Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Eldyn 08-08-2006 12:36

@Citek
Fea byl przed akcjai i po akcji caly czas na ventrilo kazdy z nas wie, ze fea ma problemy z internetem i nie moze walczyc, haha ladnie uciekales szkoda, ze ci sie udalo :(

Eldyn 08-08-2006 12:36

@Citek
Fea byl przed akcjai i po akcji caly czas na ventrilo kazdy z nas wie, ze fea ma problemy z internetem i nie moze walczyc, haha ladnie uciekales szkoda, ze ci sie udalo :(

PiXik 08-08-2006 12:40

nie wierzyłem w pewnym momencie,że Dof wygra wojne,bo nie logowaliście się,pzty i te sprawy przedtem dostaliście wpiernicz;p a teraz sytuacja odwrotna,tylko ciekawe czy wanted się podniesie.No i do kogoś kto wydał 300k na outif-nie lepiej było zostawić na wojne;)?albo na wykupienie się na wolność ;)
powodzenia DOF:)chociaż teraz bardziej będzie ono potrzebne wanted

Eldyn 08-08-2006 12:41

wanted mialo bota wymiatalo teraz ma kazdy bota i widac co sie dzieje :)
hail wanted

Citek 08-08-2006 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Citek

No wiesz ale fajnie to wygladalo gdy po bitwie nagle Fea~ pojawia sie w Vip'ach :)
Wesolo bylo wczoraj oj tak :D

Eldyn 08-08-2006 13:26

@Citek
Wesolo bylo jak Urbexx kolejny raz sie wylogowal haha 8o :]

Dziub'ek 08-08-2006 13:32

Przemilczmy to ... to po prostu byl "wypadek"

Miter Furax 08-08-2006 13:43

No to Hail DoF_/

po wczorajszej akcji bylo 8;0 :> czyli ogolnie bodajrze 16;2??:>

Citek 08-08-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miter Furax
No to Hail DoF_/

po wczorajszej akcji bylo 8;0 :> czyli ogolnie bodajrze 16;2??:>

a we wszystkich wojnach jakie byly do tej pory 16:9866 wiec nie jest zle :)

Zielona Firanka 08-08-2006 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek

Twoja pewność siebie jest żałosna. Może pokaż się w tej wojnie i pomóż swoim gildiowym kumplom zamiast uciekać? Tak się boisz stracić skilli? Jakie to żałosne.

Citek 08-08-2006 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
Twoja pewność siebie jest żałosna. Może pokaż się w tej wojnie i pomóż swoim gildiowym kumplom zamiast uciekać? Tak się boisz stracić skilli? Jakie to żałosne.

hmm...zapraszam do konwersacji w grze wtedy pogadamy bo tutaj nie bede sie rozpisywal.

Veers 08-08-2006 15:21

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1333233

Nie wiem, czy Falzer pisał to na poważnie, ale jeśli tak, to chyba jest to łabędzi śpiew Wanted. Nawet mi trochę szkoda łosi z WA, bo nikt nie traktował ich poważnie, członkowstwo w tej gildii oznaczało dla nich głównie zgony od naszych noobcharów, a teraz jeszcze dostają hunta :baby:

Acid_Rain 08-08-2006 15:28

WALIC AZURE

Nova Pvp RoXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

kokos@ 08-08-2006 15:37

Moim skromnym zdaniem Patrzac na wynik dotychczasowych walk i przy tak "fantastycznym" zgraniu ludzi z Wanted i bojazni ich leaderow to wojna jest juz przesadzana.;) I prosilbym aby nie porownywac starych czasow z nowymi znaczy starych wojn Wanted vs DoF poniewaz po 1 kiedys wanted mialo mocniejsza gildie i to o wiele poniewaz po odejsciu Minavand'a, Shanoz'a i Sattan'a siela ognia Wanted powaznie zmalala a co gorsze tych 2 ostatnich walczy teraz po przeciwnej stronie barykady wiec to jeszcze pogarsza sprawe. Prosze również zauwazyc ze Wanted teraz nie posiada duzej ilosci sorcow tak jak kiedys lecz w wiekszosci sa to knighci ewentualnie palkowie najmocniejszym sorcem jest chyba Last Varior ktory boi sie wyjsc na pole bitwy co jest smieszne:D. W przeciwienstwie do Wanted DoF posiada w swoich szeregach wielu sorcow moze nie sa oni wybitnie mocni(poza paroma wyjatkami takimi jak Sandra~, Ollony(chyba dobrze napisalem:D ), Tete~) jednak sa to +80 lvl wiec w wojnie na solo moga walczyc nawet przeciw 110-120 knightom wiec to bardzo zmienia sytuacje. I na zakonczenie trzeba rowniez dodac ze wiekszosc skladu Dof'u gra ze soba min rok i dluzej (chodzi mi o stary DoF) wiec ten otoz szkielet gildi jest ze soba bardzo zgrany i to swiadczy o ich sile.:evul:

Poczekajmy jesli Wanted wezmie sie do roboty to moze byc ciekawie:evul:

Pozdro for All

Sathan Bell 08-08-2006 15:37

:d

Niedlogo bendzemy musieli zmienic temat naszego wątku...

Niestety na filmiku nie ma dalszej czesci jak zmiatamy ich jak spychacz :D calkiem smiesznie wyglondalo jak wszycy uciekaja ;]

@Dziub'ek

LoL wypadek hahahahaha smieszne... Wypadek to dopiero bendze i to czolowy wczoraj to byl przedsmak tego co bendze sie tu dzialo po samych statystykach zreszta wszystko wiadome. Dziac sie bendze i to coraz wiecej poniewasz i nas jest z dnia na dzien more :D Robi sie naprawde ciekawie.

Urbexx wiec pocwicz swoja nowa taktyke LOGOUT ale pamietaj pz mija po poltorej minuty i najepiej nie atakuj ! Bo zle na tym wyjdzesz ;]

Nosso Mc'Furry 08-08-2006 15:38

Cytuj:

No pewnie, nie da sie ukryc ze DoF zaszalal wczoraj ;)
A Fea~ jak zawsze lognal po bitwie :D

To chyba dobrze dla was? Jak Fea by sie zalogowal na akcje to byłoby minimum 30:0

Cytuj:

No tak, jak sobie dodasz te 9864 to faktycznie wynik sie zgadza.

zeus1985 08-08-2006 15:42

Jednego fraga załapali... Znowu na mnie, tylko że tym razem druida mi ujebali ;p
Taki złoty frag we wczorajszej bitwie: 38 level.

Gz panowie z Wanted ;) Stać Was tylko na to?
Tak bardzo chcieliście Open Battle i dostaliście... Wpierdol :)

@WA
Mam was Wszystkich na SSie ;) Więc nawet nie próbujcie teraz uciekać z WA, bo i tak przyjdzie czas na zapłate...

Qual 08-08-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
@WA
Mam was Wszystkich na SSie ;) Więc nawet nie próbujcie teraz uciekać z WA, bo i tak przyjdzie czas na zapłate...

To samo sie tyczy niektorych czlonkow No Remorse i innych ludzi, ktorzy w jakis znaczny sposob wspomagali Wanted.

Eldyn 08-08-2006 16:15

Wczoraj to my skopalismy im dupy, zobaczymy co przyniesie przyszlosc :)

zeus1985 08-08-2006 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
Wczoraj to my skopalismy im dupy, zobaczymy co przyniesie przyszlosc :)

Pewnie znowu padne ;p Ale jak wojna ma wyglądać tak, że padam ja i 8 z Wanted, to moge paść nawet 10 razy ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26.