![]() |
Cytuj:
A dla mnie juz jest po wojnie, Cruoris sobie expi a Fraternity nic nie robi ;) Jeszcze dzis sie do mnie na Titanie zalogowal Master Wrath z ciekawa nowinka (ktos o tym wspominal chyba tutaj ale mowil ze tak mu sie wydaje, czy cos w ta strone) 20:09 Tyrethia Lightbringer [8]: now we exp 20:09 Tyrethia Lightbringer [8]: unicron sold 20:09 Widakey [113]: rly? 20:09 Tyrethia Lightbringer [8]: yes 20:10 Widakey [113]: ah 20:10 Widakey [113]: but he is still at war? 20:11 Tyrethia Lightbringer [8]: nop 20:11 Widakey [113]: paid? 20:11 Tyrethia Lightbringer [8]: not yet 20:11 Widakey [113]: how much payment he have? 20:11 Tyrethia Lightbringer [8]: 1kk Jezeli juz wszyscy o tym wiedza to nie musicie odrazu po mnie jezdzic. Napisalem to dla tych ktorzy mogli o tym nie wiedziec albo nie byli pewni tej informacji :) @ Voyant. Zakopalismy juz topor wojenny, wiec moze wpadniesz do mnie na jakiegos browarka?:P |
Cytuj:
|
+1 dla Demise
LMFAO http://img87.imageshack.us/img87/8450/burnedhd2.jpg nie moglem sie powstrzymac zeby tego nie dodac:| |
WIlekie Congratz! Dolanczacie sie do wojny? (chyba jestem nie doinformowany)
|
zalogowałem sie na chwile do tibii z nadzieja że może spotkam Xyriele i sie udało :cup: przypadkiem nawet była w tym miescie co i ja :) co prawda nasza rozmowa trawała ~10min i ona była zajeta jedzeniem ale było nawet interesująco: 00:24 You lose 546 hitpoints due to an attack by Xyriela. UE w tą czy w tamtą co za róznica :P ważne że przezyłem i mnie nie dobiła bez powodu tak jak sie pewnie spora część tego forum spodziewała :P
|
Cytuj:
Frat prosi kumpli żeby hackowali cruoris co wczoraj hacker dał jasno do zrozumienia. |
Cytuj:
Mi sie podobalo :D UE walnelam bo mialam full mane i wiedzialam, ze nic Ci nie bedzie (tak, tak, nawet JA umiem ocenic swoje mozliwosci). No i uhnelam, co potwierdza moje pokojowe zamiary ;) Milo bylo Cie poznac, napisz czasem, co slychac :o Jestem coraz blizej 100 ach ach :D Nie wrzuce tu ss z advance, bo jest podejrzany :P Pozdro dla wszystkich Selenian, a specjalne buziaki dla Djinn de'Moon :*** Wasza ukochana, Xyriela |
A Ja mam pytanko do XyrieliB) związane z tym-Termity pall-May 10 2007, 23:10:25 CEST Killed at Level 50 by Sen Sey
and by Xyriela .Możesz mi powiedzieć za co padł:confused: ??To mój kumpel z rl,a jakos nie moge się z nim od deda zgadać,mimo że to bylo wczoraj:D Dzięki za odpowiedź;) _______________ Alezios |
^^
@masmixol: Xyriela big pa she make ue aff not good girl aff POWER ABUSER. reason- need cash,fun ? XD Alfonso nice frag ^.- and btw ja czyli jeden z ownerow lavande juz nie gram na selenie (happy?). Czasem logne zabic Kery Zokro, Alphor'a, power abuser's and pk's like xyriela ^^ Hail Justice Alliance Have fun in selena :** kisssss for all ;] |
Już nie musze mieć wyjaśnień, on miał poprostu hacka, więc mniejsza o to za co padł...
Z resztą ja też mialem hacka-.-,nie ma to jak się lognąć u kumpla żeby coś pokazać-.-X( Mimo wszystko Lavande dzięki za odpowiedź;) _______________ Alezios |
Cytuj:
xD Xyriela dziękuje i dla Ciebie rowniez :*** :) Xyriela to najmilsza osoba na selenie :] Pozdro Djinn de'Moon |
jedno pytanie. o co chodzi z tym dedem burniastego?
|
Oww Lenrock ależ Ty ciekawskie jajo jesteś :@
|
Cytuj:
Xyriela bardzo dobrze potrafi klamac ,oszukiwac, mogl bym tego duzo wymienic ale szkoda mojej gadaniny na jej temat. |
jak każdy, marón
|
jak każdy, marón
pytam bo nie bylo mnie kilka dni na selenie i nie wiem co sie w ogole dzieje! |
Pffff
Cytuj:
Co ja obchodzi jakiś 8 lvl, a jednak poswięciła mi sporo czasu i dzieki niej duzo sie nauczylem. Nigdy mi nieodmowila pomcy choc nieznam jej z rl Dzieki Xyrielo jesteś super :*** |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tracę pozycje głównego a$$ lickera severa?!!??!?! =[ Btw; masz uber hotkeya -.- Pro by bla bla bla.... |
@Selena;
Mr. Knight Escroto dostał namelocka: 20:03 Rooney'Aculeus [104]: cuz escroto is part of a penis XD! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |