![]() |
Na Którym lvl druidem bez pacca mogę expić na na dragach bez wastet ??
|
Cytuj:
|
teraz zwiększyli loota i już normalnie z dragera leci 60gp~ tak więc o waste niemam mowy chyba że jesteś tak bardzo niedoświadczonym graczem,że nie poradzisz sobie np. 2 dragi na klate z 1 potem -.-
|
druid bez pacca 2 dragi to średni problem dal niego :P
Wielkie dzięki |
Info:
Palldyn 32 lvl 79 distance/64 shielding 12 m lvl Eq: Crown helmet Vamp Shield Plate armor Plate legs royal spears scarf Eq caly czas ulepszam, nie mam poprostu kasy, zaraz wpadna bohy i crown arm. _________ Czy na pojedyńczym respie pod White Flower Temple kolo Thais ubije Banshee? Nie wiedzac co tam sie kryje z ciekawości tam wpadłem. Było nie miło xD Zabiłbym chyba, tak mi sie wydaje... tyle ze cholernie szybko się leczy, nie chciałem marnować hp potionow. Problem w tym ze jak ma żółte życie to ucieka i paraliżuje przez co zanim ja dogodnie to leczy sie do zielonego. Na żadnej stronie nie ma taktyki i o nią właśnie prosze. Oraz czy uda mi sie ją zabić? Jest sens? Waste pewnie nieunikniony. Gs czy Banshee jest trudniejszy do zabicia, co sie b oplaca? |
Masz 425 hp, a banshee może walnąć do 300 + jakieś tam mikroobrażenia z łapki. Czyli musisz utrzymywać cały czas maksymalne hp, co może być problematyczne. Z samych royal spears nie ma mowy, żebyś dał radę ubić bestię, musiałbyś sobie pomagać jakimiś runami (najlepiej chyba holy missile, jeśli nie dysponujesz, to hmm albo icicle), a i tak nie wiem czy dasz radę. Eq nie ma tutaj znaczenia.
|
czy jest MOŻLIWE zabić gsa 40 kiną ?? bez pomocy :) oglądałem filmik jak 20 kina go ubija, a więc zastanawiam się czy dałbym rade :) waste nie ma znaczenia :) byleby zabić :D eq : k set , skille 70/70 :)
plz help i jeszcze jedno: jest gdzieś resp pojedyńczego gsa oprócz na blood herb quescie ??? facc area :] i jeśli można zapytać gdzie jest resp pojedynczego gsa w takiej kopalni tak jakby :) proszę o mapkę tibia earth :p pozdro |
Cytuj:
|
czy palka 45 lvl + bohy dogoni gs z haste ?
|
Cytuj:
|
...
oplaca mi sie 82 Ek huncic BK solo?
|
Cytuj:
Jasne ze sie opłaca ;) |
Dam radę Knight lvl 17(Skille równo 50/50) , P Legs , P Arm , Orcish Axe , Scarf , Steel Helmet na pojedynczym lub podwójnym respie Sinbada (Najsłabsza z małp)? Jeżeli tak , to czy jest to opłacalne , ile pojedyncze zabicie będzie kosztować?
|
*Sibanga
Jeśli dasz radę go gdzieś przygwoździć, żeby nie miał gdzie uciekać, to go zabijesz (choć pewnie nie obędzie się bez kilku mikstur leczących). Ale prawie na pewno ci się to nie opłaci. |
Mam 20 lvl pall na facc.
Czy ze skillami 60/50 i mając : -blue robe -k legs -warrior helmet -fur boots -vamp shield -hunting spears (lub royalki) dam rade jednemu dragowi lub wyvernie?? Kiedy będzie to opłacalne?? |
Cytuj:
|
RP 55 lvl
Skille 81/65 Mlvl 15 EQ: Aol Demon Helmet Enchanted Spearsy Pall Arm Demon Shield Golden Legs BOH/Soft Będę mieć waste na BK? |
Mam 16 lvl, 37/21, eq: dark helmet, brass armor, plate legs, dwarven shield, serpent sword(Knight).Jakie i gdzie potwory mogę bezpiecznie zabić w okolicach Venore?Bo expa z troli dużo nie ma.
|
@Piotrk95
poskiluj trochę, bo skille masz bardzo słabe :/ możesz iść na rotwormy |
Piotr - doskiluj z 50\50 i leć na amazonki albo roty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |