![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Wygnajewo tureckie, bo jak tak dalej pojdzie to w Wanted bedzie wiecej turasow niz polaczkow, niestety. A to,ze liderzy nie maja dla was czasu to NIE JEST zadne wytlumaczenie. W takim razie ktos inny powinien obrac funkcje battle commandera, tak jak to jest u nas. Jedna z niewielu osob ktore tam u was mialy jaja byl Aru, ktory probowal cos zdzialac, wychodzilo jak wychodzilo ale przynajmniej nie bal sie probowac. Teraz plujcie sobie w brode za to jak go potraktowaliscie. |
Cytuj:
|
Nie zawsze tibia musi byc priorytetem ;) Jedno jest pewne-nasi ludzie mają wielu przyjaciół którzy chetnie pomogą w wojnie jesli sytuacja bedzie wygladać dalej tak,jak do tej pory
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto powiedzial ze tibia musi byc priorytetem? Bralem udzial w kilku wojnach i to nie tylko na Azurze i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie trzeba no lifowac 24/h zeby wygrac wojne. Wiele osob z ktorymi bylem w gildiach mialo grubo ponad 20-30 lat (nie tylko w Tibii) i potrafili pogodzic gre z RL, tak aby czerpac z gry przyjemnosc i nie traktowac jej jako mus. Wszystko zalezy od czlowieka :). @twistoff Nie powiesz mi, ze nic sie u was na ventr nie stalo i ze Aru kasuje swoj acc z powodu braku checi / czasu. Bujac to my panowie szlachta. |
Bracia Grimm i Andersen by sie w grobach poprzewracali gdyby przeczytali te wszystkie bajki z tego forum heh.
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A jak mniemam nie jestescie z takiej sytuacji zadowolni. Czas na zmiany chlopaki, bo w taki sposob daleko nie zajdziecie.
|
Cytuj:
|
Ty chyba nie wiesz co to propaganda, kotku ;). I uwierz mi, ze malo kto z waszej paki nie przyznalby mi racji. A o waszej lojalnosci mozna polemizowac.
|
Cytuj:
|
Większym naszym problem niż to, że liderzy mają mało czasu, jest to, że z Nephilims w każdym jest online koło 25-30 w samych vipach, bez żadnego gatheru, nie mówiąc już o vt (choć jak przyszedł czas na OB, to nagle akurat ludzi nie mieli), co jest więcej niż u nas na całym vt, wliczając ludzi afk. Trudno jest zatem cokolwiek zrobić, jeśli np taki Leifmaa, Marjola czy Gaddarr, ktoorzy jak wlogują w południe, to złażą dopiero po północy...
|
Cytuj:
@ Pussy No popatrz, teraz jest Was online 11, nas jest bodajże 3.. |
@up
Licząc od godziny 14 do 23~, czyli praktycznie cały dzień. PS. Marjanek dzisiaj znów nie poszedł do szkoły? Mamusia sie wkurzy po wywiadówce :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |