![]() |
Yaaa ale syf wie ktos jak wejsc na testa bo sciagam clienta i jakis error 1006 pisze ze serv offline :(
|
Oby dwa konta do zbanowania...zal
to nawet smieszne nie jest |
@Losari
Ponieważ test server jest wyłączony do środy :) |
Omg po co spamujecie... Bann :o
|
Nie mam dobrej ortografi przyzaje.. :(:( ale staram sie nie robic blędów. Ja czesto tak mam ze w szkole z Ortofrafi 4-5 a robie glupie bledy.. :( SORRY ZA PODWÓJNY POST!!
|
Cytuj:
Jak widzisz juz SPAMMOWICZE cie nie lubią, lepiej nie pisz takich bezsensownych postow typu po co spamujecie jesli to nic nie wnosi do tematu, to taka rada dla nowych uzytkownikow:) |
Hanys myslalem ze jestes madrzejszy a zrownales sie do poziomu gotica
Nie robcie juz nowych kont bo i tak was zbanuja |
Cytuj:
|
Feliex
Jul 02 2007, 16:10:15 CEST Killed at Level 103 by Robin Hood The Fair and by Dronec Czemu go ubili skoro jest pokój? |
To sie nazywa pokoj w stylu RoMu;]
|
Cytuj:
|
A może zabili go za to że złamał zasady?
|
Tak napisali na forum tibia.com
Bedzie wojna i to mozliwe ze calkiem szybko :) Wszyscy robia ostry PG jak tylko moga, naginaja zasady expu itp. Cos sie w koncu zdarzy co zerwie te cienka czerwona linie :] eee pamietacie jak RoM piszczal w trakcie wojny (praktycznie ok tygodnia temu) ze oni nie expia bo sa "holidays" i maja lepsze zajecia niz Tibia... Najwiecej sie produkowal Rikser... Teraz bije rekordy PG na Aurea xD Reszta RoMu rowniez dziwnym trafem zmienila podejscie do zycia :D |
Cytuj:
|
To może to juz był ostatni krok?:D
|
Zaboli go poniewaz cos zrobil co im sie nie podobalo, bo przeciez za nic by go nie zabili pewnie kogos zdenerwowal.
|
Cytuj:
@UP Chyba jeszcze nie znasz AUREI, ale z pewnoscia nie dlugo sie przekonasz jaki nasz swiat jest piekny i pelny Power abuserow |
Czy kogos tez wywalilo dzis z tibii i zmienily sie same passy?:|
@brzydki Taak ;(( |
Cytuj:
|
Test Server: ONline
Dzialaja wam passy na tescie ?? Bo mi nie:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |