![]() |
Cytuj:
|
Mam dylemat czy nie wrócić na ten wspaniały serwer. Czy jest w miarę spokojnie jak rok temu? Czy Konda jeszcze szaleje?
PS. Stare konto ktoś mi ukradłX( |
@Celmir
Tu się z Tobą zgodzę : P Ja tam mogę sprzedawać ×D ale nigdy kupować : P W końcu to jest Polska znaczy się "Kaczogród" może jak ktoś jest zarobasem : P Jak kto lubi ^ ^ Doggie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hehe u rox dajesz dajesz ale widze ze masz stare informacje ... Jagbys niewiedzial jest wojna? i Raczej nie expie na ale cuz... Nie Strasz mnie tak bo nie będe mugł spac... Adelao Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. Powód: Ponizej poziomu hehe widzisz kto tu jest noob :) Pozdroo |
@Rumcio
Jak się przyznasz, że jesteś dyslektykiem to Ci wybacze : P Doggie |
tak jestem :) heh juz od podstawowkiii xD
Pozdroo |
Wlasnie zauwazylem ze pewien czlonek Relictus wymyslil nowy sposób na spędzanie wolnego czasu na wojnie, stanie pod depo z kumplem (40+ knight rs) który bije wszystko co sie rusza, oczywiscie czlonek Relictus nie zrobi sobie Pz Locka sam, tylko od*******a ch** wie co na 20 lvlach, protektujac wszelkie dzialania kolezki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Deviladon poza free... Na kim teraz fragi bedziecie klepac? ;) |
im wiecej siedzimy w dp tym mniej padamy => wojna jest dluzsza i bardziej nudna.
Hwl sie wkoncu znudzi bo nie bedzie kogo bic a expic tez nie bardzo bo padna wiec zaczna sie nam wyplacac :cup: :cup: A tak na serio to hwl wiecej w dp siedza niz my, tylko knighci ida expic jak nas malo bo im trudno glowe oderwac. |
no rzeczywiscie tylko knighci expia a roffu to nie przypadkiem sork? wbil lv pod waszymi oczami :)
Pozdro |
faktycznie , Roffu wbil level , expil jak opetany
14 Oct 2006 +61,293 194 79 7,624,537 61k xp to ile dla sorca ? 30 minut? daj spokoj , ja z Dravem skilowalem 8-10 h dziennie , chodzilem afk zapalic itd. nic sie nie stalo , w mintwallin moze nie duzo expilem ale spory loot zebralem.. Jesli przykladem na to ile kto siedzi w pz ma byc Roffu , to my zdecyydowanie mniej campiny.. ale jak by nie bylo , dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia. |
Cytuj:
ta, Ledrick roxor :D |
"mighty skopo" zniszczony przez demony jak w panice przed nami uciekal. gratz! nie ma to jak doswiadczony player ktory wszedl an 5 demonow mimo iz jak twierdzi wiedzial ze tam sa :)
gz, keep exping guys :) |
Cytuj:
A mówił ze nigdy go nie ujebiemy :D |
Cytuj:
|
5 demonków...
Tyle, że jakby udało mu się przebiec dalej to spadły by one Wam na głowę i dopiero byłby hardcore. :p
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |