![]() |
|
pamietam ale to dobrze pamietam tylko nie pamietam kto w*******al pasze dla swin zeby robic sobie mase ktos z vis napewno
|
Czemu Wirzyn juz nie lubi Arisztosa:(
Przeciez byl dla nich taki dobry:(... Wykazal sie a Wirzyn go znienawidzilo a przeciez zrobil dobry uczynek:( |
Cytuj:
|
new owner..
|
http://www.youtube.com/watch?v=n77QAmCoZVQ
We are the killing machine... "Wielu was popiera lecz w chuj osob sie boi" I niech tak zostanie. Chiklito jak Dark Weest hahahaha tyle ze West cudem zwial za drugim razem:D A wiecie jaki z tego moral? Nie wypuszczajcie psów rano wieczorem. |
Wesolego jajka i smacznego kurczacka :evul:
|
Jak obstawiacie dzisiejsze mecze? ;d
Polonia Warszawa - Wisla Krakow Ruch ChoRzow - Slask Wroclaw Lech Poznan - Legia Warszawa ? ;d Niebieskich Swiat Wszystkim ! = ) |
Cytuj:
Polonia Warszawa - Wisla Krakow 1-3 Ruch ChoRzow - Slask Wroclaw 2-0 Lech Poznan - Legia Warszawa 1-2 |
Cytuj:
|
No i Ruch - Slask 0 - 0
Ale nic Swieta spedzimy na 3 miejscu w Tabeli = ) |
LEGIA LEGŁA JOLEN DO DOMU! HAHAHAHAAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=vjHq5-XNnp8 Hail zBylU! 100lvl~ in 3 days. DEATH ROSE POWER. |
:d
tak sobie wszedłem zobaczyć czy to forum działa jeszcze, przerzuciłem kilka stron do tylu żeby poczytać i spadłem z krzesła:D
@furor nie wiem czym cię w domu karmili ale stary odstaw te jeb*ne psychotropy albo zwiększ dawkę. Kogo obchodzi co trenowałeś i jakim jesteś kozakiem w rl. Jakbyś rzeczywiście trenował cokolwiek to byś się z tym nie obnosił. Nawet jeśli trenowałeś i nauczyli cię jakiejś techniki, to twój trener poległ. Nie nauczył cię myśleć ... Piszesz jakieś pierdoły o nielekceważeniu przeciwnika, rodem z karate kid i zgrywasz mega twardziela. Z tego co wiem trenowanie sztuk walki sprowadza się do umiejętności uniknięcia jej. Prezentowanie swoich fotek na forum dla dzieci opóźnionych w rozwoju intelektualnym, stawia cię w świetle zakompleksionego dziecka które szuka uznania wśród osób mu podobnych. Teksty w stylu "z nim to mógłbym pójść na piwo" też są całkiem zabawne. Uważasz wypicie piwa za coś nadzwyczajnego? zabawne :> Odnośnie ustawek "moi kumple dokopią twoim". śmiech na sali. jeżeli nie potrafisz załatwić swoich problemów sam, żaden konkretny gość za tobą nie pójdzie bo nie jesteś w jego oczach żadnym autorytetem. przeczytałem sobie to co napisałem i wiem, że wszystko jest cholernie chaotyczne. niemniej nie chce mi się nic zmieniać, bo po co? Cyklop(montura) jak zwykle pokazałeś poziom :)) do zobaczenia |
Cytuj:
Lipa trochę Legia przegrała Manchester United tez przejebał z Chelsea Wisła Kraków aahah gdy oglądałem ten mecz to nic tylko pochylić głowy, fuks jak nigdy dotąd Arsenal też szczęśliwie wygrał strzelając w 90 min P.S Czwarte miejsce w tabeli to już jest dno -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
W sumie za Wisłą nie przepadam, to wg. mnie bramka ... hm jak bramka, zdażyło się 'golkeeperowi'... UNITED, WKS <3 |
Cytuj:
|
Na Kolana Na Kolana!! Oj Bayern Chyba Cos Zeszlo Powietrze Ahahahah
|
You see a dead human(vol.10). You recognize Lech Kaczyński.
huueheueheuheuhe |
Cytuj:
|
http://tibiaring.com/SeccAll.php?C=F...K4DSUC&Lang=PL
pozdrawiam:P niestety ma tylko 20 knighta i imargama kurwa mac :FFFFFFFFFFF |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |
|