![]() |
Cytuj:
No, ale wszystko co napisałeś (prócz Kakałka X(!!) przypadło mi do gustu :D Tak w ogóle to weź się przedstaw. Może się znamy? Może też lubisz Kakałko? Może kiedyś odrobię lekcje z polskiego? Hej! A może to ty... ?!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@All Widze że nie którzy polacy poszli do dh... Juz nie którzy to chyba zapomieli kto jest wrogiem a przyjacielem, bo od kąd pamietam to podobno barinasy najbardziej wam przeszkadzali na serverze, a teraz od tak sobie idziecie im pomagać? (niektórzy)... Myśle że to z powodu tej openki duzo osób zmieniło gildie, przyznam zle postąpili czekając na moście, ale przypomnijcie sobie jak z 10 typa z SA padło od ftp kiedys na olkonir i jakoś swiat sie nie zawalil... |
Cytuj:
|
@all
I huj was to obchodzi gdzie kto dochodzi.Troszczcie sie o swoje dupska a nie o inne... @poreda to ze nie jestes w guild to nie oznacza ze jestes free.Tez chcialem byc neutral i mi kazali albo dojsc gdzies albo placic. |
Cytuj:
Buahahahahaha Nie no kurwa omgrotfloneoneone!! xDDDDDDDDD Jak to przeczytałem to padłem ze śmiechu xD Tya , odrazu kupiłem gobrysłowi pacc na 10 lat \o/ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD @btw. Noob charem to możesz smyrać ojca to dupie o ile ci pozwoli @chujoperka wkoncu se kolege znalazles , zapoznaj sie z nim i zacznij mu dupke lizac tak jak to barinasom robiłeś ;) Sram na to co myślisz frajerze , taki cwany jesteś to załatw to w tibi bądź w rl ( choć i tak pewnie gównem jesteś ) Pozdro chuju :) |
@up
Co do tego ze mowiles ze takie nooby jak ja chodza noobcharami i kradna loota to nie bede ci wrzucal ale ostatnio sam mi mowiles co zlootowales na battle wiec nie wiem co masz tu do powiedzenia... i nie mow ze to nie prawda |
Cytuj:
|
@up
lol:baby: moze powiem tak nie mowiles mi tego tylko stalem obok a akurat to sebie gadales:P:P i przypadkiem mi sie zauwazylo. widzisz twoje klamstwa i rzeczy ktore wytykasz innym a sam je robisz wychodza na jaw |
Cytuj:
|
Cytuj:
I git , właśnie coś myślałem że ty sharujesz z sebą , gl. |
11:00 Della [87]: BAKO SUPER NÓP
xD @Sharla Znowu sie padlo? ;d @Doskonaly Co za pech... twoj przydupas padl :11:51 Warning! The murder of Silver Drut was not justified. |
Cytuj:
|
@Up
Szkoda tylko, ze wielki mistrz gorti sra na wszystko i na wszystkich:confused: |
Kto +100 chce free pacce?!
Ja stawjam!11 PLX U ARE BEST Btw. Czemu tylko nooby które nie grają na silverze (bądź są nikim) nie lubia mnie?:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
"HUASHDUASUDHASD" "Chuj klade na ciebie chujoperka i na to co piszesz" "jestes nikim, pokaz co potrafisz w tibii lub w rl" "!!!111oneoneone"- poprostu zal.younghuj.pl @Edit Cytuj:
|
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To podaj dowody że gobrysłowi pacc kupiłem Buahahahah Jesteście jak bako xD @Edit Zaloze sie ze ten jakid rotflikskurwysyn to ty albo nettona xD! Ciągle czekam aż po mnie wpadniecie gdy "boce" ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |