![]() |
jordi wypije za twoje zdrowie sto lat
|
|
Nie dosc ze jestes fajny to jeszcze z no - pvp...
nie wiem jak to mozliwe ze wszystkie gilidie na no - pvp maja taka nazwe jakby walczyły o zycie i smierc z silami ciemnosci, a podczas expienia na bocie z potworów lała się krew.. czyste pozerstwo. nazwa sugeruje ze roz*******acie serwer od 10 lat i wygrywacie kazda wojne i jestescie hardkorami ktorzy nie boją sie czarnych kotów. @ ketoprom (http://img146.imageshack.us/img146/8071/71525562.jpg) sprzedaj tego chara w pizdu i kup jakiegos anonimowego MSa na elysii :) |
Hhahahahhahaha
|
Cytuj:
|
|
will wi make it HAHAHA
kalectwo |
co to za noby
|
Cytuj:
|
krzywda....
|
Cytuj:
I po co mi to? :D |
no juz lepiej na guardi
jb |
Cytuj:
@edit wybiera się ktoś na Armina do Poznania 22 sierpnia?? |
|
Cytuj:
@ trol jaki to ma zwiazek z grybym? tam jakiegos 170 palka zajebali wiec ocb |
no duzy bo to byl jego ziom i pisal zeby go nie bic a oni to w dupie mieli ;d i troche zal mi go tyle lizania dupy i tylko lvl ma nawet ziomka nie moze obronic
|
Cytuj:
widac ze jestes leszczem bez obrazy bo zawsze jak juz kogos lejesz to chcesz widziec jego deske niema to znaczenia czy to kumpel kolegi co to ma byc "kumpel kolegi?"a na marginesie to szkoda xihi ale cuz dawno nikogo nie zabili a reason sam sie nasunol |
a co to elyris walczył dla jakiegoś xihiliania? xiilian to jakiś pionek i nie daje mu wyższej rangi to że jest kumplem grybasa
|
Siema Zetrol _/
|
Elo Tarzan
|
Cześc Zetrax, Cześć Tarzanos.
@edit http://gry.onet.pl/2013132,,World_of...wiadomosc.html podobno czipsy są zazdrosne i zrobią serial o tibii. |
a juz myslalem ze eneris temat zadusiles;pp
|
nie kumam?
|
krejzi trolu z forum chodz grac na elysie <3
|
wlasnie krejzi, stara szkola nowa szkola czuj sie zaproszony, film o tibii hflkashf
|
kafes ty jak coś dojebiesz to płakać się chce bo nie zawsze wychodzi jak powinno ;(;(
wiesz chyba o co chodzi :confused: gratulacje dla ciebie i tego ryja grybego - wywalczyliście w chuj duże poważanie u szedów :) pozazdrościć... to już ja miałem większe możliwości u hichama gadając z nim raz w tygodniu na msn niż wy przez tyle lat :) |
no wiem ze mi zazdroscisz
gadales z hichamem na msn? RESPEKT... bo wiesz ja znim nigdy nie gadalem nawet go na msn nie mam :( aha no za bardzo to nie wiem o co ci chodzi moze mnie oswiecisz |
chyba oto ze zabili ziomka grubego xilihijana
|
nawet jesli to co w zwiazku z tym ? chcecie cos udowodnic czy jak
i co do tego xiliajna to nie wiem czy jeden z drugim zauwazyles ale rządy sie zmienily, jakby zaatakowal hichama to napewno by go nie zajebali, a ze to byl elyris to juz zupelnie inna bajka |
kafes nie pisz tak duzo bo ludzie pomysla ze cie obchodzi co gadaja polaczki na forumje <3
|
im wiecej czytaja tym wiecej sie naucza =] forum to dla nich taka skarbnica wiedzy he-he-he
|
polaczki heh :swe::swe::swe:
|
fajna flaga jak JOM zrobiles
|
Cytuj:
|
": swe :" o tak :D
|
lol ja wam muwie polaczki myślom że jak im chiham dał fridum za fri to oni mogom wszytko tera.
|
@Eneris
nie wyszedl ci ten zarcik @Zetrax Za disuj @Krejzi zyjesz ?? @Gonzo pedale co z toba ? |
ble komuchy ze wschodu same ble :baby:
|
a ja właśnie wróciłem z lublina i czuje sie fajny <cfffaaniak>
eneris ładny macie deptak lul ;d |
@Trol
To nie był żarcik, tylko komentarz do tego co się dzieje na elysii. @Tekila a Dziękuje :P a w Lublinie służbowo czy w ramach wolnego czasu byłeś? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |