![]() |
@Emok
Spytaj toma o ancienta.... @Mysz Nie miałem na myśli wyjebanie cię z cf bo to by mnie w ogóle nie usatysfakcjonowało ;)... A i możesz do mnie pisać mistrzu jeśli czujesz że musisz ;P PS: Kiedy napisałem powodzenia w dalszej grze miałem na myśli jak się będziesz marnował przy tej durnej grze uzyskując niby satysfakcje ze świeżo nabitego poziomu ewentualnie zabicia kogoś. |
23:24 Fakro [113]: hoho znowu uciekacie
23:24 Fakro [113]: co za strata xD A potem 23:53 Ancient Bolter [139]: AND GUYS 23:53 Ancient Bolter [139]: I WENT ALONE TO MY guild and wanted to fight 23:53 Ancient Bolter [139]: and i didn't atk anyone 23:53 Leorl Shar [103]: whoot? 23:54 Ancient Bolter [139]: we w8 for your guild 23:54 Ancient Bolter [139]: and all standing in pz 23:54 Ancient Bolter [139]: when i came all rushed to dp 23:54 Ancient Bolter [139]: xD 23:54 Ancient Bolter [139]: ffs i want fight a little bit 23:54 Leorl Shar [103]: i was talking in movile 23:54 Ancient Bolter [139]: :< 23:54 Leorl Shar [103]: and i listen on the headset 23:54 Leorl Shar [103]: rush rush ROFL 23:54 Leorl Shar [103]: XD 23:54 Ancient Bolter [139]: to Dpot? 23:54 Ancient Bolter [139]: xD 23:54 Leorl Shar [103]: ye I tyle co sie Fakro nakozaczył jak zwykle zreszta ashuahsua szkoda ze mnie nie było a chciałem potem powalczyć eh :< Takie z was kozaki do czasu poszedł rush na was i all spierdolili jak chikeny asuhaus omg to jest najlepsze co moze być logujesz sie mówią ci open był masz spam od Fakra ze moja gildia ucieka a w tym czasie mówią na ventr "gahther east Gate Carlin" ja mówie" i will come from Hills" i nagle słysze "rush them Rush " i nagle dobiegam i co widze całe vitality i Kozak Fakro w depo i temple jak cioty . To tyle z mojej opowiesci kozaczenia na 5 min XD Pozdro |
A ja happy z fraga ;')
|
@Fakro
Bolał moj paraliz? haha tak samo Xoo i Treblon xD |
Ja sobie szedłem spokojnie, a oni mnie zabili :<
|
fakro to szczyt, od ilu od nas on padl? 4 magow xDDD? ale jak tam, zajebiscie wyrwac sie 115 palem na przod i jak zwykle lezec na ziemi xD
|
Fakro dostał wpierdol od Vandoorna xDDDDDDDDDd
|
Heh, piszcie coś Vitapipy, bo z formy wypadnę ;<
|
Emok gdy taki Vilum bądż Fakro się ośmieszy po raz Enty bardziej niż ja piszac tu czasem głupoty to nie odzywaja się jacy to oni są Zajebisci, a jak tam Callastus widze zblokowałeś znowu Cf z ovenem ahusaushasuas.
:DDDDDDDDDDD |
A co do Callastusa, to Ty nie wspominałeś że masz jakiegoś innego chara? Mogłeś iść nim na opena, bo tym knightem za dużo i tak nie możesz zrobić. To tylko moje zdanie :p
|
ale wy nie wiecie ze to jest 'the one who blocked seq'? i teraz chcial wszystkich zbloczyc, ale nie dał rady :'(
|
Emok napisz na Dringsa jak bedziesz online ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ty piepszysz, chłopie Calla pewnie jeszcze sie po sylwestrze nie ogarnął =)a gdy juz coś to napisze to wypierdoli posta na pół strony xd |
Cytuj:
|
Bolter powiem Ci że zblokował ich przez cale 4 sekundy.I może mi powiesz że jesteś z tego dumny?
|
Panowie Panowie kurwa mać. Ogarnijcie kutasy w ruch i zróbcie jakąś akcje albo opena bo ten server smierdzi nudą nic sie nie dzieje. Do tego nie moge grac bo nieogarnieta zapierdolista neostrada nie moze naprawic pierdolonych swiatłowodów. I mam pingi do godziny 22;o. Na Pandori wiecej sie działo przez 4 dni niz tutaj pzez pół roku.=) DAJTIE MNIE PAZAUSTA VODKI kurwa.;d
|
n/c <10 znakow>
|
Pytanie do Vitality
Kto u was na akcjach dowodzi?No bo Xoo to chyba nie bardzo. |
Cytuj:
Vitapipy już tu nie wchodzą :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |