![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps.Fajne masz grypsy niepowiem :o:o:o |
Cytuj:
Może po prostu nie przykłada dużej wagi do tego co pisze, ja np. nie piszę w stylu ~~ ą,ę,ć,ź,ż,ś ~~ itp. w tym poście tak napisalem żeby znów jakiś debil bez mózgu sie nie doczepił i nie uczył ortografii na forum tibii.pl... kthxbye |
A nie uważasz, że dyslekcja nie jest usprawiedliwieniem? Nie umie pisać, to niech wrzuca do worda każdy post albo ściągnie FF2... Bo niektórych powalają po prostu te błędy "dyslektyków"...
Black Galaxy noobami Dusk? Hmm... Tak się składa, że ich śmierci wlicza się do fragów Vision, a noobów Vision już nie:( :/ |
Cytuj:
|
Iwonka wrocila do szeregow dusk :D
|
moim zdaniem dysleksja to nie jest wina twojego mozgu czy czegos, ze masz jakas wade ;/
to jest po prostu wina tego, ze zamiast k**** siedziec w szkole i sie uczyc to chodza do kafejek i graja w tibie albo pisza bezsensowne posty na tibia.pl uzywajac slow wulgarnych np. takich jak moj powyzej :D(offtop) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak ktoś chce to może nad sobą pracować i ją ograniczyć, ale ty jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć. Wystarczy czytać książki a nie lać roty 25/7 żeby tylko 20 lvl zrobić. Idź to ogarnij, wróć i dopiero zacznij pisać posty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
W profilu masz napisane aktywny gracz..CH*j ze lvlu troche sobie dodales ale to nie moj interes |
Cytuj:
Nie wypowiadaj się w nie swoim imieniu. |
Seba ja cie k***a lubie!
Usłyszałeś od mojego rl ze mam 13 lat gadałeś cały czas z moim bratem przez Tel i jeszcze robisz takie błędy buahahahha! Kupiłeś Yiubha, Yithalle i wiele innych postaci a historii o nich juz nie musze przypominać Szanowny Crothanie walnij se browar dobrze Ci zrobi i idz grać w twoją miłość tibie Pozdro H@H@ |
Cytuj:
Omg, nie wiesz nic na temat Anubisa,a sie wypowiadzasz. Draco z nikim nie sharowal!! Jestem jego rl i wiem lepiej?;) Kupil go od niego na 101 lvlu ( sorry jak sie tu pomyle) i gral nim sam,az do chaka wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadajB) Khazul smiec zmienil recka i Draco mogl tylko patrzec jak Anubis wbije delieted. |
Nie ma to jak zejście z tematu wojny na dyskusję o dyslektykach :P
Wiec zmienię nie co temat...Może to trochę dziwnie zabrzmi, ale czy nie uważacie, że ta wojna zniszczyła Furorę ? Czy nie lepiej byłoby zapomnieć wszystkie wrogie występki i stworzyć jedną, potężną i niepodzielnie rządzącą gildię ? |
Cytuj:
Co do dys~, ja sam miałem ów niemiła "przypadłość" ale dzięki temu, że dużo czytałem, nie robię błędów. Albo rzadko. @Uther92 Śnij dalej... ;) |
Cytuj:
|
Chciałeś chyba powiedzieć: retoryczne:) Pokoju nie będzie... No chyba, że nastąpi wielka fala haxorów h-lvli...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |