Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Legendanebuli 28-05-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunze (Post 2082082)
HEJKA

17:13 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Soulsinger of the Victum Omnis.

;'(

Ja na twoim miejscu bym się tak nie cieszył, zapomniałeś jeszcze o mnie.
Btw, Tana ty też się nie ciesz CHEHCEHCHCEH

Safe 28-05-2008 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2082769)
Ja na twoim miejscu bym się tak nie cieszył, zapomniałeś jeszcze o mnie.
Btw, Tana ty też się nie ciesz CHEHCEHCHCEH

Ty tez nie, a nie, ty nie masz wlasnego chara ;<

OPS SORRY! ZAPOMNIALEM O THEGIM :O

lolkowo21 29-05-2008 07:12

HMmmm... NADCHODZI APOKALIPSA !!!!!!!!!

Legendanebuli 29-05-2008 07:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2083037)
Ty tez nie, a nie, ty nie masz wlasnego chara ;<

OPS SORRY! ZAPOMNIALEM O THEGIM :O

KURWA MAć, ILE RAZY MAM MóWIć żE JUż MAM KURWA

Safe 29-05-2008 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2083274)

bo kupiles, jeszcze nawet nie wbiles polowy expa ktory byl jak kupiles chara -.-

Legendanebuli 29-05-2008 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2083322)
bo kupiles, jeszcze nawet nie wbiles polowy expa ktory byl jak kupiles chara -.-

Morda, bo ty zostaniesz bez chara

bartek8808 29-05-2008 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2083274)

Gdy człowiek rozumny zacznie mówić jakieś zdanie, nie domyślamy się, jak je skończy. Gdy zacznie głupi — wiemy na pewno. ;)

Efax 29-05-2008 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2083371)
Morda, bo ty zostaniesz bez chara

Uuua jakie grozby :p

Washabi stracony i sprzedany to teraz nowy:p Daj znać jakim grasz z chęcią znowu wbije na Tobie fraga:p

JaSprite 29-05-2008 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2083422)

Washabi stracony i sprzedany to teraz nowy:p Daj znać jakim grasz z chęcią znowu wbije na Tobie fraga:p

Zeby wbic fraga trzeba wyjsc z pzta ... co wam ciężko przychodzi :<

JozekCoPchaWozek 29-05-2008 15:12

Cytuj:

Raz fragnął Wawiernie i przechodzi teraz stan podniecenia emocjonalnego połączonego z szybkim wytwarzaniem hormonu zwanego adrenaliną.

Legendanebuli 29-05-2008 15:34

Cytuj:

Jorge Seth ;]]]]]]
Btw, Washabi stracony? nie bardzo cię zrozumiałem

Aj_Lowju_Allegra 29-05-2008 16:29

Nebula

Siemacie pozwólcie , że się wtrące do dyskusji.Po pierwsze pisze do Rezo Vaalgav najwiekszego bota nebuli hmm , może sam z Rooka wyszedl w co wątpie jeszcze raz bedziesz gdziekolwiek botowal to napisze tyle raportow do GM ,że nawet liczyc do tylu nie umiesz.Jestes w tym VO chyba najwiekszym pionkiem.Po drugie pisze do kutasa Xaemusa jak czytam twoje posty na forum i zobaczylem ten ryj pedofila to az mi slabo uważasz się za najmądrzejszego na tym forum , ale tak naprawde jestes starym idiota .Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow . W VO każdy każdego by sprzedal za bp manasow chociaz Xaemus to za pół nie mówiac o najwiekszym złodzieju jakim jest TANA MAX. Tak więc powodzenia VU i walic tych brudasow z VO i tak was Tana okradnie buhahahahaha. ALLEGRA KOCHAM CIE!!! OLEJ MARKU TO GEJ;(

Efax 29-05-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2083682)
Jorge Seth ;]]]]]]
Btw, Washabi stracony? nie bardzo cię zrozumiałem

A to Ty go kupiłeś...:p Niechaj będzie ale przynajmniej masz rsa?

Efax 29-05-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aj_Lowju_Allegra (Post 2083787)
Siemacie pozwólcie , że się wtrące do dyskusji.Po pierwsze pisze do Rezo Vaalgav najwiekszego bota nebuli hmm , może sam z Rooka wyszedl w co wątpie jeszcze raz bedziesz gdziekolwiek botowal to napisze tyle raportow do GM ,że nawet liczyc do tylu nie umiesz.Jestes w tym VO chyba najwiekszym pionkiem.Po drugie pisze do kutasa Xaemusa jak czytam twoje posty na forum i zobaczylem ten ryj pedofila to az mi slabo uważasz się za najmądrzejszego na tym forum , ale tak naprawde jestes starym idiota .Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow . W VO każdy każdego by sprzedal za bp manasow chociaz Xaemus to za pół nie mówiac o najwiekszym złodzieju jakim jest TANA MAX. Tak więc powodzenia VU i walic tych brudasow z VO i tak was Tana okradnie buhahahahaha. ALLEGRA KOCHAM CIE!!! OLEJ MARKU TO GEJ;(

Wow nie wszyscy jednak nas nienawidzą;)

tomi1990 29-05-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2083793)
Wow nie wszyscy jednak nas nienawidzą;)

Refferon/asanil wali wam z ryja i sie nadajecie na gowno siedzcie w tym pz i spie**alajcie robcie sneak i tak wam to hu*a daje wy leszcze.

VU zawsze byli ciotami i beda

Thunderbolt 29-05-2008 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomi1990 (Post 2083885)
Refferon/asanil wali wam z ryja i sie nadajecie na gowno siedzcie w tym pz i spie**alajcie robcie sneak i tak wam to hu*a daje wy leszcze.

VU zawsze byli ciotami i beda

Powiedz mi jedno czemu nie byles taki kozak jak vu mialo wladze na nebuli, tylko teraz kiedy z ich strony (jak narazie) ci nic nie grozi?

Bosy_Wiesniak 29-05-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aj_Lowju_Allegra (Post 2083787)

Miales przyjechac wybic mi szyby, a jak zawsze konczy sie na paru obelgach.
Zapraszam psa z omegi porozciagamy sie troche.

Aj_Lowju_Allegra 29-05-2008 17:40

Tomik bulbasie nie denerwuj sie tak . Teraz kozak jestes co pare miesiecy temy pewno w pz sie plakalo albo na neranie gralo co leszczu.VU jacy byli to byli a byly z nich niezle mendy , ale z VO są CHUJE .Aha wracajax do mojego pierwszego posta to jeszcze Sunze was okradnie bo jak on moglby cos uczciwie zrobic moze ktos mi powie kto wzial "gildiowe" z LH??? Predzej czy pozniej VO sie pokloci i dobrze bo to nie gildia tylko banda pedalow co moge z SD walic.W sumie rozumiem czemu teraz tacy gangsta jestescie w koncu z 2 lata stalo sie w dp co? Tak wiec VO jak bedziecie szli na Nerane bo przegracie wojne to pozycze wam eq bo mam tam znajomego .Bym mial wyzszy lvl tez bym sie bil ale nie mam ale bede mial tak wiec Xaemus pedofilu idz zgwalc SCK i Tane a sory Tane juz dymales i nie graj w to .Tak wiec VU do boju . Aha mam pytanie do ludka do jakiego fryzjera chodzisz tez tak chce miec pizde na glowe CYA

tomi1990 29-05-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aj_Lowju_Allegra (Post 2083924)
Tomik bulbasie nie denerwuj sie tak . Teraz kozak jestes co pare miesiecy temy pewno w pz sie plakalo albo na neranie gralo co leszczu.VU jacy byli to byli a byly z nich niezle mendy , ale z VO są CHUJE .Aha wracajax do mojego pierwszego posta to jeszcze Sunze was okradnie bo jak on moglby cos uczciwie zrobic moze ktos mi powie kto wzial "gildiowe" z LH??? Predzej czy pozniej VO sie pokloci i dobrze bo to nie gildia tylko banda pedalow co moge z SD walic.W sumie rozumiem czemu teraz tacy gangsta jestescie w koncu z 2 lata stalo sie w dp co? Tak wiec VO jak bedziecie szli na Nerane bo przegracie wojne to pozycze wam eq bo mam tam znajomego .Bym mial wyzszy lvl tez bym sie bil ale nie mam ale bede mial tak wiec Xaemus pedofilu idz zgwalc SCK i Tane a sory Tane juz dymales i nie graj w to .Tak wiec VU do boju . Aha mam pytanie do ludka do jakiego fryzjera chodzisz tez tak chce miec pizde na glowe CYA

Lepsze jest cale vo od smierdzieli kazika maciusia z dalnem nie lubie vu bo cioty pa robily co nie wybilem na hydry kiedys starym charem tracilem bohy tera przynajmniej nie ma pa tak duzego i przede wszytskim sciagania free paymentow mam wyjeba*ne na smierdzieli z vu

Efax 29-05-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomi1990 (Post 2083959)
Lepsze jest cale vo od smierdzieli kazika maciusia z dalnem nie lubie vu bo cioty pa robily co nie wybilem na hydry kiedys starym charem tracilem bohy tera przynajmniej nie ma pa tak duzego i przede wszytskim sciagania free paymentow mam wyjeba*ne na smierdzieli z vu

Zły dotyk boli :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26.