![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widze Saonara tez dzielnie lvluje.
May 23 2010, 10:56:30 CEST Slain at Level 132 by Cinnku, Ravadorius, Sildora, Sir Wir and Tinki linki. May 23 2010, 18:30:56 CEST Slain at Level 131 by Alin Meneia, Cinnku, Forrur, Oleczka and Tina Tius. Wydaje mi sie ze Saonara jest w zmowie z Manniaq, a za tym wszystkim kryje sie Olaf! |
Cytuj:
Chodzi o to, ze wysylasz ssa na forum, kiedy to zwykla rutyna. Chyba ze gosciu rzeczywiscie jest zajebiscie ogarniety i ma takie pvp legendarne, ze to byl wyczyn wart postu, to zwracam honor. |
Cytuj:
chuj wie kto to jest, dolaczyl do wojny przeciwko serwerowi i poszedl pkowac w nocy lol |
|
Nie mogłem się powstrzymać : D
Inapt padł - 11 unjustów. Godzinę później i tak by padł bo miałem kicka neta : D Ogólnie efekt dnia we fragach: Aster - Thersox 4:1 : D |
Panowie, od dawna wiadomo, że stack - dead.
Już minęły czasy stacków. Zawsze jak będzicie się tak bronic, będziecie padali wszyscy. |
Infamia wziol bys war moda?xD
|
Oczywiscie ze tak, ale jest prawie pewne ze go nie bedzie, wiec to takie czcze gadanie ;)
|
Name: Liva Bris
Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 218 World: Aurea Former World: Furora gratuluje dobrych zawodnikow, tak trzymac! walczcie do konca za kolegow, nie poddawajcie sie |
oposition musi podjac decyzje czy chce byc tylko pk team czy zadeklarowac wojne wrogowi i wystawic armaty ;D :baby:
ale tadzio pozostanie przy tym jak jest |
Niezla lipa 10 km przed Nowa solą ludzie w kaloszach chodza;P mam mokre kolana:(
Lipiny fail. Juz nie przekaze ludziom z Nowej Soli mojego niecnego planu;/ |
jaki niecny plan
|
Plan niecny...a zarazem zajadły...
|
Plan niecny...a zarazem zajadły...
wezmiesz krzeselko i pojdziesz do mamy ;D ciut nie rym ?/ joł aj em ganksta mada faka |
Cytuj:
--- Jety dodał 17 minut i 23 sekund później --- rotfl co cichoń odjebał...kogo on wybrał...Łukasz wez cos zrob z nim bo szkoda mi chlopaka xd znam go pare dobrych lat |
ymy sellniety jest przeciez...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |
|