![]() |
spoko ;] dzieki :) ja uzylem motsa + kupilem nowego zawodnika kory sie nie zgral z reszta druzyny i morale mi strasznie spadly ale jakos wygralem wszystkie mecze ;)
|
Koniec pierwszej polowy .. 1:1 :/
Poszkodowany Olaf Karasiński na noszach opuszcza boisko... zdaje się, że to coś z kostką... tak, chyba kontuzja stawu skokowego. Najlepszy zawodnik z druzyny, kontuzja w 26 minucie aff :/ |
u mnie jak narazie 5:0 :)))
|
U mnie 66 minuta i też jak narazie 5:0 :)
EDIT: 76 minuta- 6:0 :) EDIT2: 7:0 :) |
Porazka 1-2 , bez awansu, nic kolejny sezon w 10 lidze z samymi botami -_- mam nadzieje ze ktos przejmie te kluby, zeby jakas walka czy cos. W ogole sedzia przekupiony byl xD korupcja w hattricku, zalapalem 2 ciezkie kontuzje na 2 najlepszych zawodnikach po 3tyg leczenia, 1 lekka kontuzja, jedna czerwona, 2 zolte kartki. A przeciwnik za te kontuzje zadnej kartki -_- tylko 1 zolta za lekkie przewinienie. :(
|
9:0 dla mnie :P ale i tak zostaje 3 miejsce
|
|
Morsy Dębica - Arctic Monkeys 2 - 2
Przeciwnik chyba motsowal, nie powinienem mieć z nim większych problemów, miałem pomoc o 2 poziomy większą. Hovvner gratuluje awansu, myślę że w przyszłym sezonie i ja wyjdę z 8 ligi :) Na przerwę miedzy sezonami mam w planach rozbudować stadion + kupić jakiegoś dobrego rozgrywającego, który mi pomoże w awansie :) |
Ostateczny wynik ostatniej kolejki to wygrana 7:0 z wice liderem!
Z 36pkt na koncie awansuje do 8 ligi :) Dodatkowo z dorobkiem 8 bramek królem strzelców został mój napastnik Żelisław Kotlarczyk :) |
Awans z 8 do 7 ligi wkoncu po 4-5 sezonach chyba xd
krol strzelcow z dorobkiem 26 bramek xd i dzis wygrany mecz 8:0 |
Cytuj:
btw. jaka masz nazwę zespołu? |
Pidrzama Rangers
|
tak jak juz mowilem, 5 miejsce w VI lidze + krol strzelcow (wlasciwie w lidze bylo 3 krolow strzelcow). Mozecie mi naskoczyc ;]
|
3 miejsce w VII lidze, celowo odpuszczałem mecze żeby nie awansować :P moze awansuje za 1-2 sezony.
btw, jesli ktos juz bedzie wiedzial do jakiej VII ligi awansuje to dajcie znać, moze zagram z wami w jednej lidze ;p moja liga : VII.226 (58830) |
Cytuj:
|
Ja 9 liga 2 miejce zanim awansuje czeka mnie baraż czy coś?
Zmieniłem nazwę zespołu teraz mam Power Jastrzębie. @down thx |
Cytuj:
|
Moja drużyna - Polonia Nowa Huta. Jeśli ktoś by był chętny na sparing to zapraszam :)
|
Dostałem się do takiej 7 ligi, że mam ochotę się spuścić do 8.
Ale przynajmniej debiut w pucharach zaliczę ;| |
Dzisiejszy sparing przegrany 5:0 z włoską drużyną.
Wynik wynikiem ale najgorsze jest to, że mój najlepszy skrzydłowy doznał kontuzji w tym meczu i będzie leczony 5 tygodni ;/ W Niedzielę pierwszy ligowy mecz w nowym sezonie, życzę wszystkim powodzenia! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |