![]() |
... jak inwencja... to inwencja:
dp chary ^^ `Po co mi muzg mam dres` `Nazywajcie jak chcecie` `Roman-edukator from Sejm` ` Johan Box'er` na boxy ^^ |
Najgłupsze nicki:
Vevi Lockhead Piotrek Marycha Dwarfik PauluSka Evil Maul Krabo |
Ptasia grypa
ja tylko zeby pogadać (xD) i byyyło jescze tego mnóstwo. |
[CHAR]Ilili Ilili Ilili Ilili Ilili[/CHAR] zobaczcie deady i comment ;>
|
Najgłupsze nicki:
Niedogwalcony Dziad Darmowy kibel Nasraj mi w czapke to dam ci schabowego(DELETED) Kuorbal Magiczny Hefalump(o kurde to ja) Zepsuty trampek(to tez ja) Re Sukaa na zawołanie jebac mnie |
Podwodna Zyrafa i Abdul Visimulacha :D:D:D No i ja mialem niezle polewki jak zalozylem swojego niedawnego chara na Neranie bo nazwalem go Magiczny Elo'ziomal ^^ postac taka dla polewki ale kto wie co z niej wyrosnie ;d
|
Ja spotkalem gościa o nicku Przechodzien i Mateusz Gromowladny :Ork:
|
Ziemniakov i lady wielka sutek
|
16:31 Player Ilili Ilili Ilili Ilili Ilili reported for renaming.
Oyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye xDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
a wiec
Ber'Qno Vin'Cho san xDDD <thats me :P> Twoja stara robila mi loda <czy cos w tym stylu xD> Widzialem Ptaka'Cien <hahaha to znowu ja.. XD ale rename mialem :(> Mariolka Niezla Pierdolka <haahha xDDD ale dawno dawno temu widzialem nie wiem czy dalej jest xDD> Kupe Walee Kupe Krecee Kupe Robiee <deleted :(> Pan Odbytu xDDDD uweing satuk hahahaha to ja ale deleted (antica) chcialem pogadac z waznymi osobistosciami <<<< jakby ktos nie jarzyl dżołka niech czyta od tyłu ;p Spocona noga smierdzaca dupa <moj depo char xDDDDD> |
Ja widziałem:
Bobikowaty Alfons Mythera nie wiem czy gra Slup telegraficzny Obsidia tez nie wiem czy gra |
Nie zabijaj mnie prosze
Karton ruskich bananow Granat odłamkowy zjedzona kiełbasa zabójcza kiełbasa Pora Kolacji Mali gniewni Lesna Purchawa Cycuszek od uhow Dystansowy Kurczaczek Mieczykowy Kurczaczek Ruchaj ile wlezie Platna Laska Dziurawe Kalesony Franek syn czaka heh Roman wielkie gie Większość z Menery |
Wylisz Mi
Typ na lucerze |
mateusz pojeb wielki
dupodajka wino za pienc zloty bozy dar wyrywacz lachonow |
Proszek wizir
pije komandosy |
1. Adolph Hiitlerr Fortera
2. Beniitoo Mussoolinii Titania |
lol...
najsmiszniejsze niki jakie widzialem
- radioaktywny nalesnik - faderfucker |
|
A więc tak:
-Pliks Dwa Giepe -Garbaty Chomik -Gacie Naa Macie -Pojemnik dla emerytow i teraz tego chyba nigdy nie zapomne jeden typ miał nick: Czesc nie mam co jesc :D (czy coś takiego) :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |