![]() |
@Kasztaniaczek
oj oj ;) to mi się przypomniał jeden osobnik, który z radością oświadczył iż jego zamiarem jest mieć skille na wszystkie zdolności i że każdą tak próbuje i robi :P (a może to właśnie ty byłeś? :>) ale fakt, że był jakiś taki osobnik, co to wyganiałam na orki by polazł se expić miast skillować i nie przeszkadzał mi tu :P nawet jak ogólne pojęcie będzie, że ktoś mnie spotkał ;P to chyba gorzej z odnalezieniem mojego nicka :> d.Taube |
@Taube
No to chyba bylem ja :D |
W ramach masowej akcji zabijania br zabilem 39 knighta ;p
Loot: 22:48 You see a skull staff (Atk:36 Def:12). It weighs 17.00 oz. The staff longs for death. 22:48 You see a medusa shield (Def:33). It weighs 58.00 oz. 22:48 You see a war hammer (Atk:45 Def:10). It weighs 85.00 oz. Cya :) |
Tylko jakim charem?B)
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Ee.....:baby:
Ja se tak patrze na gildie na silv a tutaj Gildia : Del'Toro Revolutions Del'toro na silverze???!!! e.....:baby: lol..:baby: |
Ups... srry double ;p
|
Mieszkam kolo Bartka (Jemu sellnolem Cannidasa), poprosilem i porzyczyl na jednego fraga :)
Dzisiaj moze bedzie wiecej, a nick to Lord Of Destruction, jakos tak... @Edit Kolejna osoba owned. 42 MS, loot to bp cash bp mf, wand of cosmic energy... A wczoraj rano jeszcze 43 Knight owned i 28 Ms ale to jzu razem ze shortysem ;] |
aha, nie wiem jakim cudem ale zapomnialam o LEo LEnidasie, Dawergo Sewerym i Michaelowi Rzotkiewce xD SORRY
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
@ Leo , mam nadzije ze usunoles all ludzi z vip ? =]
|
Tak sobie patrze i zastanawiam się. Zastanawiam się nad sensem grania w Tibię. Co ja z tego mam? Wciąga jak cholera, oderwać się nie można, ale zabawa jest przednia. Wróć, jest przednia przez 40% czasu. Reszte poświęcamy zresztą na niemiłem konwersacje, użeranie się z noobami + thiefami, i tłumczeniu różnych rzeczy innych. No i wypracowywaniuzaufania wśród innych graczy. Oki, na wady można przymknąć oko, ale z reguły jak już zaakceptujesz je, nadchodzi ded/hack/czy zostajesz okradziony z eq. I to sprawia taką frajdę? Całą satysfakcję psują w/w wydarzenia, najczęsciej nie z twojego powodu. A to freez, a to lag, a to coś innego... Dlatego postanowiłem definitywnie skończyć z tą grą. Przynaję, że przez ten czas spotkało mnie wiele zawodu, ale też wiele miłych rzeczy. I choć nie zawsze się udawało, zawsze... Nie, nie lubie długich pożegnań, więc będzie szybko. See ya.
@Katty To moją siostre wwalałaś z Thais:evul: :P |
Ja gram w tibie tak jak w inne gry ktore mam =]
Wiec narazie nie skoncze bo ja mam kolegow i dla mnie tibia to przyjemna gra bez zanczenia czy padne czy nie =] Rycek w tibi padasz i idzesz odrabiac a w innej grze cie zabija i co? Wczytasz gre bendziesz probowal to robic 100 razy i ci sie gra znudzi =] |
;p
O sorry ;P Aha... Zapomnialam o ZAfie Blonie i Rycerskim Michale, sorry again xD Za siostre tez przepraszam ;P
|
15:06 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Michael Rzotkiewka. He was killed by Rutheless-Healer. afkowalem i padlem nc... nie chce mi sie grac papa cya silvera... |
Cytuj:
.... oczywiscie ze tak .... :) @Kasztaniaczek Masz racje, ja gram jeszcze w ogame i galaxywars, tam tez juz mnie kilka razy "rozbijali" ale wciaz podnosze swoje planety z ruin :) i ciagle gram :) ..... Pozdrawiam |
@ Leo ja gralem z ogame ale chlopak mojej siory mnie rozjebal, w galaxy tez ale dojebal sie jakis C*** z senithami i dupa teraz gram w b i t e f i g h t (jak pisze normalnie to cenzura sie robi lól) i ogame ale na 43 uni ;p
|
@Leo Lenidas
Mozliwe ze to dziwne... Ale z Kasia znalezlismy cos co nas zainteresowalo w stosunku do ciebie i chcemy o tym porozmawiac. Odezwij sie w tibi... |
Sprzedaje tu ktos pacc za hajs na silverze?
|
Chyba nie :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |