![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
haha myslisz sie kolego;p od nikogo ale poszedlem do glowy po rozum wkoncu :D a reszta jakby to samo zrobila co ja czyli poszla po rozum to by wiedzi ze sa pojebani xd
|
Cytuj:
probki dissow tez mu zarzucales ? i tak go nie ruszyly po twojej spowiedzi wrocil na plebanie i konczyl gwalcic kolejne dziecko (na 70%) KSIEZA TO ANTYCHRYSTYYYYY |
Nie znam Cie na tyle hehe ale widze ze z kazdym(prawie z kazdym) daloby sie pokonwersowac na jakims poziomie.
A dla Ciebie Lion nie ma miejsca na tym forum. |
[quote=Furor001;2746135]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
my tu o napince a tu sie gg odezwalo XXXX: (08:03) kurwa chyba mam jakis wstrzas bani (08:04) awanture wczoraj mialem bylo nas 5 ja sie wjebalem w 3 typow tu jednemu strzala drugiemu ciapla gdzies na kichy patrze a za mna tylko (Pan X) leci |
Cytuj:
@Kaloryfer "Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/" "Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd" Kalarofyr pasożyt i jego nowy żywiciel montura HAHA Wez stąd wy*******aj dupowłaznie bo aż rzygac sie chce jak te twoje teksty sie czyta. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mozna i na to i na to:p |
Dopalacz ,nie marudź mi tu : *
Nie podobają ci się moje posty -s*******aj./nie czytaj:) |
Kurde Syf Zor zmobilizujesz mnie chyba (tym zdjęciem) do powrotu na regularną siłkę po latach, bo z roku na rok jestem coraz większym plackiem i w te wakacje, jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie kupić koszulki na plażę bo siara : P
Seba błagam, tylko nie Lecha! Nie mogłeś wybrać innego klubu? Co to sie na Bułgarskiej porobiło przez te lata : ( |
Cytuj:
http://img707.imageshack.us/img707/8632/stysmerf.jpg |
Ale wolę być na górze : P
|
ahahahahahahah
|
to co napinac sie skonczyliscie i juz nikt postow nie pisze?;p
|
http://img707.imageshack.us/img707/8632/stysmerf.jpg
Cytuj:
|
Furor PASZTET
Furor wyglądasz jak Dzwonnik z Norte Dame.
Napinaczu z fajką w nosie. ;] Tym co piszesz upokarzasz się jeszcze bardziej niż chwaleniem się jaki to mocny jesteś w tibi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |
|