![]() |
@offtop o dyslektykach
co do podawania sie za dyslektyków... przede wszystkim to co występuje na tym forum to możliwe objawy dysortografii, chociaż i tak w to nie wierze bo prawdziwa osoba z tą przypadłością popełniałaby MASAKRYCZNĄ ilość błędów.. a jak ktoś robi parę błędów, za to powalających (mugł, rze, błenduf, hyba itp) to potem tłumaczy się, że jest dyslektykiem i myśli że jest fajny i w ogóle emo poza tym moim zdaniem niepisanie polskich liter na forach, IRC itp nie jest błędem.. pod warunkiem, że litery np "ó" i "ę" zastępuje się "o" i "e" a nie "u" i "en" ;] ponieważ wciąż nasza wypowiedź pozostaje czytelna i zrozumiała @Furora oczywiste jest, że wojna niszczy serwer, ale w przypadku Furory to jest dobijane leżącego =) Pokoju nie będzie. Nigdy. Furory nie da się już naprawić nawet gdyby Duskiness definitywnie wygrało wojnę (czy też Vision, co wydaje mi się jednak trudniejsze do osiągnięcia). Po prostu społeczeństwo Furory jest już zbyt... zdemoralizowane (w znaczeniu takim bardziej tibijskim jeśli wiecie o co mi chodzi). @Khazul moim zanim jest fałszywą osobą i niegodną szacunku (w Tibii) ale na forum niech gada co chce dopóki będzie kulturalny ;] |
Cytuj:
No dobra...bardzo dużo czasu i zupełnej zmiany mentalności graczy.... @BTW Lokacja: Łowicz :cup: |
Cytuj:
|
Duzym minusem jest to, ze sporo graczy graja juz na innych serverach, a postacie tutaj maja juz w sumie tylko do zabijania, a to na pewno nie pomaga w utrzymaniu spokoju na servie. :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jeszcze jedno co Cie obchodzi czy ktoś kupił chara czy zrobił?? Najważniejsze aby umiał grać ??:baby::baby::baby::baby::baby::baby:: Tak jak mówiłem up te forum jest dla starszych. POLECAM >domowe przedszkole |
Cytuj:
(spojrz i na moja :p) |
Cytuj:
"Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!" |
Znowu nowa gildia?!?! >[GUILD]Dark moon[/GUILD]<
Tym razem na czele z fenixem. |
Morneth poklucil sie z Fenixem i odszedl od dusków... ;s
|
Zmieniają te gildie jak skarpetki :D.
|
Khazul znów zaliczył glebe ;]
Jul 01 2007, 18:23:05 CEST Killed at Level 77 by Lavaron and by Raaell Nabu |
Jul 01 2007, 18:23:05 CEST Killed at Level 77 by Lavaron
and by Raaell Nabu Zycie zlodziej jest krotkie =) |
Owned po raz kolejny i bynajmniej nie po raz ostatni : ]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Wojna. Gratz fraga. Kasa łatwo przyszła i łatwo poszła. ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
jakbys byl taki madry to wiedzialbys, ze ta choroba nazywa sie dyslekSja, a nie dyslekCja zreszta tak jak ktos wyzej powiedzial takie osoby robia mase bledow |
Cytuj:
Poważny offtop się zrobił, więc może przestańmy o tym rozmawiać >.< |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |