![]() |
Kłóćcie się szmaty dalej to napewno coś osiągniecie lamusy.
I dlatego Polacy nigdy nie będą rządzić Elysią bo się kurwa między sobą nie potrafią dogadać. Wy*******ajcie z Elysii pizdy niemyte, przez takich jak wy tylko Polska jest uważana za gówno... Elaro idź se obetnij uszy a ty Koga idź na zajebistą dietę albo wy*******aj pobiegać po tych zasranych Gliwicach. Chuj wam w dupe jebane cioty. |
Wypierdolę was w kosmosy wy gnidy zasrane jestem nie normalny, jestem zwykłym chamem jestem prosty i nie wyuczony ale do walki z takimi hujami jak wy zawsze gotowy to do wri
|
ehhh i po co sobie jeździcie? macie z tego jakąś pogniete, staje wam czy co? Ludzie ogarnijcie ryje tak to wy możecie sobie pz podbić... ja was nie rozumiem.
Widze, że ten sojusz nie przetrwa długo jak będziecie się jak dwa palanty zachowywać albo zgraja dzieci z adhd w piaskownicy... pozdro... |
Cytuj:
|
Cytuj:
tyle bye |
szampan uzywki dla wszystkich metaxa
|
o zal, niech sie jada boze [; przynajmniej jest co czytac
|
Cytuj:
i jeszcze raz pl by bylo 10 znakow |
Cytuj:
ty masz jakies kompleksy z tymi 10 znakami ?? >>co do wczesniejszego posta bynajmniej tak mowili |
Cytuj:
|
haha na nebuli jest Kefas On Nebula piewsze co go zobaczylem nie patrzalem na nick dokladnie kafes ; d pytam czy z elysi ale nie ; ( mowi ze cochwile sie go pytaja czy to on albo go bija odrazu haha widze jestes lubiany
|
kogo to obchodzi, niech go bija namefaker jeden =)
tak na marginesie to ja z nebuli nikogo nie znam, no moze tana max albo riverato ci co dali mi raz waszego venta ;/ |
ehh, pierwsze ob w dupe ;s
ps. Mi sie podobalo :p |
Glowa do gury nic sie nie stalo :)
noo bylo przyzwoicie
|
mnie sie tez podobalo xDD.
dajcie mi pacc to wbijam sie elvaa na partyzanta :P gz dla tych co nie zalapali padaki B) |
Log log log log log.
Elvaanes: Kiedy imprezka? xD |
@up
A gdzie ta imprezka? Edron czy Venore? baxowe biby <3 |
Cytuj:
kto niby dal loga PODCZAS battle? jesli juz to PRZED z powodu problemow z netem u nupova i vytiaro |
Cytuj:
Kenow bez pochopnych wniosków , no może baxiu nie je zwierzeciem na parkiecie , ale ogolnie daje rade xD |
widziałem foty z tej waszej imprezy to nawet nawet się bawiliście ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |