![]() |
Btw, może wiecie dlaczego Zevs nie expi jak jest spokój w wojnie...
Czyżby zrobił sobie wakacyjną przerwe od Tibi? ;) |
Cytuj:
@Gotic W imie naszej milosci i ku lepszej aurerze SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM |
Feliex padl btw;P
|
Nic nowego.
Wymyslil bys cos lepszego :D a nie smiecisz mi tu na forum :P |
Ale ta aurea zabawna :P
Mam hunta u Nokisa bo mu "rl" ubilem... Fajnie wiec rozumiem ze mam zaplacic to sie pytam ile... 40k [koledze wypadlo c helm] Pytam sie to jak wyslac 40k do Wiesska...[oczywiscie nie posiadam tyle:P] Ale nie Nokis jako super dobry kolega: 21:53 Nokis [114]: masz zebrac 40k 21:53 Nokis [114]: od nich 21:53 Atia Northy [32]: i dac tobie? 21:53 Nokis [114]: jak nie all wylapie 21:53 Nokis [114]: a komu? Nie no myslalem ze to wieska zabilem, czy to mozna uznac jako PA czy raczej nie?:P |
Cytuj:
Za pa moze nie...ale 40k to gruba przesada :> @Edit Therrax wbił 100 lv A Lectherowi odjebalo na stare lata http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1722911 |
15 backpacks of ultimate healing runes, 10 backpacks of mana fluids and 300 000 gold each.
:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Why not ; >? =)) |
Cytuj:
Jeżeli ty naprawde masz 19 lat, to aż się boję pomyśleć jak ten kraj będzie wyglądał za kilka lat jeżeli jest więcej takich 19-sto latków. |
:):):)
Witam was drodzy urzytkownicy forum jestem obecnie nowy. I widze ze Gadacie tutaj o zakonczonej Wojnie na Aurerze. :p
|
Witam :]
Ten temat miał być o wojnie, ale jak sam pewnie już zauważyłeś stał się tematem ogólnym o Aurerze ;p PS: Uważaj na błędy ortograficzne, gramatyczne, stylistyczne, składniowe i logiczne bo za moment zostaniesz pouczony o ilości i charakterze błędów jakie zrobiłeś w poście + wyzwany i określony jako 12-latek przez tutejszych profesorków 8o Pozdrawiam |
Cytuj:
Słuszna Uwaga! Popieram :) Ale wojny nie ma wiec wrzyscy gadaja o czym mysla. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zawsze jak sie jest nowym zaczyna kulturalnie na forum ;-) A potem... ^^ |
Cytuj:
Użytkownicy* co Ty kurwa analfabeta jestes? "wojnie" pisze sie raczej z malej litery, prawda:> Przed "że" powinien byc przecinek. Po co 2 spacje przed "o"? Przed "jestem" powinien byc przecinek. Naucz sie tego. My tu gadamy u Aurerze? No prosze, nawet nie zauwazylem, bo spammuja non toper :( |
"Gadacie" tez z duzej ty analfabeto^^.
Jak bylbym twoim ojcem to zlalbym cie na kwasne jablko hultaju jeden. Dopadne Cie jeszcze xD Buzka ;* |
Cytuj:
Przed "to" przecinek xD 1:1 "zlalbym" 2:1 dla mnie O Ty lotrze, edytowales!! @Down Tak, ale mnie tak na podworku nauczyli jak zaczynalem grac :( W kazdym razie 1:0 dla Ciebie |
Cytuj:
Np. Idea: Mowisz Iderze? Czy Idei ? -,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |