![]() |
hahahaha to ich rozjebalismy:D:cup:
Hail Misiek Wuja Kiroy:cup: :cup: :D:D:*:* |
to benek plaxx zmienil wlasciciela ??
|
Łaaaah ! ja pierdole :D wymiatacie hail et
|
Ogladajac reca kreconego przez Benasa przezylem orgazm. Nie wiem nawet jak mam wyrazic to co czuje. Sam nie wierze w to co sie stalo i powiem, ze czekalem na takie wydarzenie od momentu kiedy zaczalem grac w tibie. Tylu waznych ludzi z NG padlo w jednym battle... nie spodziewalbym sie tego nigdy...
doslownie no comments ...plyne =) Najwazniejsze jest, abyscie nie spoczywali teraz na laurach oraz za bardzo nie szaleli i utrzymujac dotychczasowa strategie oraz forme, kontynuowali ta wojne. Ten battle powinien miec tytul: "The Revolution". ...i tak jeszcze nie dochodzi do mnie to co sie tam dzialo ;o |
a ja napsize jedno, gdzie sie znalazly te niedowiarki co apre stron w tyl pisalo ze et niema szans, potym jak pephy, ryba, mentor padli? :> a odemnie to naprawde czapki z glow dla was panowie jeszcze tylko wisienka na szczycie tortu Mannow...
|
Cytuj:
Szczerze to tylko pozostaje lekkie niedosyt ze Mannow zdolal uciec. Wielkie gratulacje chlopaki! :D:D:D |
Ghost a niech ucieka :) wkoncu mu sie to nieuda :) sadze ze jak Mannow padnie to bedzie juz polowa sukcesu :) przewaga nad NG wzrosnie to on iebda siedziec w pz i myslec co by zrobic zeby nie odejsc z serwa...
ps. Odyn Master tez ma zamiar dojsc do ET bo widze po fragu na Azaredzie ze chyba tak :> |
hmm kretynem to Ty jestes ... -.-
|
Cytuj:
@Kilka up To że pare osób nie wierzyło w ET to jest usprawiedliwione bo było wtedy chyba 10 osób... a teraz ilu jest? 20+ |
a czemu niby mialaby byc to byc prawda? :> ze akurat w czasie battle maja kicki? :> moze jest to powiedziane poprostu po to zeby wyjsc z calej sytuacji z twarza>?
|
Cytuj:
ciekawe jak expili to nie mieli kicków :D dopiero na open battle pan Dorpaz dostał tak niespodziewanie out'a jak powiedziałeś, pewnie chciał umyć ręce i wyjść jakoś cało z tej sytuacji B) |
co do Dorpaza ejszcze bym i mzoe uwierzyl ze cos tam mial lekkie lagi ale nie kicka odrazu... zreszta widac po 2x deadach na expie, ale Azared? xp wbijal bez przeszkod... chocaiz te sytuacje z dzisiejszymi kickami u obu panow moim zdaniem sa podkolorowane :)
|
22:33 Vany Hod [107]: its a storm in sweden atm
22:34 Vany Hod [107]: it was that who caused the kicks 22:34 Acr Chemics [107]: the weather outside does matter in tibia 22:34 Acr Chemics [107]: go into battle if the sky is clear Od dzisiaj nie gram jak pada deszcz. :< Btw. od kiedy forum jest zamkniete jakos dziwnie duzo osob siedzi na game-chacie? ;) |
tak to prawda , bo jak dorpazowi pada net to azaredowi tez :p
|
Niewiem ale według mnie to wyglądało dziwnie jak Dorpaz stał w miejscu i nawet sie nie uhał. Może sie myle ale to nieważne, ważne że dostają w dupe.
|
a kogo to boli ze mieli kicka :P wazne ze padli;)
|
wrzuccie film z battle na you tube jak mozecie bo cos sie stalo i mi nie dziala tibicam:)
|
Cytuj:
Acha... ja bym prosił jeszcze PARKAZA :p :] BTW. Oni naprawdę tam, mają mocny wiatr ;/. Nie oglądacie czasem wiadomości albo Onet.pl ? |
Cytuj:
|
pephy idioto, przeciez oni na mc grali!
lukasz to samo rozpowiadalem naokolo :o "lags ? lol no lags you suck" "kick ? lol no kick you suck" i tyle ;o 11 godzin :x btw mannowowi wystarczy ze jak pojdzie expic solo to od razu pada |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |