![]() |
@sunblade:
to co bylo kiedys nigdy juz nie wroci, wiec nie ma sie czym ekscytowac:P |
@Masywny
trzeba wierzyć ;) |
Niedosc ze ban na miecha to jeszcze dzisiaj jakis noob zhakowal moj ostatni account i nabil nim bana za zabijanie...X(
I jak tu grac ?.... NIE OGLADAJCIE PODEJRZANYCH FILMIKOW Z RAPID/SPEEDYSHAR'A -hakerstwo jest wszedzie!. Nawet na allegro jakis lol wstawil link niby do zdjecia jego 117 ek a w linku siedzi keylloger... Cipsoft zamiast tepic mc userow, powinien zajac sie tepieniem hakerstwa. Co do update teasera Cipy wedlug mnie chca nadmiernie polepszyc tibie... ale zapowiada sie ciekawie B) |
|
go go power duski
|
JEDNOSC LOJALNOSC BRATERSTWO
Andi, Ima, oceT i Rafalinka <3. Vision Team! ---------------- BUHAUAHAUHAUHA Khazul zabawny jesteś ;) |
Cytuj:
Co to kogo obchodzi?!!! |
uuuu =/
Pasterz chyba się za bardzo przejął tymi 2x deadami. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś chciał, żeby Orzech expił Magiq'iem ..
Character Deaths Nov 09 2007, 11:55:39 CET Died at Level 114 by an undead dragon Ale nie moja sprawa, więc sie nie wtrącam. @down: Wcale tak nie uważam. Zresztą sam myślę, że to wina jego internetu bo ma dużo tych dedów na Magiq'u. |
@up
Piszsz to, bo myslisz ze Orzech nie umie grać ? ;d Obstawiam, ze kolejny kick xd moze to go vision pinguje ?xddd |
Ciekawe kiedy zobaczymy next open battle jak Vision boi sie wyjsc na openkeB)
|
Mają wyjśc w 20 na 50?
@dałn Nawet mi się nie chce z tobą gadać, a poza tym jak dusków było mniej? O 5 ludzi? Rzeczywiście duża przewaga Vision masakkrrraaaa. Nie żebym był za Vision, ale niektórzy chyba nie do końca wiedzą co piszą. |
Cytuj:
To już ich problem ilu ich jest ^_^ sami są sobie winni, pierw zabili Pasterza i jego team, pozniej chcieli zabic Yenxa , ale nie udalo sie im ^_^ . btw. pod koniec war Dusskines - Vision , duskow bylo mniej , ale i tak wychodzili , wiec J@P@ !!!!!!! |
Cytuj:
Nie odzywaj się, skoro nic nie wiesz. ;) |
Cytuj:
|
Jak to zapowiedział mi ostatnio Dafik Globetrotter (i dostałem hunta za nic), jeszcze będzie piekło na furorze. Pożyjemy zobaczymy ; )
|
ktoś tam pisał że Vision korzysta z rl życia ; pp chyba pall mall...
Nov 10 2007, 03:38:27 CET Killed at Level 87 by Imargam |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kasi'yaa Stul pysk i wypie rdalaj stad jeba na choragiewko, jeszcze miecha temu krzyczales "Hail vision" wdupowlazi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |