![]() |
jeszcze kolacja :D
|
Ja tam sobie jeszcze podjadam pomiędzy posiłkami, hihihih :p
|
|
buahaha dobra akcja Gratz :)
Ltk : tez dobra akcja z natsu gratz :D |
Za co dark princes pati ma hunta? od ltk
|
nie wiem ale za to pewnie ze wyzedl natsu z gildii i wojny na wlasna reke :) lubie natsu ale tak sie nie robi :D za dezercje kula w leb taka jest zasada :D
|
:D
Hello. A o co come on bo ja dawno nie gralem. Wracam do was i do grania, wiec gadajcie mi tu szybko co na obsidii sie wydarzylo zebym byl w razie czego w temacie jak bede gadal z ziomkami z Carlin. Pozdrawiam was moje ziomki. cya in the game :* a i najwazniejsze bym zapomnial, moze ktos kupi: sell golden armor thais depod ~~ fast |
""dezercje kula w leb taka jest zasada""
leze i kwicze 8o Btw. filmik z deada suva =) http://www.youtube.com/watch?v=A9JDTH6PPB8# |
19:23 Xertizo [96]: want buy protection :D?
19:23 Captain Roman [70]: niemam nic kasy 19:23 Captain Roman [70]: :P Naszczescie niedalem sie nabrac |
ej. Szukam kogos kto by mi pobloczyl cycki (cyklopy), ewentualnie guardy. Ja go moge za to sio, bo one bija mnie i mojego fire devila :/.
A ktos z Was tutaj moglby mi dac pro, bo juz jakis koles w Thais sie do mnie przypieprza. Pozro |
Pan jabłko jest malutki , pan gruszka jest smaczniutki 8o:D8o:D
|
Mylion no tak sie kiedys rozwiazywalo takie problemy :P to stara zasada wnet jak "oko za oko" :P choc na sile ltk to robi : ale robi dobrze, bo co to by byla za gildia ze se ludzie wychodza kiedy chca itd ... u ng nie ma nic takiego jak dezercja bez zgody mannowa czy waldorio i tak powinno byc ... dupe schronic w ltk bylo dobrze i se pa na*******ac ale na wojnie nie ma juz komu walczyc ?? tak byc nie moze !!
|
Nie no ja to w pelni popieram, ale fajnie to zabrzmialo :D. Od razu przypomniala mi sie misja w Call of duty, jak to rusek wykrzykiwal ze ci ktorzy zaczna sie zawracac / uciekac dostana kulke w leb czy cos takiego =P
|
Dobra melodia z ta gruszka xd
Gz poi |
Name: Waptor
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 176 Dogonił Dorpiego :] hehe a chyba zaczynał grać tu ,jak Dorpaz miał 140 :p Heh jak myślicie on używa nielegalnych programów w świetle praw tibi? B)8o:p;) |
Cytuj:
No co ty?! |
ciekawe czy on chociaz sam zrobil swojego chara
|
Poi wykonane.:D
|
Gratulacje za wykonanie POIa, w szczególności dla Lucrusa :* i Kiroya ;d!
Ciekawe jak się teraz wojna potoczy ;) |
@up
A co ma jedno do drugiego? Btw 21:31 Gurdall [147]: fuck rota and fuck u too ?????????????????????????????????????????////////////////// |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |