![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
expijcie dopoki wam aldora pomaga xd |
[CHAR]Madzinia[/CHAR]
Feb 24 2008, 11:36:58 CET Killed at Level 92 by Burszt and by Forlond |
gz fraga...
|
Cytuj:
No madzinia padl, ale ryzyko zawsze jest, a 10 innych jest w przod ;d Btw. To jest smieszne, ze jednego dnia my sie kitramy na dworci a wy pieprzycie pol godziny OMG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE XDZ?SD?Z, a nastepnego dnia sami sie tam chowacie, lol. Ogarnijcie sie ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ziomus skoncz pierdolic i ogarnij tych swoich "h-lvli pro evuli" i chodzcie na tego zalosnego opena! A nie tylko na forum sie napinacie. Na poczatku jak my sie balismy openow to jakie show robiliscie to pokazcie na co was stac i comeoneeeeeeeeeeeee :evul: :evul::evul: Gz fraga to chyba wasz 1 udany sneak \o/ SHOWWWWWWWWWWW
|
Cytuj:
Najwieksze gratulacje dla osob co nie odaja passow innym i walcza na swoim do konca a teksty typu "MG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE" mowi kazdy jak my jak i wy to to mam na celu wnerwic przeciwnika i tego nie unikniemy Btw mateusz czy sebastian daje posty tym kontem xd |
double post
|
@Rise
Dzi¶ walczymy? |
JA CHCE KRWIIIIIII MORDÓW I POMSTY :evul::evul::evul::evul::evul::evul:
|
:evul: ~~~*TAK DZIS O 20 ANKRAHMUN WITA*~~~ :evul:
btw.gratz fraga.Dokladnie ktos tam powiedzial 10 osob zdobywa lvls up, a jedna sie wypierdoli bo zrobia na niego sneaka czyli i tak sie oplacilo expic ;] |
Kolego co do oddawania passow to po chuj ty wogole sie odzywasz. Przeciez ludzie od was sami sie przyznali ze Titania walczyla na waszych charach, wiec chyba zbedne sa twoje komentarze...
Lavio pisalem do Xavrassa o ktorej chce walczyc to jakos nie potrafil mi sprecyzowac godziny. Stala wymowka "if ill get ppl maybe" :evul: |
Ta chcecie wyjsc na opena a xavrass pisze ze nie wie czy beda ludzie.To wezcie ustalcie jakas wspolna wersje co macie gadac a nie ze jedni napaleni ze bedzie open a drugi nic o tym nie wie lol ;d W kazdym razie my bedziemy 20~ gotowi ;]
|
Yeyeyeye my bedziemy rdy od 20.00 na pustyni, wiec jak cos mozecie sie zglosic na guildiowego Duela :P:P:P:P :evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
KARA"MY"!!!! Ale sie podsycilem hahahahhahahahaha xDDDDD Dobra ide sie Biologii pouczyc znowu spr. jutro :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Ja z Rogstahem ustawialem, z nim chyba warto bo jest commanderem, zgodzil sie na 20, ale oczywiscie znanego zdania "if we will get ppls" nie zabraklo ;d Co do oddawania pasow, ja mowilem, zapraszem do milej rozmowy nawet w trakcie open xddd No i jeszcze jak ciagniecie ten temat o tych pasach, to prosze bardzo wyjasnijcie mi gdzie Russel expil Xavrassem na np. 75 lvlu, albo dlaczego Rogstah nauczyl sie szwedzkiego skoro angielski by mu wystarczyl lub do Sepiritza to samo co do Russela tylko o Kini Inferno. Naprawde, wy powinniscie dac juz spokoj tym pasom, bo to jest zenujace ;d;d;d;d;d iksde @ostatni edit ku*wa Lavore, 10 tych osob bedzie tak samo w tyl, a 20 innych bedzie w przod w tym samym czasie ;] |
@ Pensive
moglbys podac reason za co zabiles Leju of morgana? .. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |