![]() |
|
Dawno dawno temu byl sobie meeting. Ludzie sie tam dobrze bawili, spiewali tanczyli, o tibi gawedzili, mordy spalili. Az tu nagle wypadl z dzwi calkiem sciety tadek zacza krzyczec i piszczec, ze jego postac jest chujowa i nie moze nia paralizowac wiec opi wyskoczyl z propozycja ze moga sie zamienic a gdy juz thersox (tadzio) chcial sie zgodzic opi usmiechna sie i powiedzial "zartowalem buraku jebany" to sie chlopak wqrwil zalozyl opiemu 2ll wodki paymentu. Opi po chwili zastanowienia powiedzial ze woli dostac isc z therosem na solo, po chwili zaczela sie zacieta walka, opi dostal 2 liscie na czaszke a ze zapomnial sie obkupic niemial juz many zeby wskoczyc na dach a mial pzta to niemogl schowac sie do dp i wyjebal cyce na glebe i zrobil kupe w gacie.
Taka wg mnie jest wersja zdarzen |
...
Trzeba być nieĽle pojebanym żeby kogo¶ pobić i zabrać mu pasy ; )
Brawo ! |
A najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia maj± ludzie, którzy tam nie byli, na tym meetingu.
:). Teraz ta sprawa będzie się ci±gnęła przez x tygodni. |
Dokładnie ,huehuehuehu. Zwałowo.
Wojna nadchodzi,bocimy magów i panowie żegnacie się z serverem. |
...
Cytuj:
|
Hehe, co gorsze, tibijczyka moze to bardziej bolec niz pobicie ;p
|
@up
dead w tibii? |
Cytuj:
TIBIA PONAD "RZYCIE" << w dosłownym znaczeniu <¶ciana> |
Slyszalem ze po tym incydencie tadek bedzie walczyl z pudzianem dzisiaj zamiast Silvy.
|
Omg dobra koniec tematu...
Nie bylo was tam nie wiecie jak to bylo. Wymyslacie juz 40 wersje... Oczywiscie nie znajac tej prawdziwej ; d Dla mnie byl meeting udany ;d Peace & Love |
to napisz jak bylo i skoncz pierdolic ze meeting udany
|
Cytuj:
Jak narazie to sie tylko potrafisz spinac na forum a nic niewiesz... Po 1 Tadek nawet nie tknal Opiego... I watpie by ktos typu Azor,Dubros czy ktokolwiek inny mial mu n*****c... Poprostu popili za duzo slow padlo i tyle stalo sie... Geba nie szklanka wiec ogarnij |
ogarnij sie koles i napisz dokladnie co i jak a nie tylko tyle ze popili i duzo slow zaszlo
pozatym niezapomnij ze pilem z opim wczesniej i wiem jaka ma glowe do picia i co sie z nim dzieje pozniej, jestem tego zajebiscie pewien ze opi niemialby szans wypowiedzenia chocby slowa do nieznanej jemu osoby czekam zebys opowiedzial to tak samo jak opi, jesli tego nie zrobisz znaczy ze jestes s*****elem ktory lubi patrzec na przemoc, bo niewatpliwie pobicie to przemoc + mamy tam kradzież dokumentu ciekawe jak tam sie skladalo zeznania na komendzie :D |
Up: innymi słowy nie było Cie przy tym, i musisz sie opierać na domysłach a nie na faktach..więc, dajże spokój.
|
nie dam spokoju, postuja tu osoby ktore tam byly i ciezko im sie przyznac do faktu iz mialy to zaplanowane i wystawily opiego jakiemus niedojebowi zeby go pobil, czyste s*****elstwo
ps. snook?:] |
Jasne:) wejdĽmy na jaki¶ kanał;p
|
Tak tak wiem Oczywiscie Ty wiesz najwiecej =] Jak zawsze ^^
Czegos Ty kurwa nie widzial cos Ty kurwa nie robil... Jak narazie nie bylo mnie na zadnej komendzie i watpie ze bd : ) |
dokladnie, gdzie to ja nie bylem i czego nierobilem, pierdol wiecej robi sie ciekawie
|
Dobra zakonczylem juz z Toba konwersacje...
Pospinac to sie mozesz u siebie na placu z kumplami ^^ Jakbys nie wiedzial : Plac = Podworko Peace. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |
|