![]() |
Ludzie nie jarajcie sie tak.I nie wiem po co to ujawnianie na forum o ktorej openka ... potem przegrana strona bedzie plakla ,ze odniesli porazke z powodu noob charow.I nie ma sie co napinac i pisac "HUHAUHAUHA WYCHODZCIE NA OPEN ROZJEBIMEY WAS !!!" bo potem(w wypadku przegranej) bedziecie musieli wymyslac tylko glupie wymowki dlaczego tak sie stalo ,a nie inaczej.
Ja ze swoje strony powiem tylko tyle. Niech wygra lepszy ;) I oby ten OB byl tak dobry jak ostani .Powodzenia. B) |
Kafar ma racje. Umowcie sie tak, zeby malo noobow bylo bo wtedy mozna zobaczyc dobre akcje. Na poprzednim ob pare osob padlo od noobow.
btw GL :evul::evul: |
Kafar, najpierw ten OB musi się w ogóle odbyć, bo z, jak Ty to mówisz, "Eteriansami" nigdy nic nie wiadomo. Może sobie w końcu pokarasz :P
|
Cytuj:
|
@up
Nie osmieszaj sie ... |
@Kafar
Tak, chcę dobrego OB.. wszystko w naszych rękach. :) @Tensh~ Może nie wiesz, ale Roggie jest Szwedem. ;) I jest rl kolegą Kopengasów, bo mieszkają w mieście Köping. Coś jeszcze? To że Xavrass został kupiony przez Russela to wszyscy wiedzą i co z tego? @Maciej Mam nadzieję że nie uwierzyłeś w tą bajkę z titanią. :) |
Właśnie, tensh. Nawet ja wiedziałem, że Roggie jest szwedem, a nie gram na Morganie już ponad 1,5 roku
|
@Lavi0
moja znajoma szuka kogos na 100dniowke powiedzialem ze ty pojdziesz bo taki party boy z ciebie ;D |
Ta, rogstah jest szwedem...od ~100 lvlu.
Ta, nikt wami nie gra, koniec tematu, a sepiritz kinią na openie biega na mc, co w tym dziwnego... |
Cytuj:
|
Wy sie nadajecie :D Morgana "świat wiecznej wojny" buahauhauhauahuahauhua (Nie widziała dupa słońca) 8o Weście sie nie ośmieszajcie tekstami "NIE MIELI BYSCIE TYLE FRAGOW JAK BY NIE ALDORA" OOOOOOOO CHUUUUUJ CIIIIIIIIII CHODZIIIII TY NYGUSSSSSSSIE PIERDOLONY?
|
Znowu desert ank.. ehh :confused:
Moze jakas zmiana w repertuarze? 8o |
Cytuj:
|
Troche czasu temu sam do mnie pisal po hiszpansku ^^' Szwed niczym ch*j strzelil ;d A i nie przezywaj mnie :( Wiem, ze poza internetem ciezko znalesc ci kolegow, ale ja ciebie nieznam, wiec nie rozmawiaj do mnie :@
|
Cytuj:
|
@up
Nie, to wy sie czepiacie i zaczynacie glupie gierki o sharowaniu charow, wiec macie co chcecie. Ja tylko pokazuje ze jestescie ostatnimi osobami ktore mogly by sie o to kogokolwiek czepiac ^^''' @edit. Jezeli jestes tym kim mysle, to tez nie masz sie czym chwalic... |
Powodzenia na OB. ;)
|
.............................. :( przepraszam.
|
gogo karac zydow:D
|
Do zobaczenia na pustyni =*
I niech wygra lepszy _/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |