![]() |
@All dzięki za Meeting xD(więcej takich luźnych spotkań).
W wakacje jebiemy pod namioty B) Btw. Laerion Owned xD <hahaha> . Aha i jeszcze jedno : All right Very nice !! :D signed: Usar |
oto link z ustawki naszych dzielnych wojownikow ktorzy tydzien-dwa tygodnie temu bili sie !!
http://video.google.pl/videoplay?doc...36&q=hooligans oto link z prawdziwej ustawki !!! http://video.google.pl/videoplay?doc...20&q=hooligans |
@up. Nie wiem jakich pugułek sie najadłes z kumplami ale powiem jedno RZUĆ TO
|
@ Hasis te cytaty OWNED
|
koksu sie narzarlem !!!:evul:
|
tjaaa........chyba wiagry, ktora spowodowała nadpobudliwosc 8o 8o 8o
|
Feb 14 2007, 18:38:08 CET Died at Level 141 by a quara predator
Feb 14 2007, 18:39:08 CET Died at Level 124 by a quara predator xd 19:05 Bezok [140]: dzis sie nawet nie bede kompal 19:05 Bezok [140]: pierdole 19:05 Bezok [140]: mam wstret do wody Bro xD We ride together we die together:) |
Cytuj:
nie martwcie sie odrobicie levelki!!! Radek co udajesz ze sie kąpiesz w tygodniu jak wszyscy wiedza ze tylko w sobote to robisz jak to na p(r)olaka przystalo!!! :D joke kumplu pozbieracie sie szybko!!! |
xD xD xD xD xD
|
@Bezok idz wbij 150 i na anni~
@Berger czy Ty nie masz innych działających klawiszy niz "X" i "D" afffffffffff |
Cytuj:
|
Jak umierac to wsrod przyjaciol :)
|
@Naro
Num lepiej się w Rl bawic =) wiec wszystkim papatki ~ because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.) Papa ;d PS; bez kolegów ta gra jest bez sensu :) |
Chce sie pożalic na Sir Rondelmena aka Rondel ten nuub wygonił mnie dzisiaj do sklepu po Pepsi !! poniewaz pizza którą zamówiłem była za ostra :p
PROSZE KAZDEGO O MASOWEGO SPAMA NA TIBI DLA TEGO PANA ! ps. jak będziesz ładnie spamował dostaniesz frii itanz !8o |
@up
ja go wyzwe na forum! Rondel to łotr,nub i zloczynca..Nikt go nie lubi ,pije pepsi i sika w majty... Bezok\Edron itemy plax! |
Feb 15 2007, 01:33:51 CET Died at Level 108 by fire
Feb 14 2007, 23:58:50 CET Died at Level 109 by a minotaur guard 100k za blessy sie poszlo walic ale trudno sie mówi |
Pfff Rondel to nawet z Zeptera nie jest!!11
@Viff Bezok 150 nie zrobi szybkoz explimitem tak miałby mysle ze 160 xD |
Cytuj:
ps. a Rondel ma tylko 1 ucho :P |
Cytuj:
wystarczy, nie ? ;P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |