![]() |
|
Cytuj:
|
jp jp na 100%
|
Youen wg mnie to jeste¶ na jedno dmuchnięcie :D
Pozdro fightery o/ Maks 8o |
Cytuj:
|
szczerze? fajnie ze ktos w koncu dostal w pizde za ta gre ;d jak jest kozakiem to moglbyc do konca.
|
To ja też wpadnę ,a co tam. Mam chrapkę na twojego hata <haha>.
Oj zwała ,może zawołamy każdy swój team i zrobimy o 2 w nocy open battle na ł±ce?? ; P Ja będę komanderem u nas a Karol z passami u żydów!! Payment na wojnę wynosi 2kk zł ,co wy na to? + passy Karola i feru hat ,kyky? |
Cytuj:
przywalili¶cie sie Opiego, było minęło, tyle jeżeli uważacie, że dobrze, że kto¶ dostał za gre, to gratuluje wam, dzieci neo a jak macie pisac o na*******aniu na rl to zamiast pisać wyjdĽcie na podwórko, dostańcie wpierdol bo nic innego nie umiecie wróćcie i napiszcie na forum jak to komu¶ najebali¶cie edit\/ bede robil co mi sie podoba, to jest forum brw Łukasz nigdy mnie nie objechał, jeżeli to co napisał ostatnio uważasz za to, to uważaj sobie tak, gdyby chciał to zrobić nie robiłby tego tutaj tylko poprzez vt |
You are now ignoring player Gredert.
Skończ robić się m±drzejszym z każdym postem. Nie grzeszysz rozumem ,nie kontaktujesz się z nikim zanim dodasz posta i wychodzisz na durnia, tak jak pare postów wstecz ,kiedy Łukasz cie objechał;x Bi kłajet i chuj. Mówiłem ,że będzie wojna ,przyjdzie czas ,kiedy będziesz mógł się wypłakać do woli. Serio. Teraz klknij na ten czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu. Dziękuję. |
Cytuj:
¦lask _/ 4ever ;):baby: |
Jak dobrze sobie wszyscy zdaja sprawe, forum jest miejscem ogolnej propagandy i prezentowania swoich pogladow (czesto wypaczonych i wyjetych spoza zasad spolecznych ). Ogolnie to jak ktos chce przeprowadzic jakas inteligentna dyskusje to jestem chetny. Mowiac inteligentna rozmowa mam na mysli taka w ktorej kazda kwestia jest logicznie argumentowana. Hyde Park to jedno, rzucanie miesem i farszem falszu to drugie ;)
|
tak azor udawaj hacka i bana, jakos ta wojna wam minie, moze kiedys zapomnimy i bedziesz mogl znow bocic 30 mckami :<
huahauhauhauh |
azor ma bana ;D
Infamia wiec jak opiszesz nam cala sytuacje jaka zaszla z opi fexem ? Jak to sie zaczelo, co bylo przyczyna zdarzenia, kto bral w nim udzial, jakie byly tego skutki? :P |
Cytuj:
lol Użytkowników czytaj±cych ten temat: 54 (zarejestrowanych: 1, go¶ci: 53) |
Cytuj:
|
no je¶li faktycznie wyzywał komu¶ starych kozaczył itd. to co w tym dziwnego, że dostał. trzeba ponosić konsekwencje za to, co sie mówi i robi.
|
Nie mieliscie okazji poznac Opiego, to nie jest typ czlowieka co wjezdza komus na rodzine.
|
Cytuj:
V Podre¶l ; ) SKURWYSYNU FELIX "Nie mieliscie okazji poznac Opiego, to nie jest typ czlowieka co wjezdza komus na rodzine." Dokladnie wiec patologiczny smieciu z glanami(nie,nie obrazam glanow tylko taka jego cecha charakterystyczna) Łukasz pysk zamknij i do koryta.. |
Infamia~
Wiesz jak to bylo? typek powiedzial mu o paymencie ze tadek ma nie placic a on powiedzial ze bedzie placic to typ na to to dawaj passy... A opi~ do niego takie cos twojemu staremu moge dac passy i typ zaczol go okladac ;D i wtedy wyciagnol od niego passy i tyle ;) |
Owszem nie mielismy okazji go poznac. Pewnie dostal za kozactwo na Furorze i tyle. ludzie juz maja dosyc waszego jebanego kozactwa. Jak zobaczylem morde smerfa w rl to zaczelem sie smiac ze taka lama mi dala hunta i kozaczy w tej grze.
Wkoncu ktos sie w*****l i dal po brodzie. sam z checia bym to zrobil. Na Furorze wszyscy cwani i trafilo ze ktos przyjechal na meeting i ukaral pozera. W dodatku to sie nie chcecie teraz przyznac do bledu. I zawsze tak bylo jak dostawaliscie po pizdzie to albo cicho albo bla bla bla zawsze wymyslaliscie preteksty zeby nie wyjsc na idiotow. no ale wam nie wychodzilo nigdy:] Ale oczywiscie teraz cale Vis bedzie sie tlumaczyc ze Opi wcale nie zaczal ze thersox najgorszy i inni! to oni sa zli!!!! w morde dac i koniec spiewki. kara i koniec. |
Taaak, 50 kolejna wersja historii nt. tego zdazenia. Mowilem, sami musicie podjac decyzje co uwazacie za sluszne.
Chcialbym wiedziec do jakiego bledu mialbym sie przyznawac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|