Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Pall_Mall 30-12-2006 17:39

Tak wogule to ta wojna jest tylko jeden wielki chaos ale w sumie nie ma sie co dziwic członkowie Vison dostali hunta tylko za to ze wygrali wojne z Aberratio
która zaczał Magrami także kto jest zniesmaczony sytacja na furorze moze podziekowac Taifunowi ze dołaczył i przyczynił sie do daleszego trwania wojny.
Oczywiscie nieusprawiedliwam Vison za random pk ale cóz jest jak jest.B)

Rodri 30-12-2006 18:09

Hmmm... Nie mam aktualnie nic ciekawego do roboty a widze ze na forum jest jeden wielki syf i nikt nie nawiazuje do tematu, wiec moze podsumujemy to co mniej wiecej stalo sie do tej pory. Magrami zaczal wojne z Vision i przegral ja sromotnie... Duskiness wyrzuca z gildii Imargama i Zwidka za to ze sprzeciwiaja sie temu by Taifun poszedl na open battle miedzy Vision a Aberratio i zabijal czlonkow Vision. Obaj dochodza do Vision. Nastepnie Vision majac swiadomosc tego ze wojna z Duskiness jest nieunikniona zabija Caponeq co staje sie oficjalnym powodem wojny z Duskiness. Potem Vision postanawia uprzykrzyc jak najbardziej zycie ludzikom z Aberratio i Duskiness. W miedzyczasie Pavodi, Bafee i kilku innych ludzi z Aberratio zostaje haknietych.

Wydazenia dnia dzisiejszczego:
Dec 30 2006, 07:48:16 CET Killed at Level 108 by Barles Karste

10:8 dla Vision

PS. to z nudow :D

Forc 30-12-2006 18:59

Mnie tylko zastanawia czemu moderatorzy nie wykonują należycie swojej pracy i nie banują za ataki personalne w tym temacie...

Hmm..

wrogonastawiony 30-12-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1162913)
Wez zwidek sie nie pokazuj na forum bo z takim ryjem na ulicy to nie szacunek a okopanie tlustego zadka dostaniesz. Siedzisz caly dzien i żresz przed kompem żarcie z fast fooda i masz ryj jaki masz. A co do SLU to wez wyjdz dziecko i zamknij za soba drzwi. Jako ze mieszkam w okolicach Poznania to powiem ci tyle ze Rychu by cie wysmial i wyzwał od Lamerów. Spojrz prawdzie w oczy jestes malym utuczonym smieciem ktory nie ma pojecia o zyciu na poteznym blokowisku. Żresz Srasz i Grasz na tyle ciebie tylko stac. Starzy pewnie ciagle w pracy a ty w*******asz WieśMaki (nie mam pojecia jak to sie pisze bo tego nie jadam) i zamieniles sie w takiego utuczonego wsióra. Radze zacznij słuchać Popu bo tylko twój przykład świadczy o tym kto słucha HH. A ty jestes pozerem ktory mysli ze wie wszystko bo zjadł najwiecej wiesmakow. Żal.pl....

pff dać ci lusterko ?

Wigget 30-12-2006 20:08

lol to nie zwidek stary :)

po co sie denerwowac

ps.wpieniaja mnie klauny ktorzy podaja sie za osoby ktorymi nie sa

Eltrodes 30-12-2006 20:31

@Ten co sie podaje za Zwidka
Rozumiem ze chcialbys wygladac tak jak Zwidek i nim byc bo podajesz sie za niego

MagField 30-12-2006 20:40

Gdzie moge znaleź te ich fotki?
Edit:
Ok.Znalazłem :P zwidek ale jesteś puszysty hsuashaushahs :D:D

eloelo520 30-12-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1163543)
Gdzie moge znaleź te ich fotki?
Edit:
Ok.Znalazłem :P zwidek ale jesteś puszysty hsuashaushahs :D:D

MagField ale jestes inteligentny "husahusahasu" (lubisz brazylijski smiech?)

Sir. 30-12-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez proevo6
Go GO Vision

Tajfun to lamer jak i jego banda psów ;] a Zwidek ma morde jak prosie z chlewu.

Nie nazwalbym lamerem osobe ktora wbila 280lv...Nie kazdy sie rodzi taki "piekny jak ty [bo zapewne jestes]. Pochwal sie zdjeciem a pozniej pisz takie pierdoly...
Cytuj:

A do forumowiczów co sie kłucą : STULCIE KUR*Y TE JEBANE RYJE.

Najpierw ty stul
Cytuj:

I sie kur*a nie kłucic bo moja racja jest mojsza niż twojsza.
I h*j[

Kompleks nizszosci ??

-------------------------------------------
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gienass
Nie chce mi sie wierzyc ze Zwidek to taka gruba pizdolina a Imargam to jebany żelus

Nie bede sie znizal do twojego poziomu...ale jestes zdeczka jeb*** ;)

Kumulus 30-12-2006 22:39

około pół godziny temu wykonano na furorze po raz kolejny Demon helmet quest :) Demony i banshee czyścił Spaaw, ale ze 40 minut sie czaił zanim tam wszedł co w*****ało bardzo niektóre osoby, wiem bo siedziałem u kumpla i patrzyłem jak robili :P

Co do wojny, nikt jej nie wygra. Będą się tłukli, aż się zrookują bo ani jedna ani druga strona sie nie podda, czyli nigdy to sie nie skończy...

ReeGal 30-12-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez proevo6 (Post 1163966)
Psy taifuna ;] (do ciebie Sir. i sancho pansy w szczegolnosci)

Co wy pier*olicie o szacunku, autorytecie do osoby co wbila 280 lev? Albo pała co gra Taifunem ma kure*wsko bogatych starych że siedzi oszołom cały czas w domu i gra albo głąb je*any nie chodzi do szkoły i cały czas gra.
Jemu sie Rl popierdol*ił z tibia:baby: .
Szacunek i autorytet itd. ma sie do całkiem innych osób dzieci drogie.

Po 2 taifuna nie lubi sie za to że: 1) jesli pamietacie Mestora Rhu jak expił pięknie (dla tajfuna za pięknie) az musiał pasc od swoich 2 razy z tai~ na czele.
2) draverika chyba nie zapomnieliscie? czego przestał expic? BO KURWA TAI~ ZOBACZYL ZE SIE Z LEV ZBLIZA.

3) Spoxter itd.itc

Sram na waszego tai~ co mu sie RL z tbi popierd*liły

GOGO VISION :cup: UJE*CIE TO SMIESZNE dusskines co sie wszyscy nim zachwycaja :cup:

Jedyny mądry komentarz na 182 strony :)

Btw Taifunex czy jak tu tam

"Mondry"? O rly?

SpAyKeR 30-12-2006 23:16

@3up
Gz jeden mądry post.
@topic
Czy ktoś wie coś na temat Morneth'a ? Niby Taifuna najlepszego sellera?
Zwidek (formuoway) to nie zwidek z furory a Taifunex to nie Taifun Devilry (za bardzo sie boi by gdzie kolwiek wejść, bo sie obawia hacka...
Są jakieś nowe filmiki z wojny ? Jak myślicie dlaczego Spaaw sie nie miesza w wojne ?
Co do zdjęć rl osób z furory sie nie wypowiadam bo po co są jacy są. Ci co krytykują niech pokażą swoje fotki...

Smerfu 30-12-2006 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1164081)
@3up
Gz jeden mądry post.
@topic
Czy ktoś wie coś na temat Morneth'a ? Niby Taifuna najlepszego sellera?
Zwidek (formuoway) to nie zwidek z furory a Taifunex to nie Taifun Devilry (za bardzo sie boi by gdzie kolwiek wejść, bo sie obawia hacka...
Są jakieś nowe filmiki z wojny ? Jak myślicie dlaczego Spaaw sie nie miesza w wojne ?
Co do zdjęć rl osób z furory sie nie wypowiadam bo po co są jacy są. Ci co krytykują niech pokażą swoje fotki...

a po co ma sie mieszac?

Haners 30-12-2006 23:29

Ja sądze że Spaaw się nie miesza w wojne z prostej przyczyny. Ma teraz niezwykłą szanse w wybiciu się w lvlu, jako jedyny z czołówki expi..Więc poco ma się mieszać w wojne...Przez to nie będzie mógł expić (teoretycznie będzie mógł, ale tylko teoretycznie). Narobi sobie przez to kłopotów..Jesli wojna potrwa jeszcze trochę, Spaaw ma nie powtarzalną szanse przegonienia nietylko Czipsa, ale i Imargama.

proevo6 31-12-2006 00:06

Spaaw to najmilszy h-level na tym serwie ;]
1) nie jest power ARBUZ
2) w nic sie nie miesza
3) expi w "miarę wolno" co nie drażni tai~ i tai~ go nie hunci ;)
4) wszyscy go lubią (widac to nawet że nikt na niego nie najeżdza na forach)

zwirek 31-12-2006 08:02

Ale co wy się przejmujecie jaki real life ma Taifun ? Niech chłopak sobie gra jak lubi , każdy ma jakieś odchyły ;) Jeśli nie podoba wam się jego PA czy coś tam to go zabijcie i koniec gadki.Normalnie czytam ten temat to albo najazdy na Taifuna i paczke albo na Zwidka. Kiedy wy w końcu zmądrzejecie ? Może jeszcze nie dorośliście do udzielania się na publicznym forum. Pozdro :)

P.S
Szczęśliwego Nowego Roku :evul:

Neo_pl 31-12-2006 08:09

Mnie też wkurza ta sytuacja na servie bo lecą pk (z vision , dusków czy abb) i dużo można im zrobić -.- Jak komuś się nudzi to niech przyleci przed ss do dp ank to aż strach wychodzić xD
A tak wogóle to wg. mnie ta wojna jest tylko o honor ..... przecież Vision zapowiedziało (z tego co wiem) że grają do pojawienia się nowych serverów. A jeżeli nie to co to za wygranie wojny jak i tak by mieli hunted .....

@Edit:
Szczęśliwego Nowego Roku :D

kostooch 31-12-2006 09:07

Tarrin Kerrax:
Dec 31 2006, 07:38:10 CET Killed at Level 118 by Taifun Devilry

10:9

Zwidek 31-12-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1164109)
a po co ma sie mieszac?

Jamesik ile ziomek dał Ci za postać ;)?

yz0 31-12-2006 11:59

Co wy chrzanicie , że przed depo nie da się wyjść bo zabijają...możliwe, że na terenach dla pacc bo dla facc nie zauważyłem by ktoś bał się expić i narzekał...a wojna taka zla nie jest, niskie lvle na tym korzystają. Od h- lvli biorących udział w wojnie można negocjować ceny itemów i kupić po okazyjnej cenie(wiadomo potrzebna im kasa):)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.