![]() |
Cytuj:
Ta , kurwa kretyn to Ty kurwa. A Ty kurwa duzo potrafisz ? Jak jestes tkai mądry to się kurwa ujawnij a nie , też bym Ci blędy powytykał. Elo. |
@wszyscy komentujacy wyglad Adde'a
jestescie zakompleksionymi gnojkami. komentujecie jego wyglad, kazdy wyglada jak wyglada, pewnie wiekszosc z was wyglada gorzej od niego i boi sie uploadnac swoje 'kozackie' foty jestescie smieszni, on przynajmniej sra na takich jak wy i dodaje foty |
Cytuj:
Aha tralalalalalaaaa |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.fotka.pl/profil/kidlerek/ |
Cytuj:
Ale znalazl sie obronca ucisnionych i bedzie smuty pieprzyl. |
Cytuj:
|
Cytuj:
DON'T WORRY, DON'T CRY TAKE PIJAMA FLY & DIE. |
Cytuj:
Tego argumentu juz nikt chyba nie podwazy :):) |
Drogie kolezanki i koledzy . Mam pytanie ktore nurtuje mnie od dobrych 2 minut : Czy nie orientuje sie ktos czy boss np : Demodras / Horned Fox / Tiq Revenge albo jakikolwiek inny moze respic sie jedynie po ss czy kiedy mu sie zywnie podoba i cipy go wyczaruja?
|
Cytuj:
Weź wyjdź, zjedź do boxu i się uspokój. @kidler Najs. |
Cytuj:
@Issytarus Tym razem jestem po stronie Eloma. Jak ci sie cos nie podoba to smigaj na porzeczki. /Gotic. |
Więc panie inteligenty(?) wazna_sprawa, pokaż mi gdzie tu ktoś komentował jego wyglad śmiejac sie? Bo ja tego nie zauwazylem. popraw mnie jesli sie myle :]
|
Cytuj:
|
No chyba same sie gamonie nie rodza : ( ktos to kontroluje .
No co za mondziole moj misterny plan spalil na panewce : ( Czy jestes tego pewien? : / Kto wygra dzisiejsza openke : Donaldy czy Kwasniewskie ?? Moj typ to !!! 1 !!! |
Cytuj:
Cytuj:
Edit. Kidler fajna ciupaga :) evul |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wstaje sobie rano taki Cipek i mówi, "aha, to dziś wyśle Orsha na Auree, może Raga glebnie..." |
Cytuj:
|
coś sie działo w Venore ? na boacie było dużo ludzi, jakies nooby ale nie tylko
|
Działo sie [CHAR]Wayon Gotin[/CHAR] pwn3d by Noob chars xd
|
Cytuj:
@EDIT 16:26 Isaris [123]:jag blir så trött på dig, här sitter jag med migrän och försöker hålla ihop vårat kärleks lsöa förhållande, FÖR BARNENS SKULL! Betyder inte jag nått för dig?? Tänk tvågånger innan du pratar! ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elo ziutki to znowu ja flimon , flimon najebaniec.
Wiec tego dzisiejszego pieknego wieczora wpadlem na maly pomysl , co myslicie o tym zeby zrobic cos typu "Aurea RL Life pictures Thread?" w tym temacie kazda osoba by mogla hostnac góra 2 swoje zdjecia. Wtedy bysmy wiedzieli jakie mordki siedza na tym forum i oczywiscie jakie mordki mamy na swojej aurei xD No sami wiecie , takie buty w ten desek... Ok powiedzcie co o tym myslicie a ja ide sobie walne z butli , bo troszke dymku w płucach nie zaszkodzi co nie? Cieplusie papatki :* |
Piłeś coś / bakando jakieś przed tym postem ?
|
Cytuj:
Tylko pozazdroscic :* Larusiwo nie mozemy byc gorsi xD @Hasah Ach ty moj krejzolu =* Napisal bys czasem dziwko a nie tylko na forum B) |
|
Cytuj:
|
No mialem na mysli zrobienie czegos takiego na naszych wydarzeniach z Aurei :P tzn nie musza byc tylko forumowicze bo mozecie tez np wystawic zdjecia graczy ale oczywiscie PRAWDZIWE , i najlepiej jakies nowsze a nie te adde pyjama style 5 years ago :P
:eek: -Edek |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP: noo, genialne człowieku!! Odpaliłem na kompie, ale chyba nie działa... czemu?
Edit: No też ściągnąłem i mi "film" nie działa.. klikam 2 razy na to okienko (olol2.66*****) i nic... loguje się potem na chara, może się "film" odpali i nadal nie działa =(( Czemu? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie, skopiowalem z czyjegos komenta;] @ Hanys Oj, bo moja dziewczko zawsze na niewidoku siedzisz;-) |
@Slide_Aurea
nie dziw sie ze filmik Ci nie pojdzie jak ten plik mial rozszerzenie ***** Zobacz sobie na date zrobienia konta Byszuu Użytkownik forum Data dołączenia: 16 10 2007 |
@ Slide_Aurea
Rozbiłeś mnie swoją niekompetencją |
Taaa... widze, że nikt nie jest w stanie rozpoznać ironi... zobaczcie jak napisałem film w poście... specjalnie wrzuciłem w cudzysłów... no i jeszcze powód edycji poprzedniego posta by się przydało przeczytać... "rozmowa z chakjerem"
Miało być funny, ale widać, że się nie znacie na żartach :confused: Aaa i przy okazji, nie otwierałem tego pliku.. |
Cytuj:
Ah, bo wiesz, zarty bywaja z reguly smieszne;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |