![]() |
Solo zabilem knightem 50-60 lvl(zmienialo sie to w tym czasie)kilka giant spiderow(oczywiscie nie naraz ;p),prosta sprawa-full def i hmm/explo, uh jesli ma sie dobry shielding prawie nie trzeba uzywac(chociaz na max 3 sztuki trzeba byc na wszelki wypadek przygotowanym). W teamie to dragon lord ale raz z bardzo slabym shooterem(pal okolo 30 lvl ktory zreszta musial sie ewakuowac kilka razy).
|
solo hm dl, drag, GS, rat :PP
a z teamem demon -.-:cup: :cup: |
Ja Zabilem Demona :d Razem Z Moim Kolegą 120 Lvl ;)
Mialem 62 Lvl |
Cytuj:
|
Najmocniejsze potwory które ja zabiłem to:minotaur guar,Cyklop i slime. Mam 18lvl i 11 mlvl jestem druidem ale slime zabilem na 13lvl
|
25 knajem draga(na luminerze) z gs 3 uhy zeszly :baby:
|
No a ja pokonalem beho sorkiem na 15 lvl
Moj bracik palkiem ubil beho na 12 lvl no to ja mu powiedzialem ze do jaj jak bede mial hmm i exure vite to se na draga pojde:mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: :berserk: :berserk: :berserk: B) B) B) B) |
Wiem że to pewnie nie jest wyczyn.
Na 13lvl duidem zabiłem 2 slimy:mag: :blazen: i mino guarda.
|
dużo ludzi pisze same noobowskie rekordy, ale niech będzie....
Teraz rekordy mojego palla(Darimer etan): -elf arcanist na 13 lvl -dwarf guard na 14 lvl -o beho nie wspominam, bo wstyd(tak, to barrrdddzzzooo słaby monster) -zerk(ale zeszło 5 ih)14lvl -22 sorcer w kopalni;] Rekordy drugiego palla;)(Quentin Moragnar) -drag 20 lvl -4 dwarf guardy naraz 22 lvl(wiem że to nic dobrego, ale zaszły mnie z dwóch stron ;]) -2 mino guardy+ 3 archery 23 lvl -a teraz nie dokońca sam ubiłem ale... na desercie bili mnie 20 knight, 22 sor, 23 drut. sor padł, drut prawie;] -2 beholdery(luzik, też na tym desercie) -2 fire devile(na desercie;]) I już;] |
mój sorcerer (kiedyś w latach świetności 26lvl)
-na 10 ds -na 14 cyc -na 23 lvl hunter według mnie hunter byl najtrudniejszym przeciwnikiem(a dlaczego to wiadomo). To była moja druga postać, więc chodziłem w noobowym eq, bez manasów itp mój knight (w latach świetności 9% do 33lvl, obecnie red skull i 30 lvl) solo-drag (28lvl) team-gs(29 lvl z 2 palkami 20 lvl) jeśli chodzi o najtrudniejsze chwile(najgorsze jatki), to: -jak zostałem sam w fortecy orków bo kumpli kickneło -trzy beho w ciasnym połączeniu i ich z 6 szkieletów daje niezłe combo -7 czy 8 cyców na raz -ostatni pokój na draconii (ciężko na klate brać 6 dsów i podobną ilość mumii) -wejście do demony(sporo tam tego) -no i POH(tam już wiadomo) |
Szkoda ze nie poszlem na ds zanim mialem lepsza rozdzka ale zawsze moge se ja wziac i isc na tego ds'a a chyba potem zaczne grac knightem jak tacy fajni sa bo solo na dragi chodza na 25 lvl'ach B) B) B) B) B) B)
|
BesT SolO: Giant Spider
LeVeL: 35 SkillS: 74/73 WeApOn: Giant Sword |
Kto:Orc Warlord
Kiedy:Dzisiaj (mam sska) Uzbrojenie:Quagmire rod, crown helmet, scale armor, plate legs, dwarven shield, scarf, 8 UHów i 16 manasów Gdzie: Lighthouse obok thais(podobno raz na ruski rok sie zdarza a ja trafiłem ne niego:cup: ) Skille:26 lvl 29 mlvl druid 21 shield |
to ma byci potwur jak hydry na solo spoko klepie a wasze potworki bobaski:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: problamy na demonah poekspilem i luz z nimi.Mam rycerza na 259lvl skile 156/159i na orszabale łarze :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbyś miał 259lvl byłbyś znanym tibijczykiem a zeby wyskillowac 156/159 to łojejej z 2 lata byś skillował jakbyś nie sharował a jak byś sharował to w 3-4 osob biłbys na samym skillowanie z powiedzmy w rok @Edit A na Orshabaale to masz szanse łazic jak ja bez PACC na demony -.- Orshabaal to najazd nie resp |
Cytuj:
ty byś orsha nie umiał solować nawet oblivion nie umie |
Solo to pokonalem Mino maga . 19 sorcerer . Ale uzylem 3 runy FB (czyli szesc strzalow) + 18 mlvl i WoD
|
Cytuj:
|
moze mnie ktos nazwie n00bem/newbie ale kto to jest zerk ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |