![]() |
Kenow, Liberty Bay.
|
Kenow, ervinius:
Jak tylko tak się bawicie to loozik. Pozdro. elvaanes: Hmmmm. Jeszcze nie wiem xD |
Kenow badz tak dobry i wrzuc jakies moze camy obejrzalbym sobie te bitwy, albo powiedz chociaz skad sciagac.. i niech to nie bedzie Tibia.De bo sie gowno wolno ładuje;P
|
wot forum?
bax, ja sie bawie tylko w ph ;< |
Cytuj:
/ironic |
ironic?! masz okazje poczytac tak wspanialego czlowieka jakim jest bax, on zawsze wszsytko mowi w skrucie
/ironic |
wszsytko?, poćwicz na mistrzu klawiatury ziomq i dołącz do wojny sirordas zaprasza =)
|
Idźcie w ślad Sirordas-a.
Uauaua xD xD xD xD xD Pozdro |
takich trzech debili jak was dwóch to na elysii nie ma ani jednego ;/
edit btw. listy sa ważne przez pół roku? :D |
oj kafesik, ;< literowka, ale z twoim mozgiem a raczej jego brakiem trudno to pojac
|
dali byscie sobie juz siana z tymi klotniami tu na forum ma sie cos dziac maja byc jakies dyskusie a nie jak sie czyta to tylko jakies obrazliwe opisy tak to se w tibi zawsze mozecie pogadac :kat:
|
Ciekawe te wojny wszystkie szkoda ze rl mi nie pozwala w nich uczestniczyc:))
|
Obejrzalem bitewke no coz Ufo padlo jedni po drugim szkoda :(
|
Cytuj:
btw. Prosze zejsc mi z Baxia bo sie all na Nim nie pomiescicie :P podpisano : Kasia prywatny adwokat i doradca prawny Baxia (mam za to free pro xD) |
Nom, wszyscy na 100% się nie zmieszczą.
oO Nawet nie wiedziałem że mam adwokata(ke) xD |
edit :lepiej to usune bo mnie zabije ta kobieta :D
|
Cytuj:
|
Kogaveg:
Jeżeli to nazywasz podlizywaniem się czy jak to zwiesz. To chyba nie rozróżniasz znaczeń słownictwa. Nie każdy ma zasłonięte oczy i nie widzi kto jaki jest. Pozdro |
Cytuj:
|
me2
kafeskafeskafes |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |