Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

majk 14-01-2007 23:26

hahahaha to ich rozjebalismy:D:cup:

Hail Misiek Wuja Kiroy:cup: :cup:
:D:D:*:*

Ketrop 14-01-2007 23:31

to benek plaxx zmienil wlasciciela ??

Venee 14-01-2007 23:38

Łaaaah ! ja pierdole :D wymiatacie hail et

don~ 14-01-2007 23:45

Ogladajac reca kreconego przez Benasa przezylem orgazm. Nie wiem nawet jak mam wyrazic to co czuje. Sam nie wierze w to co sie stalo i powiem, ze czekalem na takie wydarzenie od momentu kiedy zaczalem grac w tibie. Tylu waznych ludzi z NG padlo w jednym battle... nie spodziewalbym sie tego nigdy...
doslownie no comments ...plyne =)
Najwazniejsze jest, abyscie nie spoczywali teraz na laurach oraz za bardzo nie szaleli i utrzymujac dotychczasowa strategie oraz forme, kontynuowali ta wojne.
Ten battle powinien miec tytul: "The Revolution".

...i tak jeszcze nie dochodzi do mnie to co sie tam dzialo ;o

Urgothiri 14-01-2007 23:46

a ja napsize jedno, gdzie sie znalazly te niedowiarki co apre stron w tyl pisalo ze et niema szans, potym jak pephy, ryba, mentor padli? :> a odemnie to naprawde czapki z glow dla was panowie jeszcze tylko wisienka na szczycie tortu Mannow...

Ghost111 14-01-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez don~ (Post 1198333)
[..]
Najwazniejsze jest, abyscie nie spoczywali teraz na laurach oraz za bardzo nie szaleli i utrzymujac dotychczasowa strategie oraz forme, kontynuowali ta wojne.
Ten battle powinien miec tytul: "The Revolution".

...i tak jeszcze nie dochodzi do mnie to co sie tam dzialo ;o

Swieta prawda!
Szczerze to tylko pozostaje lekkie niedosyt ze Mannow zdolal uciec.
Wielkie gratulacje chlopaki! :D:D:D

Urgothiri 14-01-2007 23:53

Ghost a niech ucieka :) wkoncu mu sie to nieuda :) sadze ze jak Mannow padnie to bedzie juz polowa sukcesu :) przewaga nad NG wzrosnie to on iebda siedziec w pz i myslec co by zrobic zeby nie odejsc z serwa...

ps. Odyn Master tez ma zamiar dojsc do ET bo widze po fragu na Azaredzie ze chyba tak :>

hanspel 14-01-2007 23:54

hmm kretynem to Ty jestes ... -.-

Floy 14-01-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajcik (Post 1198253)
Teraz z niecierpliwością czekam na wypowiedź Wuja Kiroy'a :)

Btw. Co sądzicie o tym :
22:14 Dorpaz [163]: we would have killed u so fucking hard, grats u killed me and azared while we had kick.

This is true?:confused:

Trudno powiedzieć ale całkiem możliwe że to prawda.

@Kilka up
To że pare osób nie wierzyło w ET to jest usprawiedliwione bo było wtedy chyba 10 osób... a teraz ilu jest? 20+

Urgothiri 14-01-2007 23:56

a czemu niby mialaby byc to byc prawda? :> ze akurat w czasie battle maja kicki? :> moze jest to powiedziane poprostu po to zeby wyjsc z calej sytuacji z twarza>?

Bajcik 15-01-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urgothiri (Post 1198360)
a czemu nibvy mialaby to byc prawda? :> ze akurat w czasie battle maja kicki? :> mzoe jest to powiedziane poprostu po to zeby wyjsc z calej sytuacji z twarza>?

też mi się tak zdaje :)
ciekawe jak expili to nie mieli kicków :D
dopiero na open battle pan Dorpaz dostał tak niespodziewanie out'a
jak powiedziałeś, pewnie chciał umyć ręce i wyjść jakoś cało z tej sytuacji B)

Urgothiri 15-01-2007 00:04

co do Dorpaza ejszcze bym i mzoe uwierzyl ze cos tam mial lekkie lagi ale nie kicka odrazu... zreszta widac po 2x deadach na expie, ale Azared? xp wbijal bez przeszkod... chocaiz te sytuacje z dzisiejszymi kickami u obu panow moim zdaniem sa podkolorowane :)

Konzbi 15-01-2007 00:05

22:33 Vany Hod [107]: its a storm in sweden atm
22:34 Vany Hod [107]: it was that who caused the kicks
22:34 Acr Chemics [107]: the weather outside does matter in tibia
22:34 Acr Chemics [107]: go into battle if the sky is clear

Od dzisiaj nie gram jak pada deszcz. :<

Btw. od kiedy forum jest zamkniete jakos dziwnie duzo osob siedzi na game-chacie? ;)

zielaq 15-01-2007 00:09

tak to prawda , bo jak dorpazowi pada net to azaredowi tez :p

Floy 15-01-2007 00:10

Niewiem ale według mnie to wyglądało dziwnie jak Dorpaz stał w miejscu i nawet sie nie uhał. Może sie myle ale to nieważne, ważne że dostają w dupe.

sklepa 15-01-2007 00:11

a kogo to boli ze mieli kicka :P wazne ze padli;)

Yoda90 15-01-2007 00:12

wrzuccie film z battle na you tube jak mozecie bo cos sie stalo i mi nie dziala tibicam:)

Fin'er 15-01-2007 00:12

Cytuj:

YEEYEYE Gratz wujo i spola , kurwa zajebiscie ze ta pizda rundo padl ET jestescie wielcy.. jeszcze jakbyscie tak sigrid bergstrom ujebali to jush byscie byli poprpstu boscy

Sigrid już padł :D :D :D

Acha... ja bym prosił jeszcze PARKAZA :p :]

BTW. Oni naprawdę tam, mają mocny wiatr ;/. Nie oglądacie czasem wiadomości albo Onet.pl ?

Ghost111 15-01-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1198389)
tak to prawda , bo jak dorpazowi pada net to azaredowi tez :p

A pamietacie slynne Darashia battle z zeszlej wojny? Sobsi tez mieli totalne lagi i kicki nawet, wiec teraz Dorpazy i inni niech nie pierdola jacy to oni sa poszkodowani. Btw czekam na smierc Mannowa on nie padl w pvp chyba od czasow wojny Boom vs Ng

Ptak~ 15-01-2007 00:24

pephy idioto, przeciez oni na mc grali!

lukasz to samo rozpowiadalem naokolo :o
"lags ? lol no lags you suck"
"kick ? lol no kick you suck"

i tyle ;o

11 godzin :x

btw mannowowi wystarczy ze jak pojdzie expic solo to od razu pada

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20.