![]() |
Ja P legsy, kilka ringów typu axe, raz przeglądałem bagi w depo a tu steel helmet :)
|
Fart fart i jeszcze raz fart ;D
Siema.Ja mialem kiedyś takiego farta że wszedłem po oczyszczaniu serwera patrze a tu leża 3 parcele otwieram 1 parcel patrze a tam aol i 10 ;D i juz bylem :cup: ;] patrze a w 2 parcelu są wszystkie ringi i amulety ;D a w 3 parcelu 3 k ;D a jakiś koleś se stal przy depo i miał 100 + lvl ;D
|
ja nie mam nigdy farta... :( raz tylko jak gosciu wywalil chain legi na depo i wychodzil i wchodzil to mu sie tam wlogowalem :p
|
ja plate armor.:]
|
Cytuj:
ja znalazłem na roku brass shielda 2 studded armory i mace(jakiś koleś mi dał). a na mainie w depo Carlin leżał sobie p set i dwarwen shield.A tekze jak wracałem z dwarfów to leżał bag a w nim:club ring 2x 5x chain armor i halberd:cup: |
Cytuj:
po 'oczysczeniu servera' itemy sa usuwane(nie liczac niektórych punktów, a takich nie ma obok depo), wiec nie musisz oszukiwac... @topic nic. |
Szedłem sobie przez carlin, patrzę a tam rh leży :D No to co miałem nie wziąć? ;'dd
|
wierzcie albo nie ale ja znalazlem bohy w dp. jakis kolo na harmonii w thais krecil sie w dp i chcial grac o bohy no i znalazl jakiegos kolesia, wylozyl bohy na dp (i tutaj jest moje twierdzenie ze przez przypadek kliknal gdzies obok myszka) i odszedl od tego dp. i takim sposobem do teraz mam te darmowe boszki
|
Cytuj:
|
ja znalazlem na foldzie blue rope a w carlin dragon shields p legi p armor wand of dragonbreath i dark helmet:cup::cup::cup::cup:
|
Jakiś czas temu byłem z kumplem pozwiedzać Treasure Island. Ktoś zostawił tam sporo loota (albo mu bot wywalił :P). Na ziemi leżało ok. 10k w samych gp, do tego z 10 ancient shieldów, chyba z 5 bp morning starów, pełno bp viali, jakieś 4 albo 5 stealth ringów i trochę innych śmieci. Po sprzedaniu wszystkiego (z wyjątkiem ringów i piece of cloth, które też tam znaleźliśmy) wyszło nam 26k~. Kilka k poszło niestety na podróże, bo nie ma na TI żadnego mailboxa, żeby wysłać (dobrze, że mam te 2k cap ;p). Tak czy inaczej wyszliśmy na wielki + :)
Cytuj:
|
Na mainie crown armor i 2x war hammer
a na rooku 2x carlin swordy i katana :) |
ja na rooku znalazlem deda przy posion spiderze a wnim pelno bag a w jednym z nich jakies pół k gp
|
Tak typowo na ziemi to znalazłem kiedyś BoH i jakieś 3k na Hydrach, lookałem czy któryś resp wolny, wszedłem na mały resp, patrzę, Boh leżą, mięso i trochę kasy, nie wziąłem tylko idę wgłąb respa. Nikogo nie było, za to zrespiły się dwie Hydry i musiałem mojego shootera wołać na pomoc :p Ale skoro nikogo nie było, to butki wziąłem :)
A znalezione w deadzie, to jak ubiłem jakiegoś red skulla. Expiłem na Black Oil Tomb, wszedł jakiś 61 MS (Ja 54 ED, 58 MLVL) i zaczął mnie lać, standardowo utamo vita, ring i zacząłem go siekać. Był to chyba totalny noob, albo ktoś go hackował, bo nie zarzucił manashielda ani się nie uhał. Jak padł w deadzie znalazłem aol, rh, b robe, c legs, boh, demon shield, woi i bp z runami etc. Koleś albo myślał, że na red skullu aol coś pomoże, albo jak w/w hacker ;d |
Ja zdobylem bohy bo ktos robil free items :D
|
fArT
Ja to miałem farta i se ide pod kazzo i demon shield myślałem że sie zaraz obudze ale to niebył sen xDB)B)B)B)
|
Ja bag warzacy około 1200 oz wypchany brass i viking helmetami (na ghostlandzie)B)
|
Ja znalazlem Mastermind Shield !!!:] Ktos dawal Free Items. Niestety tydzien pozniej mnie hakneli ;(
|
w deadzie to na PoH'u DSMa a tak na ziemi to Giant Sword
|
Ja znalazlem na dragach lootbaga z 3 d-shieldami i w trupie DSM,c-legi,r-helmet i ok 3.3 k :):):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |