![]() |
@Citek
Fea byl przed akcjai i po akcji caly czas na ventrilo kazdy z nas wie, ze fea ma problemy z internetem i nie moze walczyc, haha ladnie uciekales szkoda, ze ci sie udalo :( |
@Citek
Fea byl przed akcjai i po akcji caly czas na ventrilo kazdy z nas wie, ze fea ma problemy z internetem i nie moze walczyc, haha ladnie uciekales szkoda, ze ci sie udalo :( |
nie wierzyłem w pewnym momencie,że Dof wygra wojne,bo nie logowaliście się,pzty i te sprawy przedtem dostaliście wpiernicz;p a teraz sytuacja odwrotna,tylko ciekawe czy wanted się podniesie.No i do kogoś kto wydał 300k na outif-nie lepiej było zostawić na wojne;)?albo na wykupienie się na wolność ;)
powodzenia DOF:)chociaż teraz bardziej będzie ono potrzebne wanted |
wanted mialo bota wymiatalo teraz ma kazdy bota i widac co sie dzieje :)
hail wanted |
Cytuj:
Wesolo bylo wczoraj oj tak :D |
@Citek
Wesolo bylo jak Urbexx kolejny raz sie wylogowal haha 8o :] |
Przemilczmy to ... to po prostu byl "wypadek"
|
No to Hail DoF_/
po wczorajszej akcji bylo 8;0 :> czyli ogolnie bodajrze 16;2??:> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1333233
Nie wiem, czy Falzer pisał to na poważnie, ale jeśli tak, to chyba jest to łabędzi śpiew Wanted. Nawet mi trochę szkoda łosi z WA, bo nikt nie traktował ich poważnie, członkowstwo w tej gildii oznaczało dla nich głównie zgony od naszych noobcharów, a teraz jeszcze dostają hunta :baby: |
WALIC AZURE
Nova Pvp RoXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX |
Moim skromnym zdaniem Patrzac na wynik dotychczasowych walk i przy tak "fantastycznym" zgraniu ludzi z Wanted i bojazni ich leaderow to wojna jest juz przesadzana.;) I prosilbym aby nie porownywac starych czasow z nowymi znaczy starych wojn Wanted vs DoF poniewaz po 1 kiedys wanted mialo mocniejsza gildie i to o wiele poniewaz po odejsciu Minavand'a, Shanoz'a i Sattan'a siela ognia Wanted powaznie zmalala a co gorsze tych 2 ostatnich walczy teraz po przeciwnej stronie barykady wiec to jeszcze pogarsza sprawe. Prosze również zauwazyc ze Wanted teraz nie posiada duzej ilosci sorcow tak jak kiedys lecz w wiekszosci sa to knighci ewentualnie palkowie najmocniejszym sorcem jest chyba Last Varior ktory boi sie wyjsc na pole bitwy co jest smieszne:D. W przeciwienstwie do Wanted DoF posiada w swoich szeregach wielu sorcow moze nie sa oni wybitnie mocni(poza paroma wyjatkami takimi jak Sandra~, Ollony(chyba dobrze napisalem:D ), Tete~) jednak sa to +80 lvl wiec w wojnie na solo moga walczyc nawet przeciw 110-120 knightom wiec to bardzo zmienia sytuacje. I na zakonczenie trzeba rowniez dodac ze wiekszosc skladu Dof'u gra ze soba min rok i dluzej (chodzi mi o stary DoF) wiec ten otoz szkielet gildi jest ze soba bardzo zgrany i to swiadczy o ich sile.:evul:
Poczekajmy jesli Wanted wezmie sie do roboty to moze byc ciekawie:evul: Pozdro for All |
:d
Niedlogo bendzemy musieli zmienic temat naszego wątku...
Niestety na filmiku nie ma dalszej czesci jak zmiatamy ich jak spychacz :D calkiem smiesznie wyglondalo jak wszycy uciekaja ;] @Dziub'ek LoL wypadek hahahahaha smieszne... Wypadek to dopiero bendze i to czolowy wczoraj to byl przedsmak tego co bendze sie tu dzialo po samych statystykach zreszta wszystko wiadome. Dziac sie bendze i to coraz wiecej poniewasz i nas jest z dnia na dzien more :D Robi sie naprawde ciekawie. Urbexx wiec pocwicz swoja nowa taktyke LOGOUT ale pamietaj pz mija po poltorej minuty i najepiej nie atakuj ! Bo zle na tym wyjdzesz ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jednego fraga załapali... Znowu na mnie, tylko że tym razem druida mi ujebali ;p
Taki złoty frag we wczorajszej bitwie: 38 level. Gz panowie z Wanted ;) Stać Was tylko na to? Tak bardzo chcieliście Open Battle i dostaliście... Wpierdol :) @WA Mam was Wszystkich na SSie ;) Więc nawet nie próbujcie teraz uciekać z WA, bo i tak przyjdzie czas na zapłate... |
Cytuj:
|
Wczoraj to my skopalismy im dupy, zobaczymy co przyniesie przyszlosc :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |