![]() |
Uu.. niezle Raynold. Ladna masz pania.
|
śliczna suknia ślubna (pewnie nie jedna o takiej marzy:))) śliczna jak i panna młoda:)
tort wykozaczony:) a w dniu ślubu pełna radość:) Teraz tylko dbać o taką żonkę:) |
Nie pisać tu już komentarzy do tych zdjęć, bo Raynold jeszcze na forum wróci.
|
Jeeej, Ray! Tylko pogratulować... i pozazdrościć : )
Najlepszego na nowej drodze życia xd |
Wszystkiego najlepszego Raynold. ; )
|
Glamri który to ty? Fajnie wyglądacie ;]
|
Ja to ten najwyższy, najczarniejszy i z najdłuższymi włosami. Skrajnie po lewej z emo czarno-białą gitarą. ; ]
|
Cytuj:
W sumie.. Jak mozna Glamriego nie poznac ;P. Wszystkiego najlepszego Raynold na nowej drodze zycia ;). Ladnie razem wygladacie ;). @down Prawie ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No, w końcu oczy mówią same za siebie ;) (pozdro kajteq i Olor ;dd)
|
Cytuj:
Fajny band, też bym chciał takie odblaskowe buty jak ten po prawej ma :<. |
Cytuj:
|
No nic tylko pogratulowac dla Ray~ Wsiego najlepszego na nowej drodze zycia :) Oby ta droga byla trafna i piekna :), bez wybojow ;) .
P.S. Pewnie nie jeden z modkow marzy o takiej chwili ;):D |
Ładne obrączki. : ) A tak na serio, no super, gratulacje. Oby jak najlepiej, Ray!
Glamri, wzrost prawie jak mój szwagier, tylko ty ważysz chyba tyle samo co ja. |
Glamri nie dość, że wysoki, to jeszcze chudy, więc wydaje się jakby miał nawet ponad 2m. Swoją drogą, jakbyś podpakował i trochę "urósł" w szerz, to lepiej by to wszystko wyglądało ;p
|
@Glamri
Długi jak miesiąc a cienki jak wypłata. |
No ja pi*****ę -.- Coście sie tak kurde mojej wagi czepili? ; \ ; < ; P
@Korek: W szerz zacznę rosnąć przed 30-tką i to bardzo ; ) U mnie w rodzinie wszyscy faceci tak mają, że najpierw są chudzi i wysocy, a potem są wysocy i cholernie "dobrze zbudowani" ; P |
@up
chcesz moge Ci oddac z 10kg, bo Tobie sie jednak przyda: D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Panowie up:
Pfff : D Slythia lova tylko mnie ; ] @Down: Jakoś jestem dziwnie spokojny, że nie... ; P |
Cytuj:
@Misza: stfu, wracaj do Mamby. |
Wystarczyloby prawidziwe, porzadne jedzenie (a nie fast foody i slodycze) i silka zeby wyjsc z anoreksji...
|
Anoreksja to choroba, a ja takowej nie posiadam. A na siłownie trzeba mieć czas i chęci. Tego też nie mam. ; ]
|
Coscie sie tak wszyscy przyczepili do mojego Glamriego ;). Oj nieladnie, nieladnie...
Lecz mi on taki odpowiada ;*. Lasooch, Misza, jestescie pewieni, iz spelniacie moje wygorowane wymagania :>? @spider Zapewniam cie, ze Glamri je normalnie, o wiele wiecej ode mnie :P. Chyba czas wstawic jakas fotke.. |
Cytuj:
@down: łoh, mistrz ciętej riposty się odezwał. Ale nie poczułem się trafiony ;< Poćwicz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
eh.. |
Hoom, w przypadku Slythii powinienes uzywac okreslenia dziewczyna a nie czik ;;
|
w/e, i tak wali nerduwa ;;
|
Cytuj:
|
Hoom, ale z czyjej strony? : ]
|
Z obydwu...
|
Cytuj:
|
Dr.Unknown na przyszłość pamietaj - palce ze spustu. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up,
Wpaść - wbić się na chatę, rozwalić wszystko co się rusza, zniszczyć rzeczy nieruchome i zjeść całe jedzenie w kuchni + podwalić trochę srebra/złota/kasy. Ja bym przyjął ich propozycję ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |