Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Xtremello 14-10-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 1694003)
i z czego sie cieszysz kretynie skonczony, ty masz najgorsza opinie na tym serwie nie dosc ze jestes nubem to jeszcze glupszy niz worek z gwozdziami zrobili na mamuxa mass loga bylo ich 20+ online, i ty nadal tam expiles
z tego co mi kumple mowili to pisali do ciebie ze ida po ciebie a ty "nic mi nie zrobia mam nuba na mostku" a pozniej "kurde jakis nub mnie leje" zamiast x loga tam zajebac lub isc do bagien, byc wogle na vt( no bo po co, mowil ziomek ze wogle go nie bylo) i powiedziec ze masz taki problem, stanalbys se tam i by cie z bagna wyuhali przy x logu
wogle jak dla takiego noba jak ty mogli dac vento chyba tylko z litosci albo dla zabawy, jak ty jedyne jak morzesz pomoc to "robic za pota" albo "sztuczny tlum" bo ty nic nie potrafisz xd
inna sprawa ze lizesz dupe komu morzesz by tylko grac, na poczatku byles z old fagiem pozniej z rikserami a teraz znow z old fagiem i inmates zal
wyzywales fagowcow jak przegrywali a teraz znow im lizesz dupy

stary a ty wiesz wogle o tym ze jak wygracie nawet te wojne to bedziesz hunted za to wszystko co robiles przed tą nową wojną co jest teraz?

w skrucie takiego noba jak ty na tym lvlu drugiego nie ma na aurei
na twoim miejscu bym tego hara zrokowal lub sprzedal bo ma gorsza reputacje niz 8lvl z carlin

sry za bledy ale sie spieszylem bo lece w kime
Pozdro dla elom tika aka d lair_/

Ta , kurwa kretyn to Ty kurwa.

A Ty kurwa duzo potrafisz ? Jak jestes tkai mądry to się kurwa ujawnij a nie , też bym Ci blędy powytykał.
Elo.

wazna_sprawa 14-10-2007 22:11

@wszyscy komentujacy wyglad Adde'a

jestescie zakompleksionymi gnojkami. komentujecie jego wyglad, kazdy wyglada jak wyglada, pewnie wiekszosc z was wyglada gorzej od niego i boi sie uploadnac swoje 'kozackie' foty jestescie smieszni, on przynajmniej sra na takich jak wy i dodaje foty

DemonstaR 14-10-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wazna_sprawa (Post 1695448)

jestescie zakompleksionymi gnojkami. komentujecie jego wyglad, kazdy wyglada jak wyglada, pewnie wiekszosc z was wyglada gorzej od niego i boi sie uploadnac swoje 'kozackie' foty jestescie smieszni, on przynajmniej sra na takich jak wy i dodaje foty

Aha tralalalalalaaaa

Pall_Mall 14-10-2007 23:04

Cytuj:

Masz kozacki podpis

kidler 14-10-2007 23:36

Cytuj:

Fak! (:

http://www.fotka.pl/profil/kidlerek/

Hanys777 15-10-2007 00:00

Cytuj:

Mowiac szczerze to za bardzo nikt z nas nie komentowal jego wygladu.
Ale znalazl sie obronca ucisnionych i bedzie smuty pieprzyl.

Markdevire 15-10-2007 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys777 (Post 1695706)
Mowiac szczerze to za bardzo nikt z nas nie komentowal jego wygladu.
Ale znalazl sie obronca ucisnionych i bedzie smuty pieprzyl.

No troche racji to on ma :o?

Sesef 15-10-2007 08:28

Cytuj:

Tak jestem zakompleksiony, bo w*****a mnie jego rasizm i całe pojęcie o Polakach itp.

DON'T WORRY, DON'T CRY TAKE PIJAMA FLY & DIE.

Hanys777 15-10-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1695873)
Tak jestem zakompleksiony, bo w*****a mnie jego rasizm i całe pojęcie o Polakach itp.

DON'T WORRY, DON'T CRY TAKE PIJAMA FLY & DIE.

Tego argumentu juz nikt chyba nie podwazy :):)

Raga 15-10-2007 17:04

Drogie kolezanki i koledzy . Mam pytanie ktore nurtuje mnie od dobrych 2 minut : Czy nie orientuje sie ktos czy boss np : Demodras / Horned Fox / Tiq Revenge albo jakikolwiek inny moze respic sie jedynie po ss czy kiedy mu sie zywnie podoba i cipy go wyczaruja?

Indoor 15-10-2007 17:59

Cytuj:

W ogóle co Ty tu robisz ?
Weź wyjdź, zjedź do boxu i się uspokój.

@kidler
Najs.

Hasah 15-10-2007 18:34

Cytuj:

Jakbys przeczytal pierwsze 300 stron(:P) to bys widzial, ze duza czesc z nas dala tu swoje fotki. Jam jest dojasnejanielki.fotka.pl, mozecie mnie zbrechtac.

@Issytarus
Tym razem jestem po stronie Eloma. Jak ci sie cos nie podoba to smigaj na porzeczki.

/Gotic.

Maxoo 15-10-2007 18:44

Więc panie inteligenty(?) wazna_sprawa, pokaż mi gdzie tu ktoś komentował jego wyglad śmiejac sie? Bo ja tego nie zauwazylem. popraw mnie jesli sie myle :]

Slide_Aurea 15-10-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raga (Post 1696223)
Drogie kolezanki i koledzy . Mam pytanie ktore nurtuje mnie od dobrych 2 minut : Czy nie orientuje sie ktos czy boss np : Demodras / Horned Fox / Tiq Revenge albo jakikolwiek inny moze respic sie jedynie po ss czy kiedy mu sie zywnie podoba i cipy go wyczaruja?

Respią się w dowolnym momencie =) (Cipy go nie czarują.... ;pp)

Raga 15-10-2007 21:11

No chyba same sie gamonie nie rodza : ( ktos to kontroluje .
No co za mondziole moj misterny plan spalil na panewce : (

Czy jestes tego pewien? : /

Kto wygra dzisiejsza openke : Donaldy czy Kwasniewskie ??

Moj typ to !!! 1 !!!

Chomsky_91 15-10-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 1694003)
i z czego sie cieszysz kretynie skonczony, ty masz najgorsza opinie na tym serwie nie dosc ze jestes nubem to jeszcze glupszy niz worek z gwozdziami zrobili na mamuxa mass loga bylo ich 20+ online, i ty nadal tam expiles
z tego co mi kumple mowili to pisali do ciebie ze ida po ciebie a ty "nic mi nie zrobia mam nuba na mostku" a pozniej "kurde jakis nub mnie leje" zamiast x loga tam zajebac lub isc do bagien, byc wogle na vt( no bo po co, mowil ziomek ze wogle go nie bylo) i powiedziec ze masz taki problem, stanalbys se tam i by cie z bagna wyuhali przy x logu
wogle jak dla takiego noba jak ty mogli dac vento chyba tylko z litosci albo dla zabawy, jak ty jedyne jak morzesz pomoc to "robic za pota" albo "sztuczny tlum" bo ty nic nie potrafisz xd
inna sprawa ze lizesz dupe komu morzesz by tylko grac, na poczatku byles z old fagiem pozniej z rikserami a teraz znow z old fagiem i inmates zal
wyzywales fagowcow jak przegrywali a teraz znow im lizesz dupy

stary a ty wiesz wogle o tym ze jak wygracie nawet te wojne to bedziesz hunted za to wszystko co robiles przed tą nową wojną co jest teraz?

w skrucie takiego noba jak ty na tym lvlu drugiego nie ma na aurei
na twoim miejscu bym tego hara zrokowal lub sprzedal bo ma gorsza reputacje niz 8lvl z carlin

sry za bledy ale sie spieszylem bo lece w kime
Pozdro dla elom tika aka d lair_/

Powiem krótko. Zal mi cie nie odzywaj sie. Na Mamuxa nie bylo massloga... Bylo tam zaledwie 4 osoby bo stalem an tym boat. Poszli ubic go w 2 bo zrobil x loga, choc pisalem mu zeby wracal bo tylko 4 osoby sa ;( neistety nei posluchal :(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raga (Post 1696708)
No co za mondziole moj misterny plan spalil na panewce : (

Czy jestes tego pewien? : /

Kto wygra dzisiejsza openke : Donaldy czy Kwasniewskie ??

Moj typ to !!! 1 !!!

Aaa tam ;p to eni wazne bo i tak PiS wygra wybory :)

Edit.

Kidler fajna ciupaga :) evul

Sesef 15-10-2007 22:32

Cytuj:

Owszem odpowiednia funkcja c++ to kontroluje:)

shaiboos 15-10-2007 22:35

Cytuj:

Owszem odpowiednia funkcja c++ to kontroluje
czyt. - jest to zaprogramowane zdarzenie losowe

Slide_Aurea 15-10-2007 22:42

Cytuj:

Pwned....

Wstaje sobie rano taki Cipek i mówi, "aha, to dziś wyśle Orsha na Auree, może Raga glebnie..."

Hanys777 15-10-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1696927)
Pwned....

Wstaje sobie rano taki Cipek i mówi, "aha, to dziś wyśle Orsha na Auree, może Raga glebnie..."

Ale sie usmialem :D:D8o8o

shaiboos 15-10-2007 23:10

coś sie działo w Venore ? na boacie było dużo ludzi, jakies nooby ale nie tylko

Flimon 15-10-2007 23:14

Działo sie [CHAR]Wayon Gotin[/CHAR] pwn3d by Noob chars xd

Hasah 15-10-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys777 (Post 1696983)
Ale sie usmialem :D:D8o8o

zal. co nie zmeinia faktu ze Cie LoFfCiAm I KoFfFcIaM :* MoJ Ty SlItAsNy SlItOlCiU KrEjZoLcIu xDDDDDDDD ZrOb FoTqE DaM Ci MaXiCzQa DaM KoMcIa I WySlE ZpaRo :**

@EDIT

16:26 Isaris [123]:jag blir så trött på dig, här sitter jag med migrän och försöker hålla ihop vårat kärleks lsöa förhållande, FÖR BARNENS SKULL! Betyder inte jag nått för dig?? Tänk tvågånger innan du pratar!

;o

Slide_Aurea 15-10-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 1697017)
@EDIT

16:26 Isaris [123]:jag blir så trött på dig, här sitter jag med migrän och försöker hålla ihop vårat kärleks lsöa förhållande, FÖR BARNENS SKULL! Betyder inte jag nått för dig?? Tänk tvågånger innan du pratar!

;o

Adde powiedział Ci czego w spodniach szukal na zdjęciu? ;o

Chomsky_91 15-10-2007 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1697033)
Adde powiedział Ci czego w spodniach szukal na zdjęciu? ;o

Adde gra na Rikserze ;p na Isarisie gra jego rl :)

Flimon 16-10-2007 00:33

Elo ziutki to znowu ja flimon , flimon najebaniec.
Wiec tego dzisiejszego pieknego wieczora wpadlem na maly pomysl , co myslicie o tym zeby zrobic cos typu "Aurea RL Life pictures Thread?" w tym temacie kazda osoba by mogla hostnac góra 2 swoje zdjecia. Wtedy bysmy wiedzieli jakie mordki siedza na tym forum i oczywiscie jakie mordki mamy na swojej aurei xD
No sami wiecie , takie buty w ten desek...

Ok powiedzcie co o tym myslicie a ja ide sobie walne z butli , bo troszke dymku w płucach nie zaszkodzi co nie?

Cieplusie papatki :*

Indoor 16-10-2007 02:06

Piłeś coś / bakando jakieś przed tym postem ?

Hanys777 16-10-2007 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flimon (Post 1697188)
Wiec tego dzisiejszego pieknego wieczora wpadlem na maly pomysl , co myslicie o tym zeby zrobic cos typu "Aurea RL Life pictures Thread?" w tym temacie kazda osoba by mogla hostnac góra 2 swoje zdjecia. Wtedy bysmy wiedzieli jakie mordki siedza na tym forum i oczywiscie jakie mordki mamy na swojej aurei xD

Ok powiedzcie co o tym myslicie a ja ide sobie walne z butli , bo troszke dymku w płucach nie zaszkodzi co nie?

Tylko pozazdroscic :*
Larusiwo nie mozemy byc gorsi xD

@Hasah
Ach ty moj krejzolu =*
Napisal bys czasem dziwko a nie tylko na forum B)

DemonstaR 16-10-2007 11:25

@Flimon

http://s45.photobucket.com/albums/f62/AureaRl/?start=60

troche stare ale jare ;s

Slide_Aurea 16-10-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DemonstaR (Post 1697375)

Jemu chodzi chyba tylko o ludzi z forum =) A jeśli nie, to nawet przydałoby to się aktualizować.... ;D

Flimon 16-10-2007 13:27

No mialem na mysli zrobienie czegos takiego na naszych wydarzeniach z Aurei :P tzn nie musza byc tylko forumowicze bo mozecie tez np wystawic zdjecia graczy ale oczywiscie PRAWDZIWE , i najlepiej jakies nowsze a nie te adde pyjama style 5 years ago :P

:eek:

-Edek

Markdevire 16-10-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flimon (Post 1697421)
No mialem na mysli zrobienie czegos takiego na naszych wydarzeniach z Aurei :P tzn nie musza byc tylko forumowicze bo mozecie tez np wystawic zdjecia graczy ale oczywiscie PRAWDZIWE , i najlepiej jakies nowsze a nie te adde pyjama style 5 years ago :P

:eek:

-Edek

No to twórz że pan ten temat ;d

Kakalaka222 16-10-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys777 (Post 1697290)
Larusiwo nie mozemy byc gorsi xD

Nie będziemy, poczekaj na weekend! xD

Slide_Aurea 16-10-2007 16:49

@UP: noo, genialne człowieku!! Odpaliłem na kompie, ale chyba nie działa... czemu?

Edit: No też ściągnąłem i mi "film" nie działa.. klikam 2 razy na to okienko (olol2.66*****) i nic... loguje się potem na chara, może się "film" odpali i nadal nie działa =(( Czemu? :D

Keleris 16-10-2007 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1697678)
@UP: noo, genialne człowieku!! Odpaliłem na kompie, ale chyba nie działa... czemu?

yours account has been hacked :(

Hasah 16-10-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flimon (Post 1697188)

yy..

@Slide
Nie, skopiowalem z czyjegos komenta;]

@ Hanys
Oj, bo moja dziewczko zawsze na niewidoku siedzisz;-)

NaTA90 16-10-2007 20:09

@Slide_Aurea
nie dziw sie ze filmik Ci nie pojdzie jak ten plik mial rozszerzenie *****
Zobacz sobie na date zrobienia konta

Byszuu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 10 2007

Neez 16-10-2007 20:29

@ Slide_Aurea

Rozbiłeś mnie swoją niekompetencją

Slide_Aurea 16-10-2007 20:58

Taaa... widze, że nikt nie jest w stanie rozpoznać ironi... zobaczcie jak napisałem film w poście... specjalnie wrzuciłem w cudzysłów... no i jeszcze powód edycji poprzedniego posta by się przydało przeczytać... "rozmowa z chakjerem"

Miało być funny, ale widać, że się nie znacie na żartach :confused:

Aaa i przy okazji, nie otwierałem tego pliku..

Hasah 16-10-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1698154)

Miało być funny, ale widać, że się nie znacie na żartach :confused:

Ah, bo wiesz, zarty bywaja z reguly smieszne;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45.