Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Jaz' 24-02-2008 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoorek (Post 1919681)
pamiętam twojego posta jak pisałe¶ że to wy expicie, ze to wy robicie pz, ze to my stoimy w pz, ze to my sie boimy na openke wyjsc :(:baby::baby:

To go zacytuj/daj link, bo mi się nic takiego nie przypomina :)

Gumball 24-02-2008 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoorek (Post 1919681)
pamiętam twojego posta jak pisałe¶ że to wy expicie, ze to wy robicie pz, ze to my stoimy w pz, ze to my sie boimy na openke wyjsc :(:baby::baby:

raz na wozie a raz pod xd

expijcie dopoki wam aldora pomaga xd

Lavore 24-02-2008 12:40

[CHAR]Madzinia[/CHAR]
Feb 24 2008, 11:36:58 CET Killed at Level 92 by Burszt
and by Forlond

Volshio 24-02-2008 13:07

gz fraga...

Tensz-in 24-02-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1919784)
raz na wozie a raz pod xd

expijcie dopoki wam aldora pomaga xd

A co ma to czy ktos nam pomaga do tego czy ktos wybierze sie expic ^^?

No madzinia padl, ale ryzyko zawsze jest, a 10 innych jest w przod ;d

Btw.
To jest smieszne, ze jednego dnia my sie kitramy na dworci a wy pieprzycie pol godziny OMG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE XDZ?SD?Z, a nastepnego dnia sami sie tam chowacie, lol. Ogarnijcie sie ;d

Lavore 24-02-2008 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1919899)

Nie zdziw się, jak tych samych 10 osób niedługo będzie w tył :)

Yoorek 24-02-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1919746)
To go zacytuj/daj link, bo mi się nic takiego nie przypomina :)

akurat mi sie chce :p ja tego nie potrzebuje bo to pamietam ;] a jak ty chcesz to go ahead.

Macjei 24-02-2008 13:24

Ziomus skoncz pierdolic i ogarnij tych swoich "h-lvli pro evuli" i chodzcie na tego zalosnego opena! A nie tylko na forum sie napinacie. Na poczatku jak my sie balismy openow to jakie show robiliscie to pokazcie na co was stac i comeoneeeeeeeeeeeee :evul: :evul::evul: Gz fraga to chyba wasz 1 udany sneak \o/ SHOWWWWWWWWWWW

Gumball 24-02-2008 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1919899)

Btw.
To jest smieszne, ze jednego dnia my sie kitramy na dworci a wy pieprzycie pol godziny OMG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE XDZ?SD?Z, a nastepnego dnia sami sie tam chowacie, lol. Ogarnijcie sie ;d

tylko jak by nie aldora byscie tyle ostatnio nie mieli tyle fragow
Najwieksze gratulacje dla osob co nie odaja passow innym i walcza na swoim do konca

a teksty typu "MG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE" mowi kazdy jak my jak i wy to to mam na celu wnerwic przeciwnika i tego nie unikniemy

Btw mateusz czy sebastian daje posty tym kontem xd

Gumball 24-02-2008 13:26

double post

Lavi0 24-02-2008 13:39

@Rise

Dzi¶ walczymy?

Madzinia 24-02-2008 13:40

JA CHCE KRWIIIIIII MORDÓW I POMSTY :evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Car-los 24-02-2008 13:50

:evul: ~~~*TAK DZIS O 20 ANKRAHMUN WITA*~~~ :evul:

btw.gratz fraga.Dokladnie ktos tam powiedzial 10 osob zdobywa lvls up, a jedna sie wypierdoli bo zrobia na niego sneaka czyli i tak sie oplacilo expic ;]

Macjei 24-02-2008 13:51

Kolego co do oddawania passow to po chuj ty wogole sie odzywasz. Przeciez ludzie od was sami sie przyznali ze Titania walczyla na waszych charach, wiec chyba zbedne sa twoje komentarze...

Lavio pisalem do Xavrassa o ktorej chce walczyc to jakos nie potrafil mi sprecyzowac godziny. Stala wymowka "if ill get ppl maybe" :evul:

Car-los 24-02-2008 13:58

Ta chcecie wyjsc na opena a xavrass pisze ze nie wie czy beda ludzie.To wezcie ustalcie jakas wspolna wersje co macie gadac a nie ze jedni napaleni ze bedzie open a drugi nic o tym nie wie lol ;d W kazdym razie my bedziemy 20~ gotowi ;]

Macjei 24-02-2008 14:00

Yeyeyeye my bedziemy rdy od 20.00 na pustyni, wiec jak cos mozecie sie zglosic na guildiowego Duela :P:P:P:P :evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
KARA"MY"!!!!

Ale sie podsycilem hahahahhahahahaha xDDDDD Dobra ide sie Biologii pouczyc znowu spr. jutro :(

Yoorek 24-02-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1919936)
Najwieksze gratulacje dla osob co nie odaja passow innym i walcza na swoim do konca

a teksty typu "MG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE" mowi kazdy jak my jak i wy to to mam na celu wnerwic przeciwnika i tego nie unikniemy

wy chyba cos wiecej próbujecie ;] typu posty na gamemaster board.. pokażcie że nie na darmo rz±dzili¶cie morgan± przez tyle czasu..

Tensz-in 24-02-2008 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1919936)

Sebastian jestem, siema.

Btw.
Ja z Rogstahem ustawialem, z nim chyba warto bo jest commanderem, zgodzil sie na 20, ale oczywiscie znanego zdania "if we will get ppls" nie zabraklo ;d

Co do oddawania pasow, ja mowilem, zapraszem do milej rozmowy nawet w trakcie open xddd

No i jeszcze jak ciagniecie ten temat o tych pasach, to prosze bardzo wyjasnijcie mi gdzie Russel expil Xavrassem na np. 75 lvlu, albo dlaczego Rogstah nauczyl sie szwedzkiego skoro angielski by mu wystarczyl lub do Sepiritza to samo co do Russela tylko o Kini Inferno. Naprawde, wy powinniscie dac juz spokoj tym pasom, bo to jest zenujace ;d;d;d;d;d iksde

@ostatni edit ku*wa
Lavore, 10 tych osob bedzie tak samo w tyl, a 20 innych bedzie w przod w tym samym czasie ;]

masti_ 24-02-2008 14:13

@ Pensive

moglbys podac reason za co zabiles Leju of morgana? ..

Madzinia 24-02-2008 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavore (Post 1919903)
Nie zdziw się, jak tych samych 10 osób niedługo będzie w tył :)

oczywiscie zapomnielismy ze Zordon obdarzył was najnowszymi mocami power rangers i gdy tylko chcecie wlaczacie "dino moc super moc filetowa do boju" i pojawiacie sie pojawiacie cala ekipa w tym samym czasie w 10 miejscach 8o8o8o8o8o8o8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57.