Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Jogurtorto 24-12-2006 00:03

Elo Ludziska i gracze tibi xD
Widze same znajome nicki hrhrhr kamikadze nomalnie
xD:)

Poznanski Rycerz 24-12-2006 00:04

...

@gall
A co ma piernik do wiatraka? Zrobie 3 razy wiecej niz ty ...

@rumcio
Ale niab ^^. A bylo 10 % ;/

Jogurtorto 24-12-2006 00:19

,*,
,*•*,
,*•*•*,
"""[ ]"""
Thank you and Meeey Christmas XD

HYHY Jak to mówią święta święta i po świętach
Ale NajlepszegoB)

pawlon 24-12-2006 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1146943)
Istnieją, ale wtedy mozna zbanować nawet całe miasto przypadkiem. =P

no mysle ze ludzie ktorzy znaja sie an rzeczy nie popelniaja takich bledow :p

z wydarzen z galany wlasnie mialem mala walke z zevia, zerovolwe bolt'legend i kims tam jeszcze, zabili mi rl kumpla i drugiego ktory pomscil jego smierc, niestety po pare min walki musialem ustapic zeby uniknac guild war ;/ juz bylo 4 na 1 inni w drodze to nie mialo sensu zwlaszcza ze kumpel retired i mu nie zalezy. niestety random pk znowu gora ;(

Segalczuk 24-12-2006 01:02

Hehe , jestem se na venore d lair a tu nagle atnaz , xees nuskei i te inne smiecie bylo ich hyba z 13 i zaczeli mnie pekowac a ze mam 23 bp uh przy sobie bo na galanie jest war to im zwialem only gz for lithium! a dzisiaj takie cos widze jak kumple napisali 00:58 Atnaz : u free , kocham ta nasza galane , sry za blendy ale mi sie reka trzesie bo asz z venore d lair ucieklem do thais ^^ (5 minut temu to sie zdarzylo) . Gz PA i PG for atnaz ktory nie mugl rozwalic tym swoim teamem 71 lv'a !! yeah!

@down , niedlugo bendzie akcja xD niech se zrobia skula na mnie ja ich zaprowadze w pewne miejsce i zrobi sie mass loga i mass sd i bendzie po klopocie ^^
@pawlon , ohh ehh juz mnie 70% z tych osub przeprosilo ^^ ale i tak zemsta jest slodka;p
@pawlon2x pytaj sie lord oski mag mediv byli ze mna bylo ich od 10-15 i najmiejszy lv to byl 60 ...
atnaz , xees , nuskei , febbul , febb i pare noobow

Jogurtorto 24-12-2006 01:02

hmm widzialem przed 20 minutami ta bande pk scigajaca tharrina ;/
Ehh samowolka na galanie coraz gożej sie dzieje niedlugo gra na tym serweze niebedzie miala sensy
Za gre bedzie trzeba placic lithX( um

pawlon 24-12-2006 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jogurtorto (Post 1147103)
hmm widzialem przed 20 minutami ta bande pk scigajaca tharrina ;/
Ehh samowolka na galanie coraz gożej sie dzieje niedlugo gra na tym serweze niebedzie miala sensy
Za gre bedzie trzeba placic lithX( um

jakby nie to ze keekz sie wlaczyl to by sie to skonczylo regularna walka, on zatrzymal swoich a ja przestalem ich lac, i sie rozeszlismy :p

Segalczuk@
nie jest bezpiecznie pisac tu takie rzeczy wiec lepiej tego wiecej nie rob.

PS: chyba troche przesazdiles, w 13 by CIe dorwali, zwlaszcza na d lair...

Jogurtorto 24-12-2006 01:25

Pawlon
Pwenie masz racie ale jesli co tu robic jesli taki przykladowy
Levandero wczoraj napisal do mojego kumpla
"you atac levance" gdzie kumpel sie dopiero zalogowal i on mu wpiera ze 5 minut temu hcial go zabic noto neiwme ja twierdze ze z niekturymi z lithum nieda se normalnie gadac.Przez to stracilem juz 1 postac ktura cenilem mialem kolegów itp a tu nagle cya galana "glupim pomyslem bylo dolanczanie do woiny na 55 lvl kamikadze"
hyhy
:P

Rumcio 24-12-2006 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 1147101)
Hehe , jestem se na venore d lair a tu nagle atnaz , xees nuskei i te inne smiecie bylo ich hyba z 13 i zaczeli mnie pekowac a ze mam 23 bp uh przy sobie bo na galanie jest war to im zwialem only gz for lithium! a dzisiaj takie cos widze jak kumple napisali 00:58 Atnaz : u free , kocham ta nasza galane , sry za blendy ale mi sie reka trzesie bo asz z venore d lair ucieklem do thais ^^ (5 minut temu to sie zdarzylo) . Gz PA i PG for atnaz ktory nie mugl rozwalic tym swoim teamem 71 lv'a !! yeah!

@down , niedlugo bendzie akcja xD niech se zrobia skula na mnie ja ich zaprowadze w pewne miejsce i zrobi sie mass loga i mass sd i bendzie po klopocie ^^
@pawlon , ohh ehh juz mnie 70% z tych osub przeprosilo ^^ ale i tak zemsta jest slodka;p
@pawlon2x pytaj sie lord oski mag mediv byli ze mna bylo ich od 10-15 i najmiejszy lv to byl 60 ...
atnaz , xees , nuskei , febbul , febb i pare noobow

dzieki ze mowisz : )

Pozdro >hahaa<

Dzumior 24-12-2006 11:03

Pawlon czekaj na mnie ja wracam powoli jestem neutral wbije 80 i sie pobawie z wami tylko nie chce znowu solo rivenn+camuh z okazji swiat mogli by kur.. wlaczyc no-pvp xD

Arkuss 24-12-2006 11:31

Długo nie śledziłem tego forum i dobrze zrobiłem, bo grupa idiotów sie powiększa.... Ponieważ są święta życze wszystkim normalnym użytkownikom tego forum żeby Ci idioci znikli....:evul:

pozdro

Jogurtorto 24-12-2006 11:46

ludzie masakra czy ta woina jest warta świeczki ????
Kazdy kazdego gania ciekaw jestem kiedy sie to wam znudzi albo tym co przegrywaja ;/
Jedyne co wynioslem z woiny to przekonanie że wiecej niehce czegos takiego Moglem zrobic to jak szakal edek neytral i pewnie teraz bym mial z 70 lvl a tu tylko z depo wylaziktos od Mafersów albo jakis kto niby jest z nimi i odrazu pare 50lvl od litkum z cudlesnoze na czele tyra go za free jakby niepatrzyl to dobra strategia na wykonczenie rzeciwnika ale jesli wykonczycie all to na galanie niebedzie zabawy :( .
Zostana sami szwedzi i paru polaków któzy sa z nimi i co za tym idzie nudny serwer albo obcia ze szweda cos odwali i wybija reszte polaków ;(

W nowym roku zycze Wam ognia w kroku rwania dupek gdzieś na boku bys w sobote i w niedziele topił ptaszka w innym ciele.Pozdro

Jogurtorto 24-12-2006 12:02

Códowny poczatek dnia xd
12:01 You advanced in sword fighting. <78>:p

Adelaoo 24-12-2006 12:30

@Rumcio pisales z miesiac temu ze juz nic wiecej na galanie nie mosisz zrobic poniewaz wbiles 115 lvl, a znow zaczoles grac co sie stalo ? :o

Morbom 24-12-2006 12:39

z wydarzeń
Aylitha wbił 8 mlvl :>
Dwin Vestieri 100 lvl

12:50 Rumcio [119]: Sell PROTECTION FOR 40 BAGS !

aragorn uczciwy 24-12-2006 12:42

@ktos tam napisal co ma piernik do wiatraka:
Tyle smao liter xD

@
40% osob z galany to nooby
40% to PK
20% Retired

Heh jak ktos se robi chara na galanie to chyba tlyko po to zeby pocwiczyc pvp xD

Jogurtorto 24-12-2006 13:13

HAHAHAH zgadzam sie z aragornem fakt na galanie to tylko pvp ostatnio xD

Arkuss 24-12-2006 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jogurtorto (Post 1147597)
Códowny poczatek dnia xd
12:01 You advanced in sword fighting. <78>:p

"Códownie" by było jakbys sie troche ortografii pouczył przez przerwe świąteczną i prosze nie tłumacz ze masz jakomkolwiek z dysfunkcji mózgowych, bo każdą da sie wyleczyc, trzeba tylko chcieć...

P.S. Jak dobrze zliczyłem zrobiło nam sie około 100 osób ktore maja 3 cyfrowy lvl :) czyli nie jest tak zle z ta Galaną, rośnie w siłe!

aragorn uczciwy 24-12-2006 14:40

Arkus jak sie tak wszytskiego czepiasz to sie mowi trzy cyfrowy level a nie trzy liczbowy...

Jogurtorto 24-12-2006 15:57

Arkus kazdy pisze jak umie ja sie ciebie nieczepiam wiec wyluzuj albo niepisz na forum 8o

sliver 24-12-2006 18:18

sie nie dziwie, ze koles sie czepia bo tego sie nie da czytac... jeden tutaj pacjent juz nawet niku nie pamietam w kazdym zdaniu 5 beldow i to takich, ktorych dzieci w 3 klasie podstawowki ucza.. opamietajcie sie ludzie bo to az zal. bledy typu "woIna" jeszcze sie da przezyc ale raza strasznie w oczy..

tak poza tematem zycze wszystkim uzytkownika tego forum zdrowych, wesolych i pogodnych swiat Bozego Narodzenia, usmiechu na codzien oraz szczescia i pomyslnosci w prawdziwym zyciu.

Arkuss 24-12-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1147953)
Arkus jak sie tak wszytskiego czepiasz to sie mowi trzy cyfrowy level a nie trzy liczbowy...

Dziekuje za uwage ;) poprawiłem, mój błąd!

@Jogurtorto
hyhy... żeby korzystac z forum trzeba umieć pisać chociaż w sposób zrozumiały dla innych, a sam widzisz jak to u Ciebie wygląda... sam nie jestem wielkim specjalistą w ortografii itp. ale próbuje używać słów które potrafie napisać poprawnie... wystarczy poczytać coś wiecej niz tylko "historie Tibii" o ile ją w ogóle przeczytałeś ;)

Jogurtorto 25-12-2006 09:52

To od dziś wezme lekcje ortografi I sie poucze ale nieiwem już pare razy tego próbowalem i wszystko spalilo na panewce

Yuge 25-12-2006 15:31

Yugekomi - Dec 25 2006, 15:14:35 CET Killed at Level 85 by Folxs
and by Camuh <--- Owned :D

Kenseji 25-12-2006 15:37

there'll be more:baby:

Cataclism 25-12-2006 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji (Post 1149676)
there'll be more:baby:

wOOt ? XD omigut

Kenseji 25-12-2006 17:56

cachero is mine rl brother he kill yu

Edit

a tak w ogole to na galanie nic sie nie dzieje : (

Rumcio 25-12-2006 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1147664)
@Rumcio pisales z miesiac temu ze juz nic wiecej na galanie nie mosisz zrobic poniewaz wbiles 115 lvl, a znow zaczoles grac co sie stalo ? :o

a co zazdroscisz ze moge wyjsc z dp a Ty nie? :0
Poprostu wygralismy wojne ,wiec stwierdzialem ze wbije jescze troszke.
Duzo osob wyprzedzilo mnie przez wojne musze nadrobic straty :)
hmmm Aylitha wbil 8 mlv? chyba Ci cos soe pomylilo z tego co wiem ma 6%:)
chyba ze wypil pod dp doooozo manasow a raczej kasy na to niema...
ale itak go kocham jak nikogo (w grze)xD

Pozdro...

dressu 25-12-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1150234)

Pozdro...

muahauahauah wydalo sie ! w czasie wojny mowiles ze nie masz zamiaru wiecej lvl wbijac ze to ci wystarcza a jak skonczyla sie wojna to znow zaczales expic ...czyli po prostu jak kazdy Polak (bez obrazy) bales sie o strate swojego chara i swojego lvla mUAHAUAHAUAHAU

Adelaoo 25-12-2006 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1150234)

Pozdro...

