerf.jpg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek (Post 2746655)
Ale wolę być na górze : P

smerf raczejby sie nie zgodzil byc na dole chyba zebys dal mu tabletke gwaltu czy cos ;D

Bartonisko 29-03-2010 20:13

Furor PASZTET

Furor wyglądasz jak Dzwonnik z Norte Dame.

Napinaczu z fajką w nosie. ;]

Tym co piszesz upokarzasz się jeszcze bardziej niż chwaleniem się jaki to mocny jesteś w tibi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51.