![]() |
Wczoraj, z powodu wyłączenia neta na jakieś 2 minuty padłem na larvach (żal).
Polecial DSM + Demonka oraz 15k w manasach i runach.... X( Mały niefart X( Ktoś się obłowił niemało. |
mnie jakis xuxerewyn bloknal na dragach i bohy poleciały -.-
polacy czsem gorsi niz br... |
knight set dobrze że tylko to, Jak ja dziekuje bogu że zostawilem te 37k w depo
|
Cytuj:
LoL, to faktycznie cenne itemy straciłeś... Mam pytanie. Czy jak się założy Amulet of Loss (czy jakoś tak) to plecak też nie wypada po śmierci? |
@up
nie @topic mi padl giant sword i dsm na huncie na dlach combo od dwoch i.. sami wiecie co 8o8o |
Ja ostatnio padłem przez kicka na slimie... Gdybym nie pomylił matki... (oczywiście jak expiłem) Tak to mama włączyła 2 komp i coś neta wywaliło = dead.
Wypadły tylko bp'ki, udało mi się wyprzedzić jakiegoś kolesia i zgarnąłem loot :) |
Mi kiedys spadly k legsy, crown helmet i caly bp uh ;///
|
Aol (amulet of loss)
Słuzy do wypadniecia podzczas smierci ale zal mi bylo gdy go stracilem Bilem sobie dragon lorda i utamo vita sie zkonczylo i padlem Aol na Celescie koszguje 50k |
@up aol na kazdym swiecie kosztuje 50k-LOL. Sam mam dsm, rh, demon shield, k legs, bohy i nigdy nienosze aola bo prawdopodobienstwo ze strace wiecej niz 50k jest male :P
mi w ostatniej smierci przez kicka wypadlo boh, k legs, d lance (byla w plecaku bo nosilem akurat 1h i obsidian knife. Bylo tam pare bp uhow. |
mi wypadl p armor i bp z 3k ;(
|
Mi wypadły bohy jak mnie zabił 130+ Elite Knight a później z podniety jego kolega 140+ elder druid zabił mnie na 1 sd po myślał ze znowu coś poleci ah ci Szwedzi ... noobki jedne ...
|
AoL ;P (do tego jeszcze miałem blessy, więc jak by nie patrzeć, 100k w plecy)
Już 2 AoLe podczas gry straciłem... Ale lepsze to niż bp, którego zawartość to jakieś 40-45k i rzeczy z eq, które też mają przyzwoite ceny... ; ] |
hmm najgorzej było jak jakiś miesiąc po powstaniu Menery na devli helmecie ktoś zlurował GS a my się nadzialiśmy i lamersko padłem.
Spadł ze mnie FA - teraz to koszt ~13 k ale wtedy kilkakrotnie droższy. |
Jak dedlem to...
ja stracilem meduse shield i crown armor :(
|
Ja straciłem ostatnio crown armor, obsidian knife i bp z lootem wrtym 5k ;(
|
Grałem Kiedys na Danoobi :D stare czasy ... ale grałem ... free account, 70 Knighcik, Eq Dobre ... poszedlem na vampa pod DK ...iiii... zdropilem MMSoczywiscie poszedlem po niego i zlapalem (w bp bylo okolo 10 bp uh i pierdolki :P) Nick Knighta Tottim, juz nim niegram hacked :(
Only Nerana!! |
Heh kiedyś kupiłem dsma na Aldorze moim 83EK (było to z 3 lata temu), poszedłem od razu po kupnie na hunt na Demony z kuzynem i jego rl kolegą, i załapałem kicka, oczywiście wypadł dsm i SoV _-_ Ale na szczęście kuzyn loot zgarnął i po sprawie :p
|
Mi wypadły nowitkie bohy ledwo co kupione
|
Cytuj:
|
Mi na thori wypadl kiedys crown helmet,pamietam ze mojemu bratu kiedys wypadly bohy:/ chodzil wkurzony i zabil 2 kolesi z jednego wypadlo guardian shield:)
to mu troche poprawilo humor hehe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |