![]() |
Było Open Battle chwile temu. WiW Wygrało.
Bodajże 4:3 Było 3:0 , ale Garlerdon musiał na chwile opuscic battle ;/ z NF padli Sir Lothiren, Masoj ,Gandamir ;* i steiner z WiW Tetro Ravin i Blan Somu |
oi gandamirku znow dead na open :D :D :D GZ
Gafistergo Faberman tez padl ;p tak wiec 5;3 dla wiw :D |
@ 0lik
Znów poległeś na OB, zerowiec. Teraz tym bardziej proszę o autograf. WiW nareszcie zaczyna coś reprezentować. Tak trzymać chłopcy ;). //Signed //Iks~ |
Hehe no padlem nie ukrywam tego, ale zamiast jechac po mnie popatrzcie na np Tetro ktory zdazyl pasc juz 3x o,o.
To bylo dziwne OB nikt z nas wogule nie byl przygotowany czesc niemialo nawet wystarczajaco mfow, gdy po pewnym czasie coraz wiecej naszych wbijalo i wiw zaczelo s*******ac taka prawda ze jeszcze troche gdybyt am postali dostali by po dupie ;p |
Całkiem możliwe, że dostaliby po dupie, ale jednak nie dostali =].
0lik, jak padłeś :> ? Tylko proszę nie mów, że net .. nie wiem jaki masz, ale nie przesadzaj, że AŻ tak często masz te kicki/lagi/pingi ^^. @ edit Cytuj:
//Signed //Iks~ |
Cytuj:
|
Ja jestem ek i to 100lev trudno zbeym byl fest fragger a jedyny ek ktory zdobyl fraga to tralla, zobacz ile abo i juffs ujebali osob a ani razu nie padli ;)
|
Gdyby był Mooth i Garl(bo przez wiekszosc battle go nei bylo) to pewnie byloby ciekawiej :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a uwas kolo 14 + nooby z tego 5 padlo hahahah |
Gdyby, gdyby..... bylo jak bylo dostaliscie po dupie i bardzo sie z tego ciesze :p Wiw jeszcze wygra ta wojne... slyszalem ze Abo nie mial many ale nie bylo mootha i nie mial go kto dobic :baby: co sie odwlecze to nie uciecze i tak jeszcze padnie... I co ta wasza przewaga "gowno" wam dala 8o
Wez do reki gruby kij i pierdolnij Szweda w ryj. Bij go mocno,bij go rowno, przeciez wiesz ze bijesz gowno. xDD |
Taaaaaaak to jest to i bedzie jeszcze lepiej jak bedzie walczyc Mooth i Amas. Co do Tetra, to on walczy najdzielniej i nie marnuje czasu w pz, stad jego dedy. Zreszta on padnie raz, drugi, trzeci ale zabije tych, ktorych ma zabic.
I tak nie padly jeszcze te osoby, ktore chcialbym widziec lezace. :( No i gwozdz programu: 0lik hitted flo' once again. elo xD |
@Keonek to mój tekst ;) Tetrowe Pampersy Aureliusa to ja =)
Wez do reki gruby kij i pierdolnij Szweda w ryj. Bij go mocno, bij go rowno, przeciez wiesz ze bijesz gowno. :D Msg me in game jak coś :D |
Cytuj:
lol co do ciebie to chcialem ci powiedziec ,ze juz ktos od ciebie wczesniej wymyslil podobny nick amianowicie; tetrowe pieluszki aureliusa.. pzdr. |
Cytuj:
dopiero potem czesc z wiw sie wylogowala czesc uciekala do pz jak nasi zaczlei sie zbiegac |
Kurwa olik 1 combo i padles :P abo kozak 3 x mial reda ale jeszcze padnie
Nf bylo kurwa 20+ z nobami a WIW walczylo 6-7 charow hahhaa i wygrali battle co bedzie jak bedzie walczyc mooth i garlerdon w pelni hahhaa NF go new serv BYE BYE BYE :d |
moze ktos dac link do filmu? <prosze> xD
|
Cytuj:
|
hmm mysle ,ze jakby tak na OB byl garl,mooth,rhu,heri i tetro to by na 100% wiw wygrala .. :D
aaa i odczepcie sie od gandamirka... biedaczek na rl pewnie nikt do niego niema szancunku wiec dajcie mu szacunek w online;p |
hmm mysle ze, jakby tak na OB byl caly sklad NF, a przynajmniej wiekszosc to na 100% nf by wygralo ..
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |