![]() |
Ok, to ja mam requesta na jakies krotkie (do ok. 20 odcinkow), fajne anime akurat na niedzielne popoludnie ;) Tematu pozadanego brak.
|
Ekhm, czy ty przypadkiem... nie przesadzasz? ;>
Avka takiego fajnego zmieniłeś, już nie mam po co patrzeć na twój profil... |
Hmm... Gdzie znajdę Claymora na necie (mogą być ang sub)? Bo na Yoh TV skończyłem bodajże na 15 odcinku. Więcej ni ma :( Kończy się na pakcie przymierza tych czterech ciziek. Btw. coś jeszcze w realiach średniowiecza? Claymore mi się spodobał. ^^
@down Bo wcześniej nie były blokowane gify. I wtedy właśnie ludzie sobie poustawiali. Teraz blokada i sobie możesz chcieć ;) |
Grocix to jakiś niezdecydowany dzieciok że tak ciagle zmienia avka... ja miałem taki jeden fajny , ale jak go ustawiłem to nie działał bo GIF , a na tibia.pl widziałem jak inni mają gif wtf. :o
http://img521.imageshack.us/img521/5...0245790ao1.png |
Ahrrhhhrhrhrrhrrrrr, Nadrrr, tamtego juz nie mam bo mi dysk padl :<
Dobra, obejrzalem 1 ep ef - a tale of memories, fajne, ale duzo oryginalnego sposobu animacji, ktory jednak mnie troche meczy :P No ale zobaczymy jak bedzie dalej. |
Cytuj:
Petshop of horrors. W całości dostępne na Youtube tutaj: link Ewentualnie zrób sobie maraton filmów ghibli ;) PS. Przypomniało mi się. Jeżeli jeszcze tego nie widziałes, to polecam Ergo Proxy. Dostępne na kreskowki.fani.pl |
Z Ergo Proxy skonczylem na bodajze 4 odcinku, kiedys skoncze :) Film Ghibli z mojej kolekcji do obejrzenia zostal mi jeden, Szept Serca. A anime wole jednak ogladac z angielskimi napisami. Zaczalem ten ef i moze byc, zobaczymy jak sie rozwinie akcja. Tego petshopa obejrze kiedys jak bede miec chwilke, dzieki za tytul.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. Naruto anime rzondzi i owni wszystko. Edit@ Tak w ogóle ile już odc. Anime naruto wyszło? :D Przestałem na 30 shippuddenie oglądać chyba :D |
Cytuj:
@top Ja się wezmę chyba za Slayers :P |
anty-narutowy-hide!
Ukryty tekst:
22ep.SNS II...i zaraz skończę tą wspaniałą dla mnie serie ^^...może prócz WR weźmie sie na poważnie za Sumomomo momomom ep. 2 xD? |
Dam komuś notkę jak mi powie, gdzie oglądać Clannad bo na Wbijam.pl chciałem 2 odc. zobaczyć a tu klapa :/
|
anime online info/kreskowka fani/kreskowka pl
@down ehh....trzeba umieć szukać d'oh... |
Niestety miałem ten sam dylemat z Clannadem- większość serwisów korzystała z jednego uploada, który został skasowany. Ja zadowoliłem się angielskim tłumaczeniem wpisując na myspace.tv Clannad xx.
|
Cytuj:
http://i305.photobucket.com/albums/n...8747954740.gif |
Zdziwiłbyś się ile mang przeczytałem przewidując zakończenie... Nawet pod koniec Death Note już byłem pewien jak się skończy. A samo Slayers jest dobre jako komedia z elementami rozwalanki. Smoczą kulkę można przeboleć.
|
Skonczylem "ef - a tale of memories.". Ladne, podtrzymujace na duchu anime. W polowie serii spodziewalem sie zakonczenia podobnego do tego ze "School Days", takze koniec mnie milo zaskoczyl (bo i postacie sympatyczne). Mysle, ze warunek "na niedzielne popoludnie", spelnia w stu procentach.
P. S. Kiedy ma zaczac dzialac nowe anime-planet?:< @Down Zeby miec dostep do porownan i recenzji oraz zeby moc uporzadkowac obejrzane anime. |
Cytuj:
I wiesz co? http://i305.photobucket.com/albums/n...8149641047.jpg Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |