![]() |
Cytuj:
|
Ja jestem!
|
Cytuj:
|
I koniec kur.. wakacji ;/
|
Haha! Do szkoły Andrzejku! Nie ma przebacz! haha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
arcano vampire
Oct 01 2009, 14:15:45 CEST Killed at Level 172 by Arcano Vampire and a grim reaper. HAHAHAA TEN TYP MNIE ZADZIWIA:cup::cup::cup: brandon peich Oct 01 2009, 19:18:31 CEST Killed at Level 97 by Nirek Devilek and Skunabaki.] HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH "MAM KUMPLI WE FLOW" |
@UP
Jestes zjebem genetycznym bez mozgu - SIGNED !!!!!!!!!!!!11111oneoneoneonaoneonoa |
Cytuj:
stara cie zjebała? lamus:baby::baby: |
Cytuj:
I dalej to podtrzymuje :) , ale z rozumem Kury(nirka) i Wanka (Evanne,Skunabaki) tak sie konczy zabawa pod dp :D --- kamba dodał 0 minut i 43 sekund póĽniej --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zyga podaj mi swoje gg
|
Ja pierdole znowu jakie¶ gówno na kompa ¶ci±gn±łem XD
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2757030 |
Co tu takie pustki :( ?
|
|
BRANDOM PECH
[quote=kamba;2658666]I dalej to podtrzymuje :) , ale z rozumem Kury(nirka) i Wanka (Evanne,Skunabaki) tak sie konczy zabawa pod dp :D FAJNYCH MASZ TYCH PRZYJACIÓŁ W GUILDI;);););) Oct 05 2009, 15:41:50 CEST Killed at Level 98 by Don Salivo and Gwean Saton. |
Cytuj:
|
[quote=asus597;2661014]BRANDOM PECH
Cytuj:
Pierdolniecie jednego Ue w tej samej sekundzie konczy sie dla mnie tak jak wyzej , a ze nie siedzieli na jednym kanale to Padłem i tak samo miala sie Historia z kura i wankiem ale co ja sie wam bede tlumaczył BIJAAAA MNIEEEEE ;D --- kamba dodał 0 minut i 44 sekund póĽniej --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Mlecz@k;2661076]
Cytuj:
--- kamba dodał 0 minut i 55 sekund póĽniej --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kamba, jestem kim¶, kim chciałby¶ być, ale nie możesz, bo jeste¶ za głupi.
Pozdro&poćwicz @Mera: nie wierzysz ? :) |
[quote=kamba;2661143]
Cytuj:
zbiegiem okolicznosci jest twoje narodzenie. Morda psie i won do szeregu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Mera: nie denerwuj mnie bo jeszcze Cię lubię : p |
Cytuj:
i Ty tak samo... |
@Whisper~ napisz mi na priv swoje gg albo poprostu powiedz kiedy bedziesz to pogadamy mam zapytanie/sprawe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajny ten tibiacast :)
|
Przecież już dawno był tibiacast, tylko niewiele osób o tym wiedziało. Pamiętam raz to odpaliłem przez przypadek i pu¶ciłem bota, haha
|
Sprzedam rejra:
08:45 You see an engraved wedding ring. It weighs 0.40 oz. Ak Kozak & Ekox Serilvary forever - married on Jul 1, 2009. Chce kto¶ kupić? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |