Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

sallceson 01-07-2007 16:32

@offtop o dyslektykach
co do podawania sie za dyslektyków... przede wszystkim to co występuje na tym forum to możliwe objawy dysortografii, chociaż i tak w to nie wierze bo prawdziwa osoba z tą przypadłością popełniałaby MASAKRYCZNĄ ilość błędów.. a jak ktoś robi parę błędów, za to powalających (mugł, rze, błenduf, hyba itp) to potem tłumaczy się, że jest dyslektykiem i myśli że jest fajny i w ogóle emo
poza tym moim zdaniem niepisanie polskich liter na forach, IRC itp nie jest błędem.. pod warunkiem, że litery np "ó" i "ę" zastępuje się "o" i "e" a nie "u" i "en" ;] ponieważ wciąż nasza wypowiedź pozostaje czytelna i zrozumiała

@Furora
oczywiste jest, że wojna niszczy serwer, ale w przypadku Furory to jest dobijane leżącego =) Pokoju nie będzie. Nigdy. Furory nie da się już naprawić nawet gdyby Duskiness definitywnie wygrało wojnę (czy też Vision, co wydaje mi się jednak trudniejsze do osiągnięcia). Po prostu społeczeństwo Furory jest już zbyt... zdemoralizowane (w znaczeniu takim bardziej tibijskim jeśli wiecie o co mi chodzi).

@Khazul
moim zanim jest fałszywą osobą i niegodną szacunku (w Tibii) ale na forum niech gada co chce dopóki będzie kulturalny ;]

Uther92 01-07-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1524649)
Po prostu społeczeństwo Furory jest już zbyt... zdemoralizowane (w znaczeniu takim bardziej tibijskim jeśli wiecie o co mi chodzi).

Nic straconego...wszystko jest możliwe ale potrzeba do tego czasu ;)
No dobra...bardzo dużo czasu i zupełnej zmiany mentalności graczy....

@BTW
Lokacja: Łowicz
:cup:

Śmigiel 01-07-2007 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1524649)

@Furora
... Po prostu społeczeństwo Furory jest już zbyt... zdemoralizowane (w znaczeniu takim bardziej tibijskim jeśli wiecie o co mi chodzi).

To fakt. Towarzystwo sie rozbrykalo B) pk, pk, pk, pl, pl, pk, pk, pk :confused:

Master of Puppets 01-07-2007 17:11

Duzym minusem jest to, ze sporo graczy graja juz na innych serverach, a postacie tutaj maja juz w sumie tylko do zabijania, a to na pewno nie pomaga w utrzymaniu spokoju na servie. :<

Nevick 01-07-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1524091)
moim zdaniem dysleksja to nie jest wina twojego mozgu czy czegos, ze masz jakas wade ;/

to jest po prostu wina tego, ze zamiast k**** siedziec w szkole i sie uczyc to chodza do kafejek i graja w tibie albo pisza bezsensowne posty na tibia.pl uzywajac slow wulgarnych

np. takich jak moj powyzej :D(offtop)

Bez sensu :S Znam tylu ludzi co nie gra w Tibie , uczą sie dużo i mają dysleksje. Dyslekcja Panie inteligencie to jest wada wrodzona.

Nevick 01-07-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1524435)
Seba ja cie k***a lubie!

Usłyszałeś od mojego rl ze mam 13 lat gadałeś cały czas z moim bratem przez Tel i jeszcze robisz takie błędy buahahahha! Kupiłeś Yiubha, Yithalle i wiele innych postaci a historii o nich juz nie musze przypominać

Szanowny Crothanie walnij se browar dobrze Ci zrobi i idz grać w twoją miłość tibie Pozdro H@H@

A tu mój drogi Małolacie :baby: musiałeś mnie z kimś pomylić.
I jeszcze jedno co Cie obchodzi czy ktoś kupił chara czy zrobił?? Najważniejsze aby umiał grać ??:baby::baby::baby::baby::baby::baby::
Tak jak mówiłem up te forum jest dla starszych. POLECAM >domowe przedszkole

Atahun 01-07-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92 (Post 1524654)

@BTW
Lokacja: Łowicz
:cup:

ELO

(spojrz i na moja :p)

sallceson 01-07-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1524768)
ELO

(spojrz i na moja :p)

Lolo zdaje się że zmieniłes lokacje :):)

"Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!"

FebroV 01-07-2007 18:19

Znowu nowa gildia?!?! >[GUILD]Dark moon[/GUILD]<
Tym razem na czele z fenixem.

Rodi 01-07-2007 19:00

Morneth poklucil sie z Fenixem i odszedl od dusków... ;s

DarkSeer123 01-07-2007 19:40

Zmieniają te gildie jak skarpetki :D.

Nevick 01-07-2007 19:41

Khazul znów zaliczył glebe ;]
Jul 01 2007, 18:23:05 CEST Killed at Level 77 by Lavaron
and by Raaell Nabu

Fallathanu 01-07-2007 19:55

Jul 01 2007, 18:23:05 CEST Killed at Level 77 by Lavaron
and by Raaell Nabu

Zycie zlodziej jest krotkie =)

QuanChi 01-07-2007 20:11

Owned po raz kolejny i bynajmniej nie po raz ostatni : ]

Uther92 01-07-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkSeer123 (Post 1525026)

Niedługo dojdzie do tego, że będzie każdy kontra każdy :O

Reloop 01-07-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkSeer123 (Post 1525026)

Czy twój post wnosi coś do tematu? Po co pisałeś w ogóle...

@Wojna.

Gratz fraga. Kasa łatwo przyszła i łatwo poszła. ;]

Atahun 01-07-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1524784)
Lolo zdaje się że zmieniłes lokacje :):)

"Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!"

no to jakie to miasto :D:D

neutral.forum.fighter 01-07-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevick (Post 1524760)
Bez sensu :S Znam tylu ludzi co nie gra w Tibie , uczą sie dużo i mają dyslekcje. Dyslekcja Panie inteligencie to jest wada wrodzona.

a wiesz ile takich ludzi jest?? mozna ich na palcach jednej reki policzyc, tutaj na forum ma prawie 80% taka przypadlosc,
jakbys byl taki madry to wiedzialbys, ze ta choroba nazywa sie dyslekSja, a nie dyslekCja
zreszta tak jak ktos wyzej powiedzial takie osoby robia mase bledow

Uther92 01-07-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wikipedia.pl
Dysleksja rozwojowa czyli specyficzne trudności w nauce czytania i pisania (ICD-10 R48) to zaburzenie manifestujące się trudnościami w nauce czytania i pisania, mimo stosowania standardowych metod nauczania, inteligencji na poziomie przeciętnym i sprzyjających warunków społeczno-kulturowych. Jest spowodowana zaburzeniami podstawowych funkcji poznawczych, co często uwarunkowane jest konstytucjonalnie.

Ludzie częstą robią błędy, mówią, że to dysleksja, a ona tylko utrudnia naukę ortografii, a nie ją uniemożliwia więc takie tłumaczenia są trochę nie ma miejscu.
Poważny offtop się zrobił, więc może przestańmy o tym rozmawiać >.<

Nevick 01-07-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1525246)
a wiesz ile takich ludzi jest?? mozna ich na palcach jednej reki policzyc, tutaj na forum ma prawie 80% taka przypadlosc,
jakbys byl taki madry to wiedzialbys, ze ta choroba nazywa sie dyslekSja, a nie dyslekCja
zreszta tak jak ktos wyzej powiedzial takie osoby robia mase bledow

Nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19.