Moje pytanie bylo pytajace bez grosza zlosliwosci, wiec nie rozumie dlaczego u Ciebie jest odrazu tyle gniewu. Ale opowiem Ci na pytanie, nie gram wiec Ci nie zazdroszcze bo gdyby tak bylo splacil bym sie ;)

Kenseji 25-12-2006 22:23

to co było nazywasz wojną?
to bylo raczej masowe uciekanie z pola bitwy,co najlepiej odzwierciedlają fragi.
Wojna z konda,grudgiie i lovize nadal trwa,tyle ze konda jest retired.

pawlon 25-12-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji (Post 1150669)
to co było nazywasz wojną?
to bylo raczej masowe uciekanie z pola bitwy,co najlepiej odzwierciedlają fragi.
Wojna z konda,grudgiie i lovize nadal trwa,tyle ze konda jest retired.

hmm, ja to nazywam wojna, ze poki nam sie chcialo grac, nikt z HWL nie byl w stanie isc na expa, i bal sie tego. nie wierzysz? spytaj sie ich :D albo poczytaj to forum ze 30 stron wczesniej. a ze niektorym przestalo zalezec to to sie zmienilo :p

Rumcio 26-12-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 1150289)
muahauahauah wydalo sie ! w czasie wojny mowiles ze nie masz zamiaru wiecej lvl wbijac ze to ci wystarcza a jak skonczyla sie wojna to znow zaczales expic ...czyli po prostu jak kazdy Polak (bez obrazy) bales sie o strate swojego chara i swojego lvla mUAHAUAHAUAHAU

lol ... wojna sie nieskonczyla... o chara sie nie boje nie musialem wchodzic do wojny mogłem zostac i wbijac zasrany lv i juz bym mial 135... wiec niemow mi ze boje sie o swojego chara bo doszedlem do Hwl gdy nikt niewierzyl ,ze wygraja.
Doszedłem do swoich kumpli chodz nie musialem. Walczyłem jak umialem chodz pewnie zaraz ktos powie ze jestem słaby itp. ale nieprzejme sie tym tak jak Ty bo zrobilem to co uwazam za słuszne i nierzałuje tego i nierzałowalbym gdybysmy przegrali. WIec odpierd** się.

Co do kondy. od jego smierci lognol sie z 3 -4 razy boi sie walczyc chodz niema juz nic do stracenia no ale jego sprawa...Woli miec ten swoj 175 lv i byc najlepszym. Chodz napewno chetnie by sobie poexpil ... zreszta Lovize tez...

Pozdro...

pawlon 26-12-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1150896)
lol ... wojna sie nieskonczyla... o chara sie nie boje nie musialem wchodzic do wojny mogłem zostac i wbijac zasrany lv i juz bym mial 135... wiec niemow mi ze boje sie o swojego chara bo doszedlem do Hwl gdy nikt niewierzyl ,ze wygraja.
Doszedłem do swoich kumpli chodz nie musialem. Walczyłem jak umialem chodz pewnie zaraz ktos powie ze jestem słaby itp. ale nieprzejme sie tym tak jak Ty bo zrobilem to co uwazam za słuszne i nierzałuje tego i nierzałowalbym gdybysmy przegrali. WIec odpierd** się.

Co do kondy. od jego smierci lognol sie z 3 -4 razy boi sie walczyc chodz niema juz nic do stracenia no ale jego sprawa...Woli miec ten swoj 175 lv i byc najlepszym. Chodz napewno chetnie by sobie poexpil ... zreszta Lovize tez...

Pozdro...

"nie chcem ale muszem" na to odpisac :D
rumcio co do wojny... musiales do niej dojsc, bo po tym jak napadliscie nas na d lair, bylo jasno powiedziane, przeze mnie jako vice leadera relictus + pare innych osob, ze Ty i anevarix macie hunta. i nie miales wyboru, wieczne stanie w dp badz tez wojna + HWL wtedy nie przegrywalo, to oni expili a my musielismy robic sneake attacki :D i nie sprzeczaj sie bo na 99% mam saved convo z Toba :D

Rumcio 26-12-2006 00:42

tak ale moglem odrazu sie splacic za niska sume xD pamietam jescze smsa do krupnika pisales czy cos : D <heh wiedzialem ze to napiszesz jak zobaczylem ze jestes na forum> XD

ale nikt nie mysalel ze hwl wygra tak mi sie wydaje... sam w ta wątpilem .... a w d lair nikogo nie bilem pamietam to jak dzis spie sobie telefon nagle kuczer w trapie d lair odrazu wbilem na pc i tam polecialem wkoncu to moj najlepszy kumpel....
ide spac. xD

Pozdro

pawlon 26-12-2006 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1150919)
tak ale moglem odrazu sie splacic za niska sume xD pamietam jescze smsa do krupnika pisales czy cos : D <heh wiedzialem ze to napiszesz jak zobaczylem ze jestes na forum> XD

ale nikt nie mysalel ze hwl wygra tak mi sie wydaje... sam w ta wątpilem .... a w d lair nikogo nie bilem pamietam to jak dzis spie sobie telefon nagle kuczer w trapie d lair odrazu wbilem na pc i tam polecialem wkoncu to moj najlepszy kumpel....
ide spac. xD

Pozdro

no nie biles, bo nasz noob char blokowal przejscie magic walle, tylko anevarixowi sie udalo przejsc i mnie zaatakwoac bo zostale najdluzej, ale i tak sie mu wymknalemi dalem loga... co do tego czy HWL wygra, oni od poczatku byli grupa kumpli, i to dzieki temu wygrali, a my bylismy zbieranina losowych ludzi walczacych z roznych powodow, dla niektorych wojna to nie byla walka, dla nich wojna = retired :(

payment wysoki nie byl to fakt, ale wiesz tutaj tez wchodzi sprawa przyznania sie do bladu badz do porazki, a to jest zawsze najciezsze... sam cos o tym wiem ;)

pozdro, ide jakis film obejrzec a potem lulu ;)

Dzumior 26-12-2006 01:13

Pawlon ty jak cos powiesz to zal mi dupe sciska ide po Browara xD
Pamietam to jak dzis Hwl 1 miesiac wakacji nic nie robilo my expilsimy konda i oen cya baby Hwl zaczelo atakowac moja opcjia 1 aby wygrac wojne kazdemu musi zalerzec na grze itd a nie reitred albo gram aby pograc i pobic sie dobrze moge nawalac glowa w sciane na to samo wyjdzie przynajmniej klawiatury nie rozjebie jak padne xD bo juz 2 wymienialem jak mnie camuh i rivenn ujebali ctrl+enter i spacja sie rozjebala a Vobisa rzeczy nie sa tanie ;)
Czasem nawet zatyka mnie patrzac co sie dzieje brak slow juz nie mowie aby przelknac sline bo to nie idzie..... takie cuda tu sie dzieja jeszcze smial bym sie jakby za 3-4 miechy guildie 40-50 lvl przejely server xD

Dzumior 26-12-2006 01:22

Jeszcze Pozwole sobie porownac tibie do rl nie kapuje np zmian polak idzie do Swedow czy innej guildi opuszcza swoja
Tak jakbym ja Oposcil Widzew i poszedl do Lks Jako Zawodnik i jako Kibic
1.W Rl wpierdol bym taki dostal ze n/c
2.1 Klub 1 Miasto Widzew Lodz
3.Loaylnosc
4.Moje zdanie o osobach ktore sa w Hwl to Frajerzy poniektorzy jedyna osoba ktora rozumiem to Aylitha po Shakowaniu Boltana to ma dlamnie wytlumaczenie to jest tak hwl wygrywa potem bedzie przegrywac i dojda do Kondy zawsze tak bylo i bedzie Byc z tymi co wygrywaja bo cieplucho i dupcia nie boli bo nie masz sie czm martwic ze cie zabija
Konda i tak przejmie server predzej czy pozniej
Taifuna zajebali tez polacy pomagali w tym ale co im to da ze padl 1 raz ? potem mozna powiedziec cya z serverem jesli ma ktos zamiar grac i expic przedzej czy pozniej taifun czy jego ekipa rozbje kazdego odniego z rl gra z 20 osob i to juz jest konkretna liczba aby miec wladze na serverze

Kenseji 26-12-2006 03:19

Ja tam dziwie sie stwierdzeniu "polak idzie do szwedow" bla bla,kiedy konda zaczal przegrywac wszyscy "polacy" z jego gildi poszli retired,Konda przejechal sie na polaczkach pare razy i nie dziwie mu sie ze wolal sam zrobic te pare akcji z lovize/grud niz z banda polakow ktorzy boja sie o swoje lvle i wola siedziec caly dzien w pz niz wyjsc i walczyc,wezmy taki Lord Hybrid poszedl w retired jak Konda zaczal przegrywac jak jeszcze bylo Right~ ,potem nagle zmienil gildie,na tych ktorzy byli jego przeciwnikami,Tak samo bylo z calym Langanem,Pamietam jeszcze na krotki czas przed banem kondy,Demiphant i ta cala banda,ktora przeniosla sie na Saphire,kiedy wrocili doszli do Kondy zamiast do HWL,a potem siedzieli w pz bo ich garstka noobkow rozwalila,czyż nie?

Kazdy polak martwi sie tylko o wlasna dupe,dlatego tak jest a nie inaczej,a nawet jelsi ktos sie poswieca,to sa to wyjatki potwierdzające regule(Tharrin)

Adelaoo 26-12-2006 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji (Post 1150997)
Ja tam dziwie sie stwierdzeniu "polak idzie do szwedow" bla bla,kiedy konda zaczal przegrywac wszyscy "polacy" z jego gildi poszli retired,Konda przejechal sie na polaczkach pare razy i nie dziwie mu sie ze wolal sam zrobic te pare akcji z lovize/grud niz z banda polakow ktorzy boja sie o swoje lvle i wola siedziec caly dzien w pz niz wyjsc i walczyc,wezmy taki Lord Hybrid poszedl w retired jak Konda zaczal przegrywac jak jeszcze bylo Right~ ,potem nagle zmienil gildie,na tych ktorzy byli jego przeciwnikami,Tak samo bylo z calym Langanem,Pamietam jeszcze na krotki czas przed banem kondy,Demiphant i ta cala banda,ktora przeniosla sie na Saphire,kiedy wrocili doszli do Kondy zamiast do HWL,a potem siedzieli w pz bo ich garstka noobkow rozwalila,czyż nie?

Kazdy polak martwi sie tylko o wlasna dupe,dlatego tak jest a nie inaczej,a nawet jelsi ktos sie poswieca,to sa to wyjatki potwierdzające regule(Tharrin)

Musze to napisac, czy wy wszyscy jestescie tacy glupi czy tylko udajecie? nie rozumisz ze tych 4 sorcow nie dalo rady dogonic,wiec po co im np. taki 80 ek strapuja go w 5 min i tylko fragi free..., a tak szli w 3,4 i probowali spam ue albocos... Potem przez np. 20 min biegali po putsyni i nie maja szans dac sie strapowac(sa wyjatki :p)... Wiec nie mowicie ze konda robil ataki bez nas bo nie chcial tylko robil tak zebysmy my nie padali jak jestesmy nie potrzebi w danej akcji...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10.