![]() |
Cytuj:
ale masz avatar ;d rux ^^ Zgranie zgraniem, ale wczoraj było idealnie! Draconiac almost dedufa :( Szkoda że nie wyszło, ale za to skroi się kiedyś coś lepszego ;D @Kiełek dedaczysz @Bongo <3 @Bez~ wpadniemy do Ciebie zaś na piwko tylko z Kaikiem pogadam bo on nie zawsze masz czas, a Ty jesteś dysponowany raczej zawsze ^^ :P Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co ja cicialem powiedziec:|
btw... Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:( |
Cytuj:
|
To jest haslo na pospolite ruszenie a nie na okres zastoju i stagnacji :|
|
Kto zyw i utrzyma sdka w lapie to niech sie jutro stawi gdyz jutro akcja sponsorowana przeze mnie!!!
|
Cytuj:
ZGADLES GZ:cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
//Metek. |
boruta koledzy!
adam huj ze chuj;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam.... Juz wiem!!
W ten weekend jak w zaden inny bedzie okazja: 1 Rzucic banany by nakarmic Li'sa i Revobo 2 Kopnac w dupsko Brave Sali 3 Postawic mi kolejke Browarow albo Drinkow. 8o czyli... Meeting LDZ zapraszamy wsyztskich. :cup: |
A jebnij Ty sie w leb !
//Metek. |
Berger... Ty masz 11 lat, pic alkoholu nie mozesz...:baby:
|
Rhando
Oct 21 2007, 15:05:05 CEST Died at Level 90 by a hellfire fighter (rookuje sie z powodu deda)[/quote] Ekhm to może ja wyjaśnię :) Robiłem Poi ja 1 owner Rhanda no ale 2 debil który kupił tą postać wbił sie na postać jak już padłem (Dzieks Slaviax ze wiesz co to Rush .... Jebane dziecko bez Angielskiego ...) No wiec ten debil zaczął rokować postać bo nie było mu nią sensu dłużej grac bo była pusta ;p chodź mógł jeszcze 50 k od mendila wysępić Ale i tak wrócę pewnie na iridie a te dzieci neo co sie śmiały i mówią żal.pl itp ucierpią i tak :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przynajmniej nie jade po nikim ani nie wyśmiewam sie z nikogo |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |