Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

T3ddy 21-01-2006 12:31

hmmm moja rada?? kopalnie w kazz!! expowiska dla low, mid, czasem high leveli!! siedze tam od okolo 15 lvlu i dobrze jest! loot+exp na pozadnym poziomie! pozdro!! <btw: moj 1szy post :) >

Xan Arcanist 21-01-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Nekro
Moze pomozecie? :D

Już gdzieś Ci odpisałem :p

@Leonardo~: Jak nie chcesz się bardzo oddalać od AB to sugeruję EB albo robisz kilka leveli i idziesz na Hellgate bić DSy :)

@mattiz: Na tym lv soldki są najlepszym expem ;)

Kontroler 22-01-2006 10:20

Chcialbym isc na jakies w miare dobre potworki ktore zostawiaja dobry loot co mi proponujecie z moimi statami(macie na profilu)? Porsze napisac jakie potowry i gdzie wystepuja

Filpex 22-01-2006 13:52

z takim lvl i skilami spokojnie mozesz chodzic sam z uhami albo z kolega na dragi oprucz tego to beho cycki zerki cala dark catedral i poh

Vil 22-01-2006 14:02

@up:

ROTFL.

@2x up:

kopalnie ( dwarfy + soldki ), senja ( dobry zarobek ), jeszcze ze 2 levele i bedziesz mogl spokojnie smigac po Elf Fortress ( dla expa )

Jack frost 23-01-2006 11:21

skile

Siemka.Na jakich potworach moge expisc ze skilami 63/62?
Knight.
Moje equ
k armor
warior helmet
p legs
grifin shield
i fire sword:)

Xan Arcanist 23-01-2006 13:40

@Jack~: Sugeruję cyce i slimy...

@Down: Fakt... Pomyliłem się... Myślałem że to guardian...

poisoner 23-01-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xan Arcanist
@Jack~: Sugeruję cyce i slimy...

Cyce sobie odpusc z ta beznadziejna tarcza.

Woyas 24-01-2006 07:37

Druid lvl 27/mlvl 33
chciałem nabić lvl bez używania run czy moglibyście coś doradzić?

Jack frost 24-01-2006 17:01

siema. Na czym moge expic ze skilami 64/63.Jestem knight:miecz: .
lvl 24.
Moje eq: k armor , p legs, c shield , warior helmet , fire sword.:)

Tibias Master 24-01-2006 19:13

wedlug mnie, knight 15lvl powinien sobie nabic skille conajmniej 50/50 i mozna spokojnie chodzic na banditów, slimy, orc rider, ghule, dwarfy solidery, i na valkirie :) oczywyscie z nienajgorszym eq (conajmniej p-set, dwarven shield)

Gracz Tibii 24-01-2006 21:00

Prosze o pomoc. Mam eq n00bowskie raczej tzn.: noble armor, plate legs, dark helmet, leather boots, dragon shield i dostęp do różdżek dla druida od 7 do 26 lvla. I moje pytanie brzmi, gdzie expić z 23 lvlem i 26 mlvlem (lub tym co będzie podany w opisie) najlepiej bez użycia run loot może być nijaki, a nawet wogóle niebyć. Nie mam PACC.

Neo_pl 25-01-2006 09:45

Gdzie expic z skillami podanymi w opisie (pod avatarem) i bez pacc ??

mattiz 25-01-2006 12:14

Więc tak. Mam druida na 14 levelu z 10 mlvl. Mam pytanie - akurat expię na soldkach w kopalniach Kazo, ale czy jest jakieś inne miejsce do expienia ale równie dobre? Od razu mówię, że nie używam UHów - narazie nie mogę sobie pozwolić.

Uzbra się wstydzę, ale powiem:
1. Brass Armor (miałem deda :/)
2. Plate Legs
3. Leather Boots
4. Dwarven Shield
5. Steel Helmet
6. Scarf/Dragon Necklace/Protection Amulet (Które nosić :P?)
7. Moonlight Rod

Dj Nekro 25-01-2006 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gracz Tibii
Prosze o pomoc. Mam eq n00bowskie raczej tzn.: noble armor, plate legs, dark helmet, leather boots, dragon shield i dostęp do różdżek dla druida od 7 do 26 lvla. I moje pytanie brzmi, gdzie expić z 23 lvlem i 26 mlvlem (lub tym co będzie podany w opisie) najlepiej bez użycia run loot może być nijaki, a nawet wogóle niebyć. Nie mam PACC.

Ja polecam isc na Slimy do katedry, ja tam expie moim sorcem ;)
Schodzisz po schodkach do katedy i odrazu idziesz w prawo i potem w lewym prawym koncie sa slimy w dziurze, tam expij :)

Undead Corsair 25-01-2006 15:28

Ze skilami 54/53 można bardzo ładnie nabić level na edron na rotwormach (ja dalej na nich expie na 20lv xP)

Caudimordax 25-01-2006 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Woyas
Druid lvl 27/mlvl 33
chciałem nabić lvl bez używania run czy moglibyście coś doradzić?

spokojnie!bierzesz różdżkę najlepszą jaką masz(tylko nie truciznę) i lecisz najlepiej na quardy,jak będziesz je trzymał na odległość i nie będziesz pchał się na parę naraz tylko brał po jednym to marnując tylko trochę uhów(weź na wszelki wypadek, hmm też lepiej weź w razie czego) nabijasz bardzo szybko lvl(mój kolega sorc z najlepszą różdżką zrobił 90k expa w 4h) i kasy też nieźle zbierasz. Lyb możesz apałętać na cycach, pod thais,na foldzie-słowem-wszędzie gdzie nie ma czegoś zbyt mocnego.Możes ztakże wybrać się na katedrę chociaż osobiście tam nie byłem.

Xan Arcanist 25-01-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caudimordax
Możes ztakże wybrać się na katedrę chociaż osobiście tam nie byłem.

Exp profesją magiczną na DC jest mało udanym pomysłem... (Padłem po 5 minutach)

@Undead~: Ale nie wszyscy mają PACCa, zresztą z tymi skillami można już spokojnie skille bić...

@mattiz:
1. Kup (przynajmniej) scale arma...
2. Wiadomo że scarf... -_-
3. Folda jest niezłym expowiskiem...

@Tibias Master: Z tymi riderami to małe przegięcie...

@Jack~: KATEDRA!

szymon287 25-01-2006 18:01

hmmm... nie zakladajac nowego tematu tu napisze ^^ z jakimi skilami moge expic oplacalnie na guardach z tarcza, bo narazie hity wchodza po 50++i to dosc czesto

PS. nie wiem co nie tak ale to mam lepsze skile tym wiecej uhow schodzi -.-"

Jack frost 25-01-2006 18:25

No ale nie wime gdzie jest ta katedra. Koło jakiego miasta ona jest.:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53